gecen gün aposta sabahlarken gm notice gecti chestlerden cıkan itemler silinecek die ss almayı unuttum acaba nie böle bi saçmalık yapıo gm milletin o kadar emeği boşamı gitti şimdi merchantlardan alınan unique itemler silinirse milletin werdiği paralar ne olacak bilgisi olan warmı?
nasil sacmalik.oyunda eskiden cok ender bulunan itemler her 5 kisiden 1 inde gozukmeye basladi artik.millet ft den cikan itemlerle kolay yoldan para kazanıor
Bence gec verilmiş karar..
Bu Chest cılgınlıgı varken cyhperda..Warrior Shell i 20m e bile görmüştüm..
Ronn Staff ı 6,5m satmıştım.. Defender of lord 5m..
quote:
Orjinalden alıntı: failed
gecen gün aposta sabahlarken gm notice gecti chestlerden cıkan itemler silinecek die ss almayı unuttum acaba nie böle bi saçmalık yapıo gm milletin o kadar emeği boşamı gitti şimdi merchantlardan alınan unique itemler silinirse milletin werdiği paralar ne olacak bilgisi olan warmı?
imzan değiştirsen i olur
quote:
Orjinalden alıntı: numand
quote:
imzan değiştirsen i olur
+1 mide buland1r1c1
taktınız imzama
quote:
Orjinalden alıntı: _WulT_
quote:
Orjinalden alıntı: numand
quote:
imzan değiştirsen i olur
+1 mide buland1r1c1
deiştridim neyse... asıl konuya dönelim pls nie silinio bu itemler werilen paralar boşa mı gidicek ya uyuz oldum
OYLEYSE EGER BEN BU GM TA SULALESINE KADAR..........2 TANE SHELL SILINDI DUN AKSAM CUNKU +7 BIDE LAN BEN BOYLE GMın....................................... CANIMIZ CIKTI ONNARI KAZANANA KADAR ALLAHSIZ GM
Bi Gmler Koç (Kaliteli O... Çocukları) olduğundan başka niye olacak
quote:
Orjinalden alıntı: dorogaya
Bi Gmler Koç (Kaliteli O... Çocukları) olduğundan başka niye olacak
aa olurmu yanlış demişsin Kaşarlı olacaktı
yaw şu gmlerden çektiğimizi başkası çekmemiştir
yaw kimsenin adam gibi itemi olamayacak mı bu oyunda o gmnin ta a.. a.. off yaw bende myko sarması usko geri dönem diyom en iisi japko mu yapsak
hayır bide saçmalık ötesi bişe madem ordan çıkan itemler silinecek nie ft yapıosun yanlışmıyım