Şimdi Ara

FSX icin islemci...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bor sorum var. Fsx icin dual core mu yoksa quad core mu islemci tavsiye edersiniz. SP1 multicore destegi getirdi deniliyor ama emin olamadim. Fsx icin ideal islemci hangisidir?

Not: teknik konularin oldugu forum bolumunde bu soruyu sordum ama kimse cevaplamadi sanirim FSX o kadar yaygin olmadigindan.

• Çift çekirdek yeterli olacaktır. Önemli olan ekran kartı tabii ki.
  • Aksine FSX ekran kartından çok işlemciyi zorlayan bir oyundur, bence iyi bir ekran kartı + çift çekirdek işlemci kombinasyonu yerine, orta sınıf bir ekran kartı (en az 8600GT, 2600XT) + dört çekirdekli işlemci daha fazla performans verecektir.
  • FSX gerçekten de işlemciyi ve ekran kartını çok zorluyor. Oyun penceresi açıkken işlemci ve ekran kartının kullanım oranı %100 den aşağıya inmiyor. Yakında yeni bi upgrade düşünüyorum. Tahminen Phenom 9900 ü beklicem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laztronot -- 31 Ocak 2008; 11:35:37 >
  • Oyunu Q6600 işlemci ve 2 gb ram ile vista'da çalıştırıyorum. İşlemci kullanımı zaman zaman %70 lere ve 80 lere çıkıyor ancak bu yüklediğim ek paketlerden kaynaklanıyor sanırım. Çünkü hiç bir şey yüklemeden önce oyun cpu kullanımı %25-30 larda gözüküyordu. Bu akşam acc pack yükleyeceğim bakalım ne olcak.
  • arkadaşlar merhaba ben fsx oynamak istiyorum bilgisayarı yeni aldım özellikleri AMD Athlon64 X2 5000+(2,6ghz) 512/1280 MB X1650 PCIE ekran kartı rahat oynarmıyım
  • Ek paketler çok yoruyor bende fs9 için adobe ai paketi var yükledikten sonra acaip bi yavaşlama oluyor ama gökler evlere şenlik oluyor her yerde uçak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İmzamda bulunan EVİMDEKİ PC başlığındaki sistemimle 1280*900 pix. medium detailde rahatlıkla oynamaktayım. Çift çekirdek falan hepsi hikayeee
  • FS X de detayları max yapmayın örneğin suyu medium x 2 de en gerçekçi görünüme geliyor, max yaptığınızda denizlerin üzerinde bulutların hepsini görüyorsunuz gerçek hayatta çekilmiş fotoğraflara bakarsanız parçalı bulutlu havalarda denizin üzerinde bulutların yansımasını göremezsiniz...
    Ayrıca yerdeki ve havadaki araç trafiği yaklaşık %60 olursa gerçekçi olur fazlası gereksiz, ancak hava alanlarının ayarlarını max yaparsanız iyi olur...
    Çok önemli bir ayrıntıyı daha belirteyim "FS X acceleration" paketini mutlaka alın ve kurun..
    FS 2004 scenery leri genelde çalışıyor ancak bazı hava alanlarında hatalar var yollarda ağaçlar vs ..kalıyor... Keza uçakların da bazıları problemli ...
    Kısaca tüm ayarları max yapmak bir şey ifade etmiyor örneğin terrain detail 2veya 5 metre olabilir,,özellikle fazla yükseklere çıkmayan kullanıcılar ilk ayarı low da tutsunlar ,göremedikleri ayrıntılar için makineyi yormasınlar....
    Bendeki FS X de Türkiye yeryüzü yükseltileri ve kaplamaları yeniden yüklediğimden gerçekçilik çok fazla ....
    Tüm eklentileri http://www.avsim.com/ sitesinden ücretsiz üye olarak indirebilirsiniz...
    FS X scenery bölümünü en çok download edilenler olarak açarsanız , eklentilerin problemsiz en çok indirilenlerini görebilirsiniz ,
    indirdiğiniz dosyaların öncelikle readme kısmını mutlaka okuyun, programı nasıl aktaracağınız yazılıdır..
    kolay gelsin...

Makine= Ekran kartı 8800 GT 1GB - 2 GB ram -Coreduo 6750 işlemci.... problemsiz 30 fps....

• bende evdeki pcmi inşaallah Cumartesi günü yenileyeceğim. Şuanki sistemimle azcık kasıyor. İşlemci, anakart, ekran kartını falan yenilemeyi düşünüyorum.
  • Fotolar neden sayfaya çıkmıyor bir bilginiz var mı?

Durum anlaşıldı forum bakıma alınmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wing -- 7 Şubat 2008; 0:03:17 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.