Bildirim
ftsmskx.sys Trojan silemiyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
move on boot
dosyaya ulaşın sağ tıklayıp açılışta silinecek şekilde belirleyin.. -
spyware doctor ve kasperskyide bir deneyebilirsiniz? onlarda olmuyorsa hatta virüsü silseniz dahi dosyalarda bir hasar bırakmıstır en saglıklısı dosyalarını d ye veya flash belleginize yedekleyip format atmak...size tavsiyem format atın dosyalarınızdan sonra ve sisteminizi kurun yeniden,tüm driverlarını msniz vs vs programlarınızı kurduktan sonra acronis true imaga adlı sistem yedekleme programını indirebilirsiniz sisteminizi yedekleyip bir köşede tutarsınız daha sonra virüs,trojan ,spy gibi zararlı yazılımlar bozuldugunda format ile dahi ugrasmadan yedeginize geri dönersiniz...acronisi mutlaka deneyin... -
move on boot da silemedi -
sildim!! elimden kurtulamadı namussuz seni! nasıl mı şöyle:
HDD söktüm çalışan başka bir bilgisayara depo HDD olarak bağladım windosuna girdim sildim sonra HDD söktüm kendi makinama bağladım çalıştırdım baktım diriverde o namussuz trojan dosyası yok artıkhttps://forum.donanimhaber.com/images/image.aspx/micons/m16.gif
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X