Şimdi Ara

FUJİ S200EXR (ana başlık) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.121
Cevap
3
Favori
171.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yimust

ve sonunda biri aldı. hiç beklemeden iyi kötü fotoların orjinal hallerini yüklersen acayip dua alırsın bizde bu arada parasoley işine gelirsek her 67mm parasoleyler olur gibime geliyo ama ben orjinalden yanayım s100fs nin parasoleyşnş bulmak lazım. son olarakta nerden kaça aldınız?

Hemen fotoğraf yüklemek isterdim fakat Antalya da berbat bi hava var, dışarı çıkamadım. Yalnız şunu söyleyebilirim çekim modları çok iyi, ben memnun kalacağımdan eminim, kullanışlılık olarak çok rahat. Gelelim parasoleye, evet 67mm parasoleyler oluyor. Benim aldığımda güzel bir parasoley s100fs in parasoleyini yakından görmedim ama malzeme kalitesi olarak farklı olacağını sanmıyorum. Yukarda fiyat yazmıştım tekrar yazayım parasoley 42tl filtre de 40civarıydı ama uv filtre şart çünkü kocaman bir objektif camı var ve çizilirse değişimi çok problemli olur.

İlk fırsatta fotoğraf koyarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: gkhns

np-140larda 2700lük varsa ondan alırımvar mı?

s200 kalem pilli diye aklıma geldi bataryalıydı tamam.inşallah bunda batarya çekim süresini uzatmışlardır.
    bilgilerinde öyle yazıyor sizden bilgi bekliyoruz.
  • @macropolo

makinenin fiyatını sormuştum
  • quote:

@macropolo

makinenin fiyatını sormuştum

Türkiye fiyatı 1700TL civarında, ben yurtdışından getirttim kutulu orjinal 12günde geldi (8iş günü) ben şu adresten, yazdığı fiyattan aldım, batarya da sipariş ettim:
    http://www.sahibinden.com/fujifilm_finepix_s200exr_s200_exr_12_0mp_14_3x_kargo_bedava-47WQQaXQQ17274589WQQpXQQdisplayitem?

Umarım bu bilgi yardımcı olur.

• macropolo..
    en kısa zamanda yorumlarını ve örnek resim videolarını bekliyoruz..
    mankineyi aldım diye foruma uğramamazlık etme ha..

• quote:

Orijinalden alıntı: popeye85

macropolo..
    en kısa zamanda yorumlarını ve örnek resim videolarını bekliyoruz..
    mankineyi aldım diye foruma uğramamazlık etme ha..

valla makineyi aldım ama şimdilik kurcalamakla yetiniyorum, ah şu havalar bir düzelse hemen çekim yapıcam ama... şimdi evde macro filan çeksem farkı anlayamazsınız çünkü bu makinenin asıl özelliği çekim modları... En kısa zamanda fotoğraf koymak istiyorum ama yazdığım gibi, hava muhalefeti...
  • quote:

Orijinalden alıntı: frknkrc

Fujifilm Türkiye Resmi Garantili fiyatını merak edenler için en uygun fotografium da;

http://fotografium.com/x_fujifilm-fujifilm-finepix-s200exr-12mp-2-7-quot-lcd-dijital-fotograf-makinesi--canta-4gb-kart-hediyeli--stok_51055.php?k_id=0&kn=

Sirkecide bir mağazada 1300 lira. Resmi garantili.

Ayrıca tamamen şahsi fikrim ve kullanım şartlarım, amacımla alakalı bir durum..

Ben olsam, bu makina yerine Canon G11 alırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayı Baba -- 17 Aralık 2009; 10:54:24 >

• @NovariX

Mercimek sensörlü bi makine. Kompak makine alınacaksa ben bunu almam bildiğin takoz. Kaldıki S200 ile karşılaştırılamaz bence. Sirkecideki dükkan nerde bilgi verirsen sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yimust -- 17 Aralık 2009; 13:15:04 >
  • NovariX fujiler özel üretim sensörden dolayı ıso perfonmansında diğer konpaklardan üstün s200 14 zoom g11 5x(ihtiyaca göre değişir)
    s200'de manuel odaklama var g11de bilmiyorum bu çok önemli.
    birde 1300,1600 tl şahsen bende verip almam ama 800tl bu makinaya uygun fiyat dahada düşer belki like makinalarda 2.elde değer kaybetmeyen makinalar alınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netün -- 17 Aralık 2009; 11:26:54 >
  • quote:

@NovariX

Mercimek sensörlü bi makine. Kompak makine alınacaksa ben bunu almam bildiğin takoz. Kaldıki S200 ile karşılaştırılamaz bence. Sirkecideki dükkan nerde bilgi verirsen sevinirim

Canon G11'in sensörü; 1/1.72-inch

Fuji S200'ün sensörü; 1/1.6-inch

Gördüğün gibi arada öyle uçurum farklar yok. Sonuçta ikiside mercimek sensörlü. Hatta piksel yoğunluklarıda hemen hemen aynı.

Yukarıda da belirtmiştim; bu tamamen benim beklentilerim ve kullanım tercihlerimle alakalı bir seçim diye. Kullandığım makinaları boyutları yüzünden heryere her zaman taşıyamama gibi bir durumum var. G11 daha mobil yapısı ve kalitesiyle makul geliyor.

Dükkan, sirkecide doğubank'ın ana kapısının sol çaprazında, AVEA'nın yanında.

• quote:

Orijinalden alıntı: netün

NovariX fujiler özel üretim sensörden dolayı ıso perfonmansında diğer konpaklardan üstün s200 14 zoom g11 5x(ihtiyaca göre değişir)
    s200'de manuel odaklama var g11de bilmiyorum bu çok önemli.
    birde 1300,1600 tl şahsen bende verip almam ama 800tl bu makinaya uygun fiyat dahada düşer belki like makinalarda 2.elde değer kaybetmeyen makinalar alınır.

Dostum, G11 daha doğrusu G serisi büyük DSLR'ların taşınamayacağı ama kaliteli çekimlerin yapılması gereken koşullar için üretilen makinalardır. Savaş muhabirlerinin birçoğu bu makinalara sahiptir mesela. Yada özel toplantı, kişisel roportaj vb. durumlar için biçilmiş kaftan.

G serisi, hemen hemen DSLR'daki tüm çekim özelliklerine izin verir. RAW çeker, manuel netleme yapar, çeşitli çekim alternatifleri sunar. Hepsinden önemlisi çok dayanıklı kasalar kullanılır. Çünkü dediğim gibi, zort şartların makinalarıdır.

Dediğin gibi zoom olayı ihtiyaca göre değişir. Ama mesela G11'deki döner LCD ekran benim için çok önemli. R1'in de en sevdiğim özelliklerinden biri. S200'de de bu yok mesela. Tamamen beklenti meselesi.

Fiyat konusunda sana katılıyorum. Hatta gidip spot S200 almaktansa her zaman temiz bir R1 almanın çok daha mantıklı olacağını belirtmiştim. En azından gerçekten Like makina kullandığını anlarsın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayı Baba -- 17 Aralık 2009; 11:38:15 >

• O"suyla Bu"suyla fiyatı 1000 YTL civarı anlaşılan bu cihazın.(garantisiz)
    Ben nikon d5000'i düşünüyorum şu sıralar. fiyatı 1150(garantisiz) yanılmıyorsam. Yanında 2.el 55-200mm vr nikkor alırsam(350). Birde Filtresiydi. Yedek Baterisiydi derken 150 tutsa.
    1650'ye patlıyor bana.

s200exr çok güzel gözüktü gözüme. Ama bir yandada nikon d5000..
    çok kafa karıştırıcı.
  • merak edenler, s200exr için foto yükleyeceğim, direk bilgisayardan nasıl yüklerim?
  • winrar yapıp ra-pidshareden 5,10 foto yüklersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

quote:

Orijinalden alıntı: Loading

Geniş açı bi lense sahip galiba... resimler bayaa iyi... açı açısından

abi bu, fotoya bakarak nasil anlasilir :)

http://www.fotokritik.com/1700006

http://www.fotokritik.com/1472660

Bu şekilde kareler görürsen bil ki geniş açı bir lens ile çekilmiştir...

•  FUJİ  S200EXR (ana başlık)

Hava kapalı olduğu için ilk denemem evde makro oldu...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

quote:

Geniş açı bi lense sahip galiba... resimler bayaa iyi... açı açısından

abi bu, fotoya bakarak nasil anlasilir :)

http://www.fotokritik.com/1700006

http://www.fotokritik.com/1472660

Bu şekilde kareler görürsen bil ki geniş açı bir lens ile çekilmiştir...

Loading
    buda geniş açı lenslemi çekilmiş biraz photosop varda.
     FUJİ  S200EXR (ana başlık)

• Diğer bi fotoğraf...

http://www.fotokritik.com/1983060

buradan bakabilirsiniz.
  •  FUJİ  S200EXR (ana başlık)

photoshopta sadece crop yapıldı. iyi seyirler.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.