mesala konuşma radıo frekansı felan lutfwen bana yardım edin ama ucagu kaldıryorum ve indirıyorum ama hep demo da oynadıgım ıçın zevk alamıyorum lütfen yardım edein
Lütfen ben hep demo oynadıgım için indirme ve ve kaldırma yı bileyorum ve joyistck de var ama mu onine oyunayamıyorum mesale radıo kule felan Ltfeenn yardım .
değerli hocalarım bende size katılmak istiyorum ama multıplayer bölümüne kiriyor katıt bölümüne gelip dolduruyorum ve karşıma ingilizce bir yazı geliyor
yazı ingilizce: Your password must be less than 16 characters in alphanumeric format.
türkçe: Şifrenizi alfanümerik biçiminde 16 karakterden az olmalıdır.
not:türkçeleştirme gogle çeviriciden yaptım lütfen yardım edin size katılmak istiyorum
egemençatır sana yardım edicem nap biliyomusun bittorent programını indir ve kur sonra gogleden torrentini bul indir ve bittorent ile aç bede böyle yaptım 2 gün önce oyuna kavuşyum bir hafta bede senin yerindeydim deomadaydım yardım edebildiysem teşşekkürler
banada bakarmısınıs
yıl olmuş 2018 acaba fsx de Türk serverlarını nasıl bulabilirim?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme