Şimdi Ara

FTP'e dosya gonderimi ve alımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Yapmak istediğim zor mu kolay mı bılmıyorum ama birilerinin yol göstermesi gerekiyor..

Şimdi ben bir program yazmak ıstıyorum. Cok zor bir mantığa sahip değil yazmak istediğim sistem..

internetten dosya cekme ve belirtilen yere dosya gönderim programı yapmak istediğim olay. Daha da açmak gerekirse;

Diyelim kiwww.benimsitem.com/dosyalar adresinden yada ftp(hangisi olanaklıysa) uzantısında 8 tane dosya var. Benım yazdığım program da burada ki dosyaları almak ile görevli. Dosyaları al tusuna basınca bu adres de ki dosyaları programı kullanan kişinin belirtilen yere(masaüstü, belgelerim vs.) almasını,

Aynı Program ile gönder tuşuna bastıktan sonrawww.benimsitem.com/dosyalar/gonderilenler sayfasına kullanıcı tarafından gonderılmesını,

Benımwww.benimsitem.com/dosyalar bolumune dosya yuklemesı yaptıktan sonra -varsayalım dosya sayısı 10 tane oldu- Uyarı olarak 2 tane güncelleme olduğu ve bunları yuklemesı gerektıgı uyarısı verılsın istiyorum.

Şimdi Bunları yapmam için bana yol gösteren bi programcı var mı? Yada bana bu konuda yardımcı olabilecek birisi. Çok Zor Olduğunu düşünmüyorum ama üstat sizsiniz kolaylık zorluk konusunda siz karar verirsiniz.. Şimdiden yardımcı olan her arkadaşıma teşekkür ediyorum.

İyi Günler..

• http://filezilla-project.org/

internette biraz arama yap. araştırmadan direkt hazır cevapla öğrenmek yerine kendi yağında adım adım pişersen her yönüyle konuya hakim olmaya başlarsın.

artık ftp kullanmıyorum, torrent sistemini kullanıyorum.
  • yo ben ftp e nasıl dosya atarım dıye bakmıorum. Soyle kı bırcok kullanıcı tarafından ftp dekı dosyaların cekılmesı ve yenı dosyaların yuklenmesı ıcın program yazmak ıstıyorum. FTP programına ıhtıyacım yok..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.