Şimdi Ara

FUJİ S200EXR (ana başlık) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.121
Cevap
3
Favori
171.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ibr-g

quote:

Orijinalden alıntı: macropolo

FUJİ  S200EXR (ana başlık)

Eh artık bu fotoğraf da size s200exr hakkında bilgi veremiyorsa hiç uğraşmayın... Dün çektim. İmza ve boyut küçültme dışında en ufak bir dijital müdahale yoktur. Umarım beğenirsiniz.

AMATÖT OLARAK YILLARDIR BENDE MAKRO ÇEKİM YAPTIM MAKİNEM KODAK Z750 YDİ...NEYSE USTASI DEĞİLİM AMA MAKRO AÇISINDAN ÇALIŞMAN ÇOK GÜZEL ANCAK NETLEŞTİRMEYİ BİRAZ DAHA YAKALASAN 4X4 OLAURMUŞ GİBİME GELDİ...SAYGISIZLIK ETTİYSEM ÖZÜR DİLERİM....

Öncelikle yorum için teşekkürler... Saygısızlık ne kelime, rica ederim. Fakat, her ne kadar iyi bir makine olsada sonuçta dslr değil dijital makine, bu çekebildiğim en net hali, dolayısıyla fotoğrafı büyüttükçe detay kayıpları ortaya çıkacaktır, kendi sınıfına denk düşen dslr makinelerele belki kıyaslanabilir ancak nikon d300 ya da canon 40d gibi makinelerle kıyaslamak mümkün değil. Aynı kareyi arkadaşım sony alpha200 ile çekti, netlik aynı hatta onda netlik kaybı var çünkü 50-300mm objektifle çekti, paraya kıyıp makro objektif almadıktan sonra giriş seviyesi dslr makinenin bundan daha iyi sonuç vereceğine inanmıyorum.

•  FUJİ  S200EXR (ana başlık)

macropolo gerçekten güzel bir kare,bir makro örneğide benden gelsin,tam yakınlaştırmada görebileceğiniz gibi detaylar çok iyi,bir de eskiden kullandığım raynox 250 ile çok harika sonuçlar verecektir,bulursam bir raynox alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhns

macropolo gerçekten güzel bir kare,bir makro örneğide benden gelsin,tam yakınlaştırmada görebileceğiniz gibi detaylar çok iyi,bir de eskiden kullandığım raynox 250 ile çok harika sonuçlar verecektir,bulursam bir raynox alacağım.

bu raynox 250 her objektife uyum sağlıyor mu? s200exr a takabilir miyim? Lütfen bulursan benide haberdar et...

• quote:

Orijinalden alıntı: macropolo
    bu raynox 250 her objektife uyum sağlıyor mu? s200exr a takabilir miyim? Lütfen bulursan benide haberdar et...

http://www.flickr.com/groups/raynoxdcr250/pool/

Bu linkte birçok değişik ekipmanla çekilmiş fotoğroflar var,52ile67mm arası tüm makinelere standart aparatı ile kolayca takılıyor,yalnız raynox kullanımı biraz zor,alışmak lazım,ben s9100 ile kullanırken çok iyi sonuçlar veriyordu fakat gözlemlerimde fz50 ile çok daha iyi sonuçlar veriyor,fz50 ile çekilmiş örneklere bakınca fotoğrafın genelinde bir netlik varkn bazı makinelerde köşelerde bulanıklık oluyor,ben kullanırken de sadece kenarlarda oluşan aşırı bulanıklıklar canımı sıkıyordu,tam bir netlik yoktu,ama sanırırm bununla alabileceğimiz optimum sonuçlar da bu kadar olur.
    Şuanda alabileceğim en iyi yer ebay olacaktır,oradada yaklaşık 100TL sabit bir fiyattan satılıyor,2.el de bazen düşüyor.Bir de msn 202 ve dcr 150 var,ama onlar nasıl sonuçlar veriyor,onunda araştırma kısmındayım.

• canon sx10 ve raynox 250 örneği

• YA DOSTLAR RESİM NASIL YÜKLÜYORUZ MESAJIMIZA...BİRTANEDE BEN GÖNDEREYİM..
  • [simage][/simage] yada [simage][/simage] arasına
    http:// ...........jpg olan linkini yapıştır,bu kadar.
    mesaj yazarken image yaada s image yazıyor,onlara tıklayarakta bunu yapabilirsin.

saygılar...ve teşekkürler...
  • Bu arada bu fotoyu ben s200 ile çekmedim eski kodak z650 ile cumalıkızık ta yaptığım bir çekim...tarih filan amatörce....
    yakında s200 çalışmalarımda olur onlarıda yüklerim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibr-g -- 27 Ocak 2010; 17:26:55 >

• tebrikler;
    fakat makro adı altında topik var zaten,burada paylaşmanız garip olmuyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhns

tebrikler;
    fakat makro adı altında topik var zaten,burada paylaşmanız garip olmuyor mu?

olur paylaşmayız arkadaşım....
  • arkadaşlar bu makinadan 10gün içerisnde alıcam fakat nerden alıcağıma bir türlü karar veremiyorum şuan en uygun fiyat hemde yanında 4gb sd kart hediyesi ile birlikte
    http://www.sahibinden.com/fujifilm_finepix_s200exr_4gb_hafiza_karti_kargo_ucretsiz_sifi-97WQQaXQQ20086428WQQpXQQdisplayitem
    burda satılıyor, acaba alan arkadaşlar nerden aldı paylaşabilirler mi?? daha önce f40 fd kullandım fujinin ve bu alet daha 1yılını doldurmadan çalındı sonra canon deneyelim dedik gittik f40'a verdiğim paradan daha fazla para vererek aldığım ixus 95ıs'tan şuan nefret ediyorum, makinayı kılıfından çıkarasım gelmiyor, gece çekimleri berbat resmen umarım bu makina ile istediğim performansı alırım

• quote:

Orijinalden alıntı: muratsen87

arkadaşlar bu makinadan 10gün içerisnde alıcam fakat nerden alıcağıma bir türlü karar veremiyorum şuan en uygun fiyat hemde yanında 4gb sd kart hediyesi ile birlikte
    http://www.sahibinden.com/fujifilm_finepix_s200exr_4gb_hafiza_karti_kargo_ucretsiz_sifi-97WQQaXQQ20086428WQQpXQQdisplayitem
    burda satılıyor, acaba alan arkadaşlar nerden aldı paylaşabilirler mi?? daha önce f40 fd kullandım fujinin ve bu alet daha 1yılını doldurmadan çalındı sonra canon deneyelim dedik gittik f40'a verdiğim paradan daha fazla para vererek aldığım ixus 95ıs'tan şuan nefret ediyorum, makinayı kılıfından çıkarasım gelmiyor, gece çekimleri berbat resmen umarım bu makina ile istediğim performansı alırım

yaw efsane makina f30,31 rakip f40 çaldırılırmı?yeni makinaların bir çoğu
    yerini dolduramaz söylüyoruz ama anlatamıyoruz sağlık olsun.
    s200 f40 yerini fazlasıyla doldururda diğer markaları bilemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: netün

quote:

Orijinalden alıntı: muratsen87

arkadaşlar bu makinadan 10gün içerisnde alıcam fakat nerden alıcağıma bir türlü karar veremiyorum şuan en uygun fiyat hemde yanında 4gb sd kart hediyesi ile birlikte

yaw efsane makina f30,31 rakip f40 çaldırılırmı?yeni makinaların bir çoğu
    yerini dolduramaz söylüyoruz ama anlatamıyoruz sağlık olsun.
    s200 f40 yerini fazlasıyla doldururda diğer markaları bilemem.

hocam makinaya içim gitti ama talihsizlik işte, bide acaba verdiğim linkte satış yapan kişinin güvenilir olduğunu nerden anlayabilirim ya da sizin tavsiye edeceğiniz başka bir yer varmı acaba?

• ben makineyi electro word ten 1619 10 taksitle aldım...en uygun pcgold ta idi ama bursa da makineyi bulamadım..1520 filandı sanırım...öyle garantisi 6 ay olupta nette satılanlara paranı kıyma...
  • **** cp dlog mağzası anla yani...kendiliğinden yıldızlaştı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibr-g

ben makineyi electro word ten 1619 10 taksitle aldım...en uygun **** ta idi ama bursa da makineyi bulamadım..1520 filandı sanırım...öyle garantisi 6 ay olupta nette satılanlara paranı kıyma...

okadar bütçe maalesef yok ayrıca eğer alacağım ürün bouzk çıksa bile 700civarı bir fiyata alıcam 2. ürünü aldığımda dahi o fiyattan düşük oluyor, keşke bütçe el verse de hiç uğraşmayıp bende o şekilde alabilsem ama mecbur ya gg'den ya da sahibinden alıcam ürünü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratsen87 -- 27 Ocak 2010; 23:17:40 >
  • F200EXR İLE S200EXR Arasında küçük bir karşılaştırma yaptım kendi açımdan sizlerinde yorumlarınızı beklerim.

Sizce gg fiyatlarını karşılaştırdığımızda ikisinin arasında 300 tl fark var bu farka değermi.

İkisindede dijital müdehale yok.

S200EXR
    F200EXR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::_Kosov@lı_:: -- 28 Ocak 2010; 1:25:00 >

• S200EXR Continuous shooting

S modunda çekilmiştir.Yani sadece Enstantane ayarının yapılabildiği mod.
    s200exr sürekli hızlı çekim ile 24 kare saniyede 3 foto çekmiş bulunuyoruz.toplamda 24 kare 8 saniyede oluşturuldu.
    Özelliklerinde max. 5 kare olarak geçiyor.

Continuous shooting

* Top-6, (max. 1.6 frames/sec.), (CCD-RAW: Top-3)
    * Top-24, High speed (max. 5 frames/sec., “S” only)
    * Last-6, (max. 1.6 frames/sec.), (CCD-RAW: Last-3)
    * Last-24, High speed (max. 5 frames/sec. ,“S” only)

iso 400 perde hızı 1/640 f5,3 ve 14x zum ile elde çekilmiştir.Daha iyi bir yerde çekim yapmak isterdim ama şuanda yapabileceğim bu kadar;idare edin artık:)
    aşağıdaki link slideshow linkidir,fotoların hepsi yüklendikten sonra deneyebilirsiniz;hızlıca ileri yaparak normal video gibi bir görüntü oluştuğunu görebilirsiniz

merak edenlere yardımcı olur sanırım.

http://img32.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=dscf0809mx.jpg

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.