Şimdi Ara

FUJİ S200EXR (ana başlık) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.121
Cevap
3
Favori
171.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iso'yu düşük tutsaymışsınız keşke gerçi 200 2sinde de ama 100 ya da olabiliyorsa 80 iyi olurdu.

zira beyaz patlaması oluşmuş. ev'i de düşürebilirdiniz.
  • Arkadaşlar uv filtreyi yalçınlara sordum bizim makine için kullanılamıyacağını söylediler...çünkü objektifi manuel olarak açma ve kapamanın mümkün olmadığını söylediler...siz bu uv filtreyi nasıl kullanıyorsunuz peki....
    2. pareasoley için kullanabilirsiniz ama bizde yok dediler sizler netten mi aldınız yada hangi marka kullanıyorsunuz...
    3. bu makine ye uygun bir çamtayı ne bimekste ne teknosada nede yalçınlarda bulamadım hepsi dev gibi..makinenin 4 katı büyüklükte...arada tatile giderken çamışırları bile koyarsın yani...sizlerin bulduğu aldığı varmıdır...
    ilginiz için teşekkürler....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

iso'yu düşük tutsaymışsınız keşke gerçi 200 2sinde de ama 100 ya da olabiliyorsa 80 iyi olurdu.

zira beyaz patlaması oluşmuş. ev'i de düşürebilirdiniz.

evet o sırada kar atıştırdığından makine ıslanmaya başladı o yüzden ayarlarla oynayamadım, daha önce arabada çekim yaparken(1/500 oldugu için) isoyu 200 yapmıştım,öyle kaldı,normalde bende dışarda 100de kullanıyorum(80 yok zaten en düşük 100)ev de hep 0da,manuelde ev ayarlarını da bulamadım gerçi :)

ilk dış çekimler,paylaşmak istedim

• quote:

Orijinalden alıntı: ibr-g

Arkadaşlar uv filtreyi yalçınlara sordum bizim makine için kullanılamıyacağını söylediler...çünkü objektifi manuel olarak açma ve kapamanın mümkün olmadığını söylediler...siz bu uv filtreyi nasıl kullanıyorsunuz peki....
    2. pareasoley için kullanabilirsiniz ama bizde yok dediler sizler netten mi aldınız yada hangi marka kullanıyorsunuz...
    3. bu makine ye uygun bir çamtayı ne bimekste ne teknosada nede yalçınlarda bulamadım hepsi dev gibi..makinenin 4 katı büyüklükte...arada tatile giderken çamışırları bile koyarsın yani...sizlerin bulduğu aldığı varmıdır...

1.uv 67mm aldım ben,vidalama sistemi takıyorsun,maksat lensi korumak
    2.parasoley genelde çin malıdır,ebay gg sahibinden vs. gibi yerlerde bulunur,bende orjinalini arıyorum ama bulamadım
    3.ben çantayı media markettan aldım,orda slr için çok seçenek var,o yüzden daha uygun modeller bulunuyor.lambourghini marka aldım 40 liraya,diğerlerine göre fiyat kalite olarak çok güzel.öyle dandik malzeme değil,cepleri de süper,tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: gkhns

quote:

Arkadaşlar uv filtreyi yalçınlara sordum bizim makine için kullanılamıyacağını söylediler...çünkü objektifi manuel olarak açma ve kapamanın mümkün olmadığını söylediler...siz bu uv filtreyi nasıl kullanıyorsunuz peki....

1.uv 67mm aldım ben,vidalama sistemi takıyorsun,maksat lensi korumak
    2.parasoley genelde çin malıdır,ebay gg sahibinden vs. gibi yerlerde bulunur,bende orjinalini arıyorum ama bulamadım
    3.ben çantayı media markettan aldım,orda slr için çok seçenek var,o yüzden daha uygun modeller bulunuyor.lambourghini marka aldım 40 liraya,diğerlerine göre fiyat kalite olarak çok güzel.öyle dandik malzeme değil,cepleri de süper,tavsiye ederim.

hocam çok teşekkür edrim yarın gideceğim sağolasın...ama yalçınlar bursa zafer plazada makineyi çıkarınca manyak bozuldular...hatta hiç ilgilenmediler...oysa eski makinelerim için acayip ilgileniyorlardı....

birşey daha sorayım parasoley de filtre gibi lensi koruma işlevi görmezmi kendi işlevi dışında....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibr-g -- 25 Ocak 2010; 20:36:39 >

• quote:

hocam çok teşekkür edrim yarın gideceğim sağolasın...ama yalçınlar bursa zafer plazada makineyi çıkarınca manyak bozuldular...hatta hiç ilgilenmediler...oysa eski makinelerim için acayip ilgileniyorlardı....

birşey daha sorayım parasoley de filtre gibi lensi koruma işlevi görmezmi kendi işlevi dışında....

ne demek önemli değil kardeşim yalnız anlamadığım olay adamlar senin makineyi görünce neden bozuluyorlar ki?Birde birşey söyleyeyim;uv filtre için çok para harcama,max 20-30 TL ver ve markaları iyi araştır,hoya b+w hama kenko gibi filtreler iyidir ama yalçınlarda pahalı olur sanırım.
    Parasoleye gelince o da koruma sağlar pek tabii ama uv filtre,lensi komple kapattığı için daha iyi bir koruma sağlar.
  • Yalçınlar bozulur tabi, adamlar onlardan alınmayan her mal, kazıklayamadıkları her müşteri için bozulurlar. Bende hem UV filtre hem ND8 filtre hemde Parasoley var, takıp kullanıyorum cuk oturuyor. Bilmeyenlerin lafına kanmamak lazım...
  • teşekkürler arkadaşlar....
  • macropolo çekimlerin çok güzel Ben de inşallah en kısa zamanda bu makineden edineceğim. Birde şu cuk diye oturan uv yi nereden aldın öğrenebilirmiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: macropolo

Yalçınlar bozulur tabi, adamlar onlardan alınmayan her mal, kazıklayamadıkları her müşteri için bozulurlar. Bende hem UV filtre hem ND8 filtre hemde Parasoley var, takıp kullanıyorum cuk oturuyor. Bilmeyenlerin lafına kanmamak lazım...

bu nd8 filtre ile çekilmiş fotolar var mıdır?nasıl bir sonuç veriyor?
  • quote:

Yalçınlar bozulur tabi, adamlar onlardan alınmayan her mal, kazıklayamadıkları her müşteri için bozulurlar. Bende hem UV filtre hem ND8 filtre hemde Parasoley var, takıp kullanıyorum cuk oturuyor. Bilmeyenlerin lafına kanmamak lazım...

yani bizim makineye takılacak uv filtre için kızak gerekiyor mu gerekmiyor mu...
    bu arada media marketten lamborcini marka çantayı bugün bende caldım, şarj cihazı dahil cuk diye oturdu...44 tl lik çanta...
  • quote:

quote:

yani bizim makineye takılacak uv filtre için kızak gerekiyor mu gerekmiyor mu...
    bu arada media marketten lamborcini marka çantayı bugün bende caldım, şarj cihazı dahil cuk diye oturdu...44 tl lik çanta...

çalmadın dimi aldın?benimki model 1506,bende 40-42 TL gibi bir fiyata almıştım ama süper çanta gerçekten memnunum,kaliteli ve kullanışlı,uv de vidalama sistemi,ekstra birşey takmıyorsun,kafanı karıştırma,sorunsuz oldu manasında demek istemişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkhns -- 26 Ocak 2010; 22:27:06 >

• quote:

quote:

bu nd8 filtre ile çekilmiş fotolar var mıdır?nasıl bir sonuç veriyor?

ND8 filtre diyaframı kısmamız gereken ancak f11 den fazla kısamadığımız durumlarda (mesela şelale çekimleri gibi uzun pozlamalarda) ekranı karartarak enstatntene değerini süşürmemize olanak sağlıyor. Örnek fotoları google dan araştırabilirsin ben daha çekim yapamadım...

• quote:

quote:

s200exr a takacağınız filtreler, parasoley vs için ekstra hiçbirşeye gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: derrrya

macropolo çekimlerin çok güzel Ben de inşallah en kısa zamanda bu makineden edineceğim. Birde şu cuk diye oturan uv yi nereden aldın öğrenebilirmiyim.

Öncelikle beğeni için teşekkürler. Ben UV filtreyihttp://www.alfacolor.com.tr/index.asp buradan aldım, mağzasından.. Ama nd8 i sahibinden.com dan aldım. ibr-g arkadaşımızın yaşadığı sorunu yaşamamak için Fujifilm satmayan mağzalara gittiğinizde 67mm UV ya da polarize ya da her ne alacaksanız onu sorun, alın, gidin evde kendiniz "dikkatlice" takın zaten dediğim gibi cuk oturuyor. Şimdiden hayırlı olsun.

•  FUJİ  S200EXR (ana başlık)

Eh artık bu fotoğraf da size s200exr hakkında bilgi veremiyorsa hiç uğraşmayın... Dün çektim. İmza ve boyut küçültme dışında en ufak bir dijital müdahale yoktur. Umarım beğenirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi macropolo -- 27 Ocak 2010; 12:47:55 >
  • quote:

quote:

quote:

çalmadın dimi aldın?benimki model 1506,bende 40-42 TL gibi bir fiyata almıştım ama süper çanta gerçekten memnunum,kaliteli ve kullanışlı,uv de vidalama sistemi,ekstra birşey takmıyorsun,kafanı karıştırma,sorunsuz oldu manasında demek istemişti

VALLAHİDE ÇALDIM YAZMIŞIM..YOK YAKALANMADIM...SADECE İÇİNDEN KAYIŞ ÇIKMAYINCA HESAP SORMAYA GİTTİM HEMEN VERDİLER...DEMEK O YÜZDEN CİNS CİNS SURATIMA BAKTILAR.....

• quote:

FUJİ  S200EXR (ana başlık)

Eh artık bu fotoğraf da size s200exr hakkında bilgi veremiyorsa hiç uğraşmayın... Dün çektim. İmza ve boyut küçültme dışında en ufak bir dijital müdahale yoktur. Umarım beğenirsiniz.

AMATÖT OLARAK YILLARDIR BENDE MAKRO ÇEKİM YAPTIM MAKİNEM KODAK Z750 YDİ...NEYSE USTASI DEĞİLİM AMA MAKRO AÇISINDAN ÇALIŞMAN ÇOK GÜZEL ANCAK NETLEŞTİRMEYİ BİRAZ DAHA YAKALASAN 4X4 OLAURMUŞ GİBİME GELDİ...SAYGISIZLIK ETTİYSEM ÖZÜR DİLERİM....

• macropolo

böyle fotolar eklemeyin s200 aldıracaksınız herkese
    bu foto rawdamı çekildi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netün -- 27 Ocak 2010; 13:48:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: netün

macropolo

böyle fotolar eklemeyin s200 aldıracaksınız herkese
    bu foto rawdamı çekildi?

Hayır RAW değil jpeg çektim.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.