bende şuan indiriyorum daha önceden oynadım bu oyunu ama online olmayınca biyere kadar zevk aldım.daha yeni gördüm online özelliğinin olduğunu.yakında geliyorum.bi sorun olursa yardımlarınızı istiyecem.herkeze iyi uçuşlar:D
Arkadaşlar. Vista ile bu oyun oynanmıyor mu?
Bence boşverin, boşuna indirmeyin. Nasıl olsa sileceksiniz 1 hafta sonra.
quote:
Orijinalden alıntı: jedi_master
Neden ki?
quote:
Orijinalden alıntı: aktassa
quote:
Neden ki?
zor biraz oyun. ben gamepad ile oynuyorumda merak ettiğim şu. youtube da bir adam mouse ile cockpitteki şeylerin değerlerini falan değiştiriyordu mouse ile yönetiyordu uçağı aynı gerçek ucak ucurur gibi öyle kullanan var mı ? joistik ile oynamak sanki araba yarıslarında arabayı yönlendiririz ya bir tek onun gibi geliyor ben bir pistin sayısı mı ne vardı unuttum ne deniyordu onları yazarak indirmeye calısmıstım
Pistlerin uluslararası kodları var. GPS'e kalkış öncesi kalkılacak havalimanı ve varılacak limanın kodlarını giriyorsun. Uçağını manuel olarak kaldırdıktan sonra da otomatik pilota geçiyorsun ve uçağın rotaya oturuyor. Yani ben birkaç yıl önce oynadığımda böyleydi...
quote:
Pistlerin uluslararası kodları var. GPS'e kalkış öncesi kalkılacak havalimanı ve varılacak limanın kodlarını giriyorsun. Uçağını manuel olarak kaldırdıktan sonra da otomatik pilota geçiyorsun ve uçağın rotaya oturuyor. Yani ben birkaç yıl önce oynadığımda böyleydi...
öyleydi galiba ama her pistin yoktu o kodlar. bir ismi vardı o kodların unuttum yav
Ne yalan söyleyim. Bende hatırlayamıyorum. Zaten şu an fellik fellik oyunun kullanım kılavuzunu arıyorum. Bulamıyorum. Bir bulsam gemide gece gündüz flight simulatör çalışacağım inşallah.
Neden silersiniz dedim cevabı basit. Flight Simulator tahmin ettiğiniz gibi bir oyun değildir. Yani öyle HAWX daki gibi olduğunu sanmayın. Flight Simulator ile adam gibi uçmayı öğrenebilmek aylar alıyor. Sözün kısası eğer siz uçak uçuracak bir oyun arıyorsanız hiç bulaşmayın derim. Ama benim zamanım, sabrım ve öğrenme azmim var; bir pilot gibi uçmak istiyorum diyorsanız iş başka.
quote:
Neden silersiniz dedim cevabı basit. Flight Simulator tahmin ettiğiniz gibi bir oyun değildir. Yani öyle HAWX daki gibi olduğunu sanmayın. Flight Simulator ile adam gibi uçmayı öğrenebilmek aylar alıyor. Sözün kısası eğer siz uçak uçuracak bir oyun arıyorsanız hiç bulaşmayın derim. Ama benim zamanım, sabrım ve öğrenme azmim var; bir pilot gibi uçmak istiyorum diyorsanız iş başka.
O dediğiniz sabır bende bu oyuna karşı var. Bazen oyunu oynarken öyle bir kaptırıyorum ki kendimi, birden bire havalimanında sanıyorum kendimi. Oyun demek bile bana farklı geliyor ama işte..
quote:
quote:
O dediğiniz sabır bende bu oyuna karşı var. Bazen oyunu oynarken öyle bir kaptırıyorum ki kendimi, birden bire havalimanında sanıyorum kendimi. Oyun demek bile bana farklı geliyor ama işte..
altta bir yorum var komedi.
you cant drive a bus yazmıs
Bence oyun sadece geniş çaplı görmeye bakıyor. Bence kolay özellikle joystickle. Cok rahat kalkısını da yapıyorsun, ingilizcen az biraz olsun kuleyle işleri de hallediyorsun. Sonrasında yaptıgın bir parca arastırma ve videolar sayesinde istersen ils olan pistlerde ils ile istersen her pistte vfr inis yapıyorsun. Sadece benim kacırdıgım nokta pisti bazen ortalayamamak oluyordu. Tabi bir de iniş esnasında olan hızımı tutturmak. Bunun icin de bi yardımcı 2. pilot ise yarar. En azından onlarla o ilgilenirken 1. pilotta sadece ucagın düz gitmesini sağlar. Hadi aksama girelim multiye :)
multı ıcın orjınal lazım dımı beyler
Hayır değil. Kürekle hallediyorsun :)
TURKISH AIRLINES SERVER I gırmeye çalışıyorum ama şifre istiyor kardeşim şifre n ne
slm bende FSX e başladım yenıyım ama online de oda açmışsın türkish airlenes adında odayı buldum gırmek istediğimde şifre istiyor olabılecegını sandıgım bır kaç şeyı denedım ama şifrenı bulamadım. şifrenı verırsen yanı bu sayfada yamlar ya da bana buradan mgs atarsan serverıne gırmek istıyorum. en kısa zamanda mesajıma cevapını beklemekteyım. şifrenı bu gun verırsen aksam serverde olacam şimdılık by
estımate_ FSX te TURKISH AIRLINES adlı oda acıyorsun hemen hemen her aksam az sonrada açacagına şupem yok ama kardesım senden bı rıcam olcak TURKISH AIRLINES adlı actıgın serverın şifresını bana da verırsen sevınırım ister burdan ver istersen msn den ert_0000007@hotmail.com aranıza kalıp dedıgın gıbı eylenmek isterım uçagım çok özeldir ALPHA SR-71A Blackbird kullanıyorum.
ARKADAŞLAR ((( MrT_KyL İst.Antalya/TÜRKKUŞLARI Türkiye/Antalya (Türkçe Bilenler için ŞİFRE : turkıye) Telsis 118.10 Hz ))) adı altında bi serveer açıyorum akşam 18.00 ile gece 02.00 arası aktıf gelirseniz eyeniriz Airplones Türkiye serverindekı arkadaşlar sizde davetlisiniz. her FSX tr den katılan herkez bi çatıda birleşelim istedimm ayrıca telsiz görüşmeleri Türkçe yapıyoruz HEPİNİZİ BEKLİYORUM YA DA BANA CEVAP YAZIN SERVER ŞİFRENİZLE BİZ KATILALIM
hala bu oyunu oynuyorsanız ve hala multi oynarım diosanız bende katılıyım ben daha yeni başladım uçağı kaldırıyorum ama inişlerde sıkıntı war böyle herkezin toplandığı bi server varsa IP sini veya adını werin gece gündüz giriyim ordan açık olanlarada 2. pilot olarak eğitim alıyım :)
Arkadaş lar ben nerden indirebilirm ve nasıl multi oynayabilirmım :D