Şimdi Ara

FSX Multiplayer Türk Pilotlar Uçuşları Başlamıştır 25.05.2009

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  FSX Multiplayer Türk Pilotlar Uçuşları Başlamıştır 25.05.2009

Arkadaşlar Bildiğiniz Gibi Flight Simulator X'imizde Multiplayer Sekmesi var. Olmayan Arkadaşlar GameSpy üyeliklerini (ÜCRETSİZ) alıp hemen başlayabilirler. Her Akşam Saat 7-8-9 arasında "Türk Pilotlar" isimli hostlarımızda Tower-App.-Grnd. gibi hizmetlerde dahil olmak üzere uçuşlarımız başlamıştır. Ortalama 3-15 Uçak arası Türk Filomuzla Türk ve Yabancı meydanlarda uçulacaktır. Filoda belirli bir çoğunluk durumunda hava trafik kontol hizmeti tarafımca verilmektedir. Gamespy Üye İsmim : THY3782-MB' dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbalay -- 27 Mayıs 2009; 16:16:42 >

• ooo süper.Yarın 7 gibi katılırım kısmetse
  • Bnede katılıyorum arasıra nickimi bilenler bilir tcddmusa boeing 737-800 TC-ADANA
  • benim nick aslankral1993
  • Hocam Peki "Türk Pilotlar" bu resmin neresinde? ben onu anlayamadım.
    Honolulu secili bu fotoda.
    Uçuslar yerli ve yabancı havaalanlarında oluyor demişsiniz. Honolulu'da mı uçacağız....

Ben aynı isimle multide uçuyorum. Gorusmek üzere.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xtatic

Hocam Peki "Türk Pilotlar" bu resmin neresinde? ben onu anlayamadım.
    Uçuslar yerli ve yabancı havaalanlarında oluyor demişsiniz. Honolulu'da mı uçacağız....

Sanırım resim öylesine konulmuş.
  • 7'den beri bakıyorum ama host yok sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: xtatic

Hocam Peki "Türk Pilotlar" bu resmin neresinde? ben onu anlayamadım.

Resmi Flight Simulatordeki Multiplayer özelliğinin tanıtılması amacıyla koydum. Lütfen ufak ayrıntılara takılmayın hocam, iyi uçuşlar.
  • Peki şifre işini nasıl hallediyoruz, buradan yayınlamanız mümkün mü ?
  • Arkadaşlar bn de türk pilotlar da uçmak istiyorum ama şifre var şifre yi napcaz yazmanız mümkün mü acaba?
  • Arada bir şifresiz hostlar açılır. Yeni arkadaşlar buraya girerek, kendilerini tanıtıp hostu kuranların e-maillerini alabilirler. Şifreler e-maillerden dağıtılır.
  • Arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum nasıl yapabilirim ? Türkpilotlarda şifre var yabancılarla uçmak istemiyorum beni de alır mısınız ? :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.