Şimdi Ara

FTR bölümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şu anki ana hedefim Tıp fakat B planı olarak seçebileceğim bölümleri araştırıyorum. Fizyoterapi bölümü nasıldır? Acıbadem gibi bir yerde okuyup güzel bir ortalama ile mezun olsak piyasada tutunma şansımız var mıdır?

• yok

• Peki 100-50k bandında okunabilecek dediğiniz bölümler var mıdır hocam?

• Bence yapmaktan zevk alacağın mesleği bul yoksa senin için hem okuması hem çalışması zulüm olur. Sevdiğin mesleği yaparsan başarı da yanında gelir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • LactobacillusAptalius kullanıcısına yanıt

En çok sevdiğim bölüm Biyoloji gibi görünüyor ama iş imkanı ve hali ortada hocam.

• en kötü bölüm arkadaşımın ablası kötü ünide okumuştu bi işe yaramadı şuan kıyafet mağazasında müdür olmuş 15k felan maaşı vardı galiba 3 4 ay once

iyi unide ne olur bilemem ama okumazdım şahsen

• İngilizce Öğretmenliği nasıldır hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E61923809 -- 27 Ocak 2024; 17:3:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ Kimya Bölümü
    2 yıl önce açıldı
    kimya bölümü sıralamaları
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence tıptan şaşma tıp için gerekirse 1 yıl daha bekleyebilirsin sonuçta 1 kez uni okuyacan

Ama atanabilirsen seviyosan ozel ders vs de bulursan guzel bi meslek ogretmenlik tatili bol

• Teşekkür ederim B planı olarak İngilizce ya da Kimya Öğretmenliği düşünüyorum. Ana hedef elbette Tıp :)

• Koç hemşirelik

• Veteriner Hekimlik öneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thatisreal kullanıcısına yanıt

O aslında aklıma geldi hocam da hemşireliği ben yapamam hocam ya milletin altını bezlemek temizlemek falan :D

• koç hemşirelik üstüne bilgisayar mühendisliği çapı

• Maşallah hocam yazılım düşünmüyorum çok zor + pek iyi konuşmuyorlar artık yazılım için. :)

• olm koç ceng'i beğenmeyip ingilizce öğretmenliği istiyorum diyorsun 

• Benim için bölüm, okuldan daha önemli hocam. Koç, Boğaziçi fark etmez sevmediğim bölümde okumaktansa hiç okumam daha iyidir bence :D

• Hocam sağlık alanı istiyorsanız 50-100 k aralığında hemşirelik eczacılık ftr ve veterinerlik var.Sermayeniz varsa eczacılık veya vet,devlette çalışmak istiyorsanız hemşirelik makul gibi atanmak için KPSS’de uçuk bir puan gerekmiyo zaten zırt pırt alım yapıyolar hatta geçen gün cumhurbaşkanı açıklamıştı yeni alımlar olacak demişti.Ftrye gelecek olursak aralarında iş imkanı en az olan bölüm ben olsam en son tercih ederdim.

• thatisreal kullanıcısına yanıt

Gerekirse 1 yıl daha zorlayıp memleketimdeki 27-28k ile alan Tıp fakültesi için çalışmaya karar verdim hocam. Ancak ulaşamazsam artık Kimya Öğretmenliği, belki daha düşük bir ihtimal ama hemşirelik gibi bölümleri değerlendiririm. Çok teşekkür ederim.

• Hocam 1 yıl sağlam çalışırsanız tıp gelir bence kolay gelsin başarılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thatisreal -- 28 Ocak 2024; 21:50:53 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.