Şimdi Ara

FSX İNİZİ HAZIRLAYIN ONLINE UÇUYORUZ (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
11.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaa bende daa önceden girmiştim multiplayera baktım hiç türk yok sıkıldım çıktım eğer siz bi grup kurarsı-anız falan bende gelirim çok eğleniriz ya da dier serverları daıtırız
  • Bende indiriyorum fsx'i baya merak ettim bu oyunu 1,2 gün içinde iner işallah oynarız
  • ben şuan onlineım ama yoksunuz
  • arkadaşlar bende geldim hadi bekliyorum ama
  • FACEBOOK kullananlar FSX TURKIYE grubuna üye olun Türk Kuşu Özel Uçuşlarına siz de katılın.. görüşmek üzere
  • oynardım ama.çok yavaş açılıo.Takılıo.
  • Süpermiş... Bende de var fsx şu anda kurulu... Joystick de var giricem şimdi birazdan
  • ACIL!!!
    Arkadaslar siz THY yimi kullaniyorsunuz
  • üstünden bayaga geçmiş yha hala oynayan varsa cvp yassın onunla iyi egleneriz
  • ben oynuyorum ne zaman oynadığını söle takılak
  • Gamepad ile rahat oynanır mı ?
  • Online uçuşlar varsa varız ?
  • klavye ile oynanıyor mu bu oyun?
  • GAMEPADLA OYNANIYOR
  • Vallaha bende oynuyorum ne kadar iyi oynuyorum bilmem ama görevleri rahat yarsını bitirdim.Online bende uçmak isterim.
  • bende uçaçam bilgisayarda oyunu görebilirsem :D
  • Fsx ten uçacaksak gelirim.Oyunun multiplayer bölümündenmi oynayacaz?
  • Arkadaşlar oyunun multiplayer bölümünden gamespy ile gireceğiz. Onun için 1 dklık işi olan bi üyelik alınması gerekiyor. Oyunun içinden alabiliyorsunuz . Oyuna girerken lütfen bir server adı belirleyelim ve gün gün değişen yerlere uçalım..
  • lgitech precision gamepad la oynayabilirmiyim?ve hala devam ediyormu?bide oyun kac gb?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneEighty. -- 9 Haziran 2010; 19:19:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bikexxt

lgitech precision gamepad la oynayabilirmiyim?ve hala devam ediyormu?bide oyun kac gb?

Fsx 8 gb.İndirecen mi yoksa orjinal mi alacan?
    Eklentilerle birlikte harddiskine bence 20 gb yer aç.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.