Şimdi Ara

FTR pişmanlıktır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sağlık alanındaki en garip mesleklerden biri de Fizyoterapist olmaktır. Her ne kadar açık olsa da ihtiyaç az olduğundan açığın kapanması uzun zaman almaz. Peki neden pişmanlık yapar.

1) Fizyoterapistlere ihtiyaç her geçen gün azalıyor.
    2) Dersler çok sıkıcı
    3) Puanı yüksek olmasına rağmen o puana hiç layık değil
    4) Maaş miktarı sürekli azalıyor
    5) Sağlık bakanlığı Fizyoterapistleri hiç sevmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ComRad3 -- 24 Ekim 2015; 10:48:49 >

• devlette ne kadar maaş alıyorlar peki?

Bir de kamuya alımı çok azmış
  • Arkadaş nedir bu kötüleme çabası inanmayın beyler eğer o meslegi istiyorsanız yazın Not:Sağlık sektöründe boş kalmazsınız sürekli ihtiyaç var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahlaki Adam -- 25 Haziran 2014; 19:41:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soyunmak zorundasınız derken ???
    Biraz açar mısın ?

• Saçma bir konu olmuş.

Kamuya alım azalıyor denilmiş, devletin fizyoterapi politikasından bile bi haber vaziyette.

Yeni yönetmeliğin Fizyoterapistlere neler kazandırdıklarını bile bilmiyordur umarım.

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümünü okuyup, pişman olan ender insanlardan birisin. Söylemlerin haksız, komik, fazlasıyla gülünç.

• Dışarıdan bakanlar konuyu anlamazlar biz de ilk başka FTR kazandığımza çok memnunduk ama 2. sınıfın sonlarına doğru herkes bölümden çok soğuyor ve FTR tercih ettiğine pişman olmuş. Ben de sağlık alanıdır diye tercih ettim ama diğer sağlık alanlarıyla karıştırmamak lazım.Çünkü her ne kadar Fizyoterapist açığı çok olsa da açığın kapanması da kolaydır. Örneğin bir hastanede 10 doktor 70 hemşire filan lazımsa o hastaneye sadece 1 fizyoterapist yeterlidir.

• valla dokuz eylülden mezun bir tanıdık var..2.yılında 3300 almaya başladı izmirde, hatta ufak tefek yerlerden çağırıyolar 3500-4000 arasına ama rahatını bozup,ailesinden evinden uzakmasmak istemiyo adam.. Hiçte azaldığı ettiği yok yani maaşların
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eczacılık yazmayın
    6 yıl önce açıldı
    ECZACILIK VS ODYOLOJİ
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ComRad3 C kullanıcısına yanıt
    Dışarıdan bakmıyor, bizzat içindeyim zaten.

3.seneye geçiyorum bu dönem.

Soğumanızın nedeni size uygun olmayan mesleği 'baskılar' sonucunda yazmanızdır. Aksi takdirde gönülden yazan insanların soğuması için hiçbir etmen yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@yWaLKer35

valla dokuz eylülden mezun bir tanıdık var..2.yılında 3300 almaya başladı izmirde, hatta ufak tefek yerlerden çağırıyolar 3500-4000 arasına ama rahatını bozup,ailesinden evinden uzakmasmak istemiyo adam.. Hiçte azaldığı ettiği yok yani maaşların

Birkaç yıl önce Fizyoterapistler 6000-7000 alıyorlardı. Ama Fizyoterapist sayısı hızla arttığı için şu an 4000 e bile çok memnun olunacak hale geldi.

Ayrıca sağlık personelleri arasında KPSS de en yüksek taban puana sahip meslek Fizyoterapisttir. Artık puanlar çok yüksek ve Mezun Fizyoterapist sayısı hızla arttığı için özellerde de iş bulma çok zorlaşacak.
  • Ben ısrarla dedim pişmanlık yapar diye. Hadi şimdi çıkıp konuşun bakalım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.