Şimdi Ara

FTR'DE Kİ İNANILMAZ DÜŞÜŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ne oldu bir senede böyle ya bilmediğim bir gelişmemi oldu istanbul ftr geçen sene 23k ile alırken bu sene 38k ile almış devlette 100k ya kadar düşmüş çok şaşırdım açıkçası bir ara eczacılıkla başabaştı şimdi yerlerde

• up up
  • benimde çok dikkatimi çekti öylesine yazan bir arkadaşıma geldi o kadar şaşırdı ki sanırım 70k falandı
  • 1500 - 2000 lira teklif ediyorlar yeni mezuna.
  • Aynen benimde arkadaşım ftr geleceğin mesleği diye diye özele yılda 25 bin tlye gitti ygs2de %100 burslusu geçen yıl 20bin bu yıl 60 bine düşmüş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Popülerliğini yitirdi bundan önceki senelerde çok konuşuluyordu.
  • Bu sene ftr de ygs ile alan universitelerin cogu mf3 e gecti.bence en buyuk etkiyi bu yaratti.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Obp çok fazla mı önemli ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • devlet çok az kişi alıyor. Özelde de çalışma alanı kısıtlı. Aklı olan yazmaz.
  • pr65 P kullanıcısına yanıt
    Eczacılık öneririm yeni gelişmeler çok olumlu Ümit verici

• ftr yazananın açık ve net aklı yoktur .devlette her sene max 50 kişi alırlar .seneye o 38k 50kyı zorlar.eczacılıkta yeni gelişmeler varr
  • haklısınız hocam balon gibi şişirdiler mesleği şimdi bi aranda havası söndü
  • https://forum.donanimhaber.com/m_107737783//tm.htm#107737998

Bu konuya yazmıştım geçen sene. Özel ders hocam FTR okuyordu 3. sınıftaydı ve tercih döneminde o vazgeçirmişti beni. Hem sağlık ile ilgili bir bölümü yapamam diye hem de iş olanaklarının hızla düşmesinden dolayı vazgeçirmişti. Kendisi sanırım işini 3. sınıfta bulmuştu daha ama ciddi anlamda düşüş olduğunu geçen görüştüğümüzde de söyledi. Ben şuan başka bir bölümde okuyorum ve bölümde FTR'yi bırakıp merkezi yerleştirme ile gelen iki tane arkadaşım var. Biri Kıbrıs'tan biri de Bahçeşehir ÜNİ'den gelmişti. İyi devlet üniversitelerinde durum büyük olasılıkla daha iyiydi bu seneye kadar ama onlar da düşmeye başlamış sanırım

• ftr hemsirelikle yarisir yakinda. iyiki yazmamisim

• baba siz dalga mı geçiyorsunuz ne 100k'sı 38binle kapatmış bu sene. nerde yazıyor 100k diye
  • istanbul üniveristesi 38k ile kapatmış hocam doğudaki devletler neredeyse 100k ya yaklaşmış durumda
  • evet onlarda inanılmaz düşmüş devlet ftrleri
  • Ftr pdr ikiside aynı oldu bu sene ...

• pdr de mi düşmüş
  • Ben 2 saat kala odyolojiyi üste yazdım ve odyoloji tuttu umarım pişman olmam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ygs 2 de 95k ile kapadi yuh ya noldu ftr ye mf3 istanbul 40k saka gibi bu kadar dusus fena olmus

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.