Şimdi Ara

FUJİ S200EXR (ana başlık) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.121
Cevap
3
Favori
171.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @netün o ürünü bende buldum ancak orjinal fuji değil. Ayrıetten parasoleylerin içini karbon ile kaplayıp yansımayı engelliyorlar bu normal plastik

Fujifilm Finefix S200EXR VER1,02 çıktı ilgililere duyurulur
    Kore sitesinde

MÜRACAT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yimust -- 8 Aralık 2009; 14:09:30 >

• spot en iyisi bi kağıda dünya para vermeye değmez.
  • Doğubank'ın ana kapısında, iş bankasının yanındaki dükkanda S200EXR garantili fiyatı 1400 civarıydı. Hani illa garantili olsun diyen arkadaşlar varsa bir bakabilirler.
  • makineyi aldınmı en az 200-250 lira daha masraf ister
  • quote:

Orijinalden alıntı: yimust

makineyi aldınmı en az 200-250 lira daha masraf ister

O neden?
  • Yedek pil + 8gb kart + 2adet filtre + canta + parasoley + tripot 250 lira tutar bide uzaktan kumanda lazım bunlar benim ihtiyaçlarım kumanda hariç lazımlı malzemeler
  • Hmm.. Aksesuarlar diyorsun?!..
    Tabii görece olarak haklısın. S100FS'in pil faciasından sonra yedek pil şart!
    2 filtre derken polarize ve UV kastediyorsundur ki zaten iyi bir polarize tek başına senin bu aksesuar bütçesini sırtlar gibi.. Kartı - tripodu derken 500'ü bulur hatta geçebilir bile. Herşey kalite kalite..
  • filtre olarak kenko made in japan bu adamlar her işte kral. heleki optikte.s100ün faciası hakkında bilgi verirmisin? batarya işi beni hep zora soktu şimdiki makinada bile 2 batarya var ama 2side bozuldu. yan sanayi kaliteli bataryada bulma imkansız gibi
  • S200EXR'a lensi korumak için kenko uv alacağım,kaç mm olanından almam lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhns

S200EXR'a lensi korumak için kenko uv alacağım,kaç mm olanından almam lazım?

sayın gkhns s200 makina sizde var herhalde sizden ricam çektiğiniz fotolardan buraya gece ,gün fotolarından
    bol miktarda eklermisiniz? uv konusunda kullanıcı veya bilgisi olan arkadaşlar size bilgi verir herhalde.
  • makinadaki lens 67mm dir. resimde en sağda gözükmekte

FUJİ  S200EXR (ana başlık)
  • quote:

filtre olarak kenko made in japan bu adamlar her işte kral. heleki optikte.s100ün faciası hakkında bilgi verirmisin? batarya işi beni hep zora soktu şimdiki makinada bile 2 batarya var ama 2side bozuldu. yan sanayi kaliteli bataryada bulma imkansız gibi

Bildiğim kadarıyla S100FS kullanıcıları genelde bataryadan şikayetçiler. En fazla 140 kare çekim yapabildiklerinden falan bahsediyorlardıki bu gerçekten "ŞAKA" gibi bir rakam!
  • evet s100 serisinde en büyük sorun. s200de batarya süresini 2 katına çıkardıklarını söylüyorlar ama daha makine kimsede yok inş alırsak inceleme yapıcaz
  • quote:

evet s100 serisinde en büyük sorun. s200de batarya süresini 2 katına çıkardıklarını söylüyorlar ama daha makine kimsede yok inş alırsak inceleme yapıcaz

2 katı da olsa 280 kare yapar ki buda berbat bir performans..

Ben makinemle 400D'de 600küsür, R1'de 900 kare civarı çekiyorum..
  • Bu başlığı ilgi ile takip ediyorum. Artık sony dsc-n1 makinemi satıp slr like bir makineye terfi etmeyi düşünüyorum. Ve s200exr biraz buraları okuyabildiğime göre en iyi slr like makine gibi görünüyor. ancak tabi acele etmeyeceğim. yılbaşından sonra filan almayı düşünüyorum. bu arada merak ettiğim şey çok övülen sony r1 makinenin neden üretilmediği ve bulunmadığı. Bu kadar başarılı bir makine veya muadili neden yok acaba ? İnternette bir araştırma yaptım ve sony r1 satan herhangi bir yere rastlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chakra

Bu başlığı ilgi ile takip ediyorum. Artık sony dsc-n1 makinemi satıp slr like bir makineye terfi etmeyi düşünüyorum. Ve s200exr biraz buraları okuyabildiğime göre en iyi slr like makine gibi görünüyor. ancak tabi acele etmeyeceğim. yılbaşından sonra filan almayı düşünüyorum. bu arada merak ettiğim şey çok övülen sony r1 makinenin neden üretilmediği ve bulunmadığı. Bu kadar başarılı bir makine veya muadili neden yok acaba ? İnternette bir araştırma yaptım ve sony r1 satan herhangi bir yere rastlayamadım.

Diğer başlıkta bunu uzun uzun konuşmuştuk aslında bipekkan hocamla.

Sony R1'in üretimden kaldırılmasının sebebi Sony'nin DSLR serisi olan A serisinin önünü kesmesi ve diğer SLR-Like makinelerin satışını hemen hemen durdurma noktasına getirmesindendi. Yani Sony R1 satılmadığından değil, aksine Sony bu makineden başka SLR-Like ve DSLR satamaz hale geldiği için piyasadan kaldırıldı. Hatta söylentiler doğruysa, diğer firmaların Sony'e bu konuda bir çeşit ikramda bulunduğuda konuşuluyor. "Sen R1'i piyasadan çek, bizde karşılığında sana bir güzellik sunalım!" gibi... Düşününki bu makine ilk çıktığında Türkiyede satış fiyatı 3 milyara yakındı. O paraya o zamanlar neredeyse 2 DSLR cihaz alınabiliyordu. Buna rağmen işin ustadları, sadece objektifi bile bugün 900 dolara alınabilen bu makineyi sahiplendiler DSLR almaktansa. Kimseninde kolay kolay satacağı bir makine değil. (murat abi lafım sana! )

S200EXR ile karşılaştırmak amiane tabirle R1'e hakaret olur. O yüzden hiç girmiyorum bu konuya. Aralarında dağlar kadar fark var. Piyasada R1'i karşılaştırabileceğimiz SLR-Like makine yok zaten. Onlar bol zoomlu, mercimek sensorlu büyük boy compact makineler. R1 ise tek gerçek SLR-Like..

• quote:

Orijinalden alıntı: NovariX

quote:

evet s100 serisinde en büyük sorun. s200de batarya süresini 2 katına çıkardıklarını söylüyorlar ama daha makine kimsede yok inş alırsak inceleme yapıcaz

2 katı da olsa 280 kare yapar ki buda berbat bir performans..

Ben makinemle 400D'de 600küsür, R1'de 900 kare civarı çekiyorum..

350-400 çekilir bence. kaldıki yedek batarya şart
  • quote:

Orijinalden alıntı: netün

quote:

Orijinalden alıntı: gkhns

S200EXR'a lensi korumak için kenko uv alacağım,kaç mm olanından almam lazım?

sayın gkhns s200 makina sizde var herhalde sizden ricam çektiğiniz fotolardan buraya gece ,gün fotolarından
    bol miktarda eklermisiniz? uv konusunda kullanıcı veya bilgisi olan arkadaşlar size bilgi verir herhalde.

ben aldım evet ama şuan elimde değil,cuma en geç gelecek sanırım,o zaman yardımcı olurum,makine gelir gelmez lensi korumak için de uv filtre alıyım dedim,67 mm alsam uyar değilmi?
  • 67mm lik Pimaş boru taksan olur şaka biyana lens genişliği 67mm üsteki mesajlarda makina lensinde yazıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.