tesekkurler yabanci testleri de okudum ama kullanicilardan direk fikir almaya daha cok onem veriyorum. uygun fiyatli bulursam alacagim, gg'de ve sahibindende var gerci de bilemiyorum.
Ben sahibinden den aldım ilk sayfada aldığım yerin link i var, sağlam bi şekilde geldi içiniz rahat olsun tavsiye ederim... Size garanti veririm s200exr alırsanız asla pişman olmazsınız.
Teşekkürler, alınca haber veririm artık
quote:
Orijinalden alıntı: öSCi
Daha fazla fotoğraf istiyoruz..
macropolo , makina pptkargo ile mi geldi, agirligindan dolayi herhangi bir sorun cikti mi?
Makinanın elektroworld'deki fiyatı 1500 küsür liraydı. SLR makina baktığım halde satıcı sürekli bunun da SLR olduğunu iddia etti. SLR ile SLR like arasındaki farkı bilmeyen adam bana nasıl bilgi verecek, vereceği bilgiden ne hayır gelecek.
ankara 365 alışveriş mağazasındaki görevli kardeşim, bu forumu okuyosundur inşallah. AFSAD'da öğretmiyolarsa burdan öğren bari...
quote:
Orijinalden alıntı: semb
Makinanın elektroworld'deki fiyatı 1500 küsür liraydı. SLR makina baktığım halde satıcı sürekli bunun da SLR olduğunu iddia etti. SLR ile SLR like arasındaki farkı bilmeyen adam bana nasıl bilgi verecek, vereceği bilgiden ne hayır gelecek.
ankara 365 alışveriş mağazasındaki görevli kardeşim, bu forumu okuyosundur inşallah. AFSAD'da öğretmiyolarsa burdan öğren bari...
adam satmaya çalışıyor,tek amacı o,bilgisi olmayan biri inanarak alabilir,bu bence mağazanın suçu,yeterli bilgi bazı çalışanlarda olmuyor,diğer alışveriş merkezlerindede sıkça karşılaşılan durum,asgari ücretle kalifiye eleman sıkıntısı normaldir,o yüzden sizin gibi kullanıcı alacağı ürün adına bilinçli olmalı
quote:
Orijinalden alıntı: semb
yaw elektroworl'a söyleyin beni promotörü olarak alsın.
Bi alamadık şu aleti
sen nereden alıyorsun?
quote:
Orijinalden alıntı: gkhns
sen nereden alıyorsun?
sahibinden.com'dan kart sorunu varda alışverişe açamıyoruz
Pandora ya hoş geldiniz
Gençler yüzdüm yüzdüm kuyruna geldim ama aklımın bi ucunda sanki hx1 var??:S
Arkadaşlar bugün makineyi aldım ve hayran kaldım...aslında şubatta alacaktım ama kar ve bursa yanyana gelince kaçırmak istemedim bu hafta sonunu...neyse arkadaşlar size sorum şu... bu cihaz için parasoley ve uv filtre önerirmisiniz birde yedek pil için bir öneriniz varmı...gg de hepsi için değişim marka var ama sizin aranızda kullanan varsa onu kayde değer alırım... teşekkürler...
quote:
Orijinalden alıntı: ^Biotech^
macropolo , makina pptkargo ile mi geldi, agirligindan dolayi herhangi bir sorun cikti mi?
foto icin tesekkurler, yukaridaki soruma da cevap verebilirsen sevinirim.
güneş ışıkları süper gözüküyor
quote:
Orijinalden alıntı: yusuf_MV
Gençler yüzdüm yüzdüm kuyruna geldim ama aklımın bi ucunda sanki hx1 var??:S
hx1 harika cihaz gercekten..ama foto kalitesi 1.numaralı öncelik ise fuji rahat alır..heleki düşük ışıkta.. yoksa sony nin ekstraları cok güzel..
quote:
Orijinalden alıntı: ^Biotech^
Ptt kargo ile geldi gönderici ödediği için benim bi bilgim yok ama çok iyi paketlenmiş olarak geldi...
quote:
Orijinalden alıntı: ibr-g
Arkadaşlar bugün makineyi aldım ve hayran kaldım...aslında şubatta alacaktım ama kar ve bursa yanyana gelince kaçırmak istemedim bu hafta sonunu...neyse arkadaşlar size sorum şu... bu cihaz için parasoley ve uv filtre önerirmisiniz birde yedek pil için bir öneriniz varmı...gg de hepsi için değişim marka var ama sizin aranızda kullanan varsa onu kayde değer alırım... teşekkürler...