Merhaba arkadaşlar, referans linkimle FTX TR borsasına üye olup KYC yapanlar ve KYC onayının ardından TRX/TRY işlem çiftinde 100 TRY veya daha fazla alım veya satım işlemi yapanlar 150 TL ödül alıyor. Bu kampanya da bana da 100 TL ödül geliyor. Ben de bana gelen ödülün yarısını size veriyorum. Toplam kazancınız 200 TL oluyor. İşlemleri önce tamamlayan ödül havuzundan payını alır, bu bakımdan hızlı olmakta fayda var. Dönüştür bölümünden yapılan işlemler dikkate alınmayacak. Bana t.me/benadmin0 Telegram adresinden ulaşabilirsiniz. FTX TR’nin TRX/USD, TRX/USDT, TRX/BTC, TRX/TRY, BTT/USD listelemesini kutlamak amacıyla, FTX TR ve Tron ekibinin iş birliğinde 2.500.000 TRY değerinde Tron dağıtılıyor. Referanslı link: https://ftxtr.com/referrals#a=133980660 Refsiz: ftxtr.com (Ödül yok) ÖNEMLİ NOT: HACİM İÇİN TRX/TRY İŞLEM ÇİFTİ BUGÜN SAAT 21.00'DE AÇILACAK. O ANDAN İTİBAREN HACİM YAPABİLİRSİNİZ. ŞİMDİDEN ÜYE OLUP KYC YAPTIKTAN SONRA HESABA TL YATIRABİLİR VE SAATİ BEKLEYEBİLİRSİNİZ. Etkinlik Süresi: 28/06/2022 00:01 - 08/07/2022 23:59 (Türkiye saati ile) Ödül Hesaplama Süresi: 09/07/2022 00:01 - 12/07/2022 23:59 (Türkiye saati ile) DETAYLAR 2.500.000 TRY değerindeki TRX ödülünü paylaşmak için arkadaşına referans ol! Etkinlikte, eski ve yeni kayıt yaptıracak tüm FTX TR kullanıcıları için 2.500.000 TRY değerinde TRX ödül havuzu bulunmaktadır. Ödül havuzundan hak kazanmak için kullanıcıların 2 basit görevi tamamlaması gerekir. Yeni Kullanıcılar: Görev 1: FTX TR’ye üye olun ve KYC (Kimlik doğrulama) işleminizi tamamlayın, Görev 2: Etkinlik süresi boyunca TRX/TRY işlem çiftinde 100 TRY veya daha fazla alım veya satım işlemi yapın. Belirtilen 2 Görevi tamamlayan yeni kullanıcılar, 150 TRY ödül kazanacaktır. Eski ve Yeni Tüm Kullanıcılar: Görev 1: FTX TR’ye arkadaşlarınızı referans kodunuz ile davet edin Etkinlik süresi boyunca davet ettiğiniz ve etkinlik süresince 2 görevi tamamlayan her arkadaşınız için 100 TRY ödül kazanın. ÖDÜLLER Yukarıdaki iki görevi de tamamlayan yeni kullanıcılara150 TRY değerinde TRX verilecektir. Kazananlar, ilk gelen önceliği alır esasına göre toplamda 100 TRY’yi aşan ilk TRX alış/satış işleminin zamanı baz alınarak belirlenecek olup, ödül havuzu bitene kadar etkinlik devam edecektir. Daha önce üye olmuş fakat kimlik doğrulamasını tamamlamamış kullanıcılar, kampanya sürecinde kimlik doğrulamalarını tamamlamaları ve TRX/TRY işlem çiftinde 100 TRY veya daha fazla alım veya satım işlemi yapmaları halinde 150 TRY değerinde ödüle hak kazanacaktır. ŞARTLAR VE KOŞULLAR FTX TR, dağıtım sürecindeki TRX/TRY işlem çiftinin fiyatını baz alarak ödül dağıtımı yapacaktır. FTX TR, ödülleri Ödül Hesaplama Süresi’nden sonra 7 gün içinde ödül kazanan FTX TR hesaplarına dağıtacaktır. Ödül dağıtımında, 27/06/2022 saat 00:01 (Türkiye saati ile)’den sonra kayıt olan kullanıcılar dikkate alınacaktır. Dönüştür bölümünden yapılan işlemler dikkate alınmayacaktır. FTX TR, çeşitli yöntemlerle haksız avantaj sağlamaya çalışanları, kendi kendine işlem yapanları, yasadışı şekilde kayıt olan hesapları diskalifiye etme hakkını saklı tutar. FTX TR, tamamen kendi takdirine bağlı olarak herhangi bir zamanda ya da herhangi bir nedenle önceden bildirimde bulunmaksızın etkinliği değiştirme veya iptal etme hakkını saklı tutar. |
Bildirim