Şimdi Ara

FUJİ S200EXR (ana başlık) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.121
Cevap
3
Favori
171.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ancak anlaşılan işlemciyle ilgili sıkıntıları var?

Fotoğrafları enfes, o yüzden dikkatimi çekti.
  • hocalara bir soru gövde olarak(resim işleme iso performansı vs.) s200mü canon eos 1000D mi? 2si farklı sınıfta ama lenslerin aynı olduğunu farz edelim hangisi alınır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yimust

hocalara bir soru gövde olarak(resim işleme iso performansı vs.) s200mü canon eos 1000D mi? 2si farklı sınıfta ama lenslerin aynı olduğunu farz edelim hangisi alınır?

yimust dediğin gibi ayrı kullvarda makinalar like makinayla makro ,.manzara,portre vs çekilir ama dsl makina'da kit'lens'le
    hepsi iyi, netice vermez ve bilgi birikimi gerekir lense yatırım yapman lazım bu'da bütçe meselesi .ihtiyacına göre seçim yapman gerekir.
  • @netün

ben makine olarak soruyorum yoksa slrın makine ile bitmeyeceğini biliyorum. işlemcisi vs hangisi ideal
  • quote:

@netün

ben makine olarak soruyorum yoksa slrın makine ile bitmeyeceğini biliyorum. işlemcisi vs hangisi ideal

tabiki 1000d 3.1 MP/cm² pixel density sensör büyük.
  • müthiş bi fiayat satılıyor yanında 18-55 lens var hemde garantili. aklımı çeldiler fujiden gönlüm kayıyo gibi tabi bunu alınca birazda lens masrafı olacak ama 2. el bulurum diye düşünüyorum. birazdaha araştırma yapalım en iyisiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: NovariX

@Netun; 2/3" sensör kullanıyor.
    Ancak anlaşılan işlemciyle ilgili sıkıntıları var?

Fotoğrafları enfes, o yüzden dikkatimi çekti.

http://arsiv.ntvmsnbc.com/news/356051.asp

Böyle bir inceleme vardı vakti zamanında bende düşünmüştüm bu cihazı ama maddi imkansızlıklar yüzünden alamamıştım. Değeri anlaşılamadan yitti gitti bu cihaz. Diğer manuel halkalı makinaların aksine (onlarda 2 halka olur malum, zoom ve focus) bu pro 815 de 3 halka vardı. Zaten incelemede de açıklamış. Ama dediğim gibi kıymeti anlaşılamadan tarihin tozlu sayfalarına gömüldü gitti...

• quote:

hocalara bir soru gövde olarak(resim işleme iso performansı vs.) s200mü canon eos 1000D mi? 2si farklı sınıfta ama lenslerin aynı olduğunu farz edelim hangisi alınır?

Tabiiki 1000D

Sensor boyutu ve kalitesi farkı var.
  • 765 tl'ye kadar düşmüş cihazın GG fiyatı..Tabii ne kadar güvenilir bu satıcıya o da bir soru işareti henüz gerçekleştirdiği bir satış işlemi yok..

• S200EXR almak kısmer olmadı. Gittik Canon EOS1000D aldık. Bana yetipte artacak bir makine. S200EXR bu modelide inceledim doğubankta zemin katta 1,200 YTL ye Fuji resmi garantisi ile satıyorlar bilginize.(Dükkanın adını tam hatırlamıyorum ama işbankası tarafından girip aşağıya inin sola dönün karşıda yukarı çıkan merdivenin solunda LCD ve ses sistemleri satan bi dükkan zaten kirişte vitrinde duruyo ) tarif biraz tuhaf olfu ama idare edelim
  • inşallah perşembe veya cuma elimde olcak.s200 ü daha önce elime almıştım.acayip bi dünya.hantal slr makinelere bi alternatif dedikleri gibi.
    çekimler için sabırsızlanıyorum.ilk işim makro çekim yapmak olucak
  • quote:

Orijinalden alıntı: semisare

inşallah perşembe veya cuma elimde olcak.s200 ü daha önce elime almıştım.acayip bi dünya.hantal slr makinelere bi alternatif dedikleri gibi.

semisare hayırlı olsun çekmesini bildikten sonra konpak makinayla bile iyi işler çıkarılır'Ki
    s200 manuel çekme imkanı ve exr ccd bence şuan için yeni çıkan like makinalar arasında fotoda en iyi makina
    sizden çektiğiniz güzel karelerden foto paylaşımı bekliyoruz.

• benden de gece fotoğrafı yakında
  • quote:

Orijinalden alıntı: netün

quote:

Orijinalden alıntı: semisare

inşallah perşembe veya cuma elimde olcak.s200 ü daha önce elime almıştım.acayip bi dünya.hantal slr makinelere bi alternatif dedikleri gibi.

semisare hayırlı olsun çekmesini bildikten sonra konpak makinayla bile iyi işler çıkarılır'Ki
    s200 manuel çekme imkanı ve exr ccd bence şuan için yeni çıkan like makinalar arasında fotoda en iyi makina
    sizden çektiğiniz güzel karelerden foto paylaşımı bekliyoruz.

bir amatör olsamda bir iki foto yayınlarım inşallah.elime bi geçsin güzel işler çıkacak netün...

•  FUJİ  S200EXR (ana başlık)

kesme biçme var,şarj olayı bitsin gece fotosu da yüklerim
  • çok güzel şahane.bak şimdi sabırsızlandım yaw.gelse artık şu makine
  •  FUJİ  S200EXR (ana başlık)
    iso 100 pozlama 10sn. f/2.9
    tripodsuz çekildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhns

FUJİ  S200EXR (ana başlık)
    tripodsuz çekildi.

foto güzel gözükmedi bana..ama seni tebrik ederim..10 sn boyunca elini hiç kıpırdatmamıssın..

• quote:

Orijinalden alıntı: popeye85

quote:

Orijinalden alıntı: gkhns

FUJİ  S200EXR (ana başlık)
    tripodsuz çekildi.

foto güzel gözükmedi bana..ama seni tebrik ederim..10 sn boyunca elini hiç kıpırdatmamıssın..

destek aldım tabi,havada tutmadım

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.