Şimdi Ara

FUJİ S200EXR (ana başlık) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.121
Cevap
3
Favori
171.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Loading

Geniş açı bi lense sahip galiba... resimler bayaa iyi... açı açısından

abi bu, fotoya bakarak nasil anlasilir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yimust

67mm lik Pimaş boru taksan olur şaka biyana lens genişliği 67mm üsteki mesajlarda makina lensinde yazıyor.

iyidi

• 67mm lik Pimaş boru taksan olur
    alemsin ı: yimust

arkadaşlar nerede s200 fotoları bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netün -- 12 Aralık 2009; 19:51:57 >
  • çok espirili bi insanımdır. bu arada netün şaşırdın galiba f200 değil s200 olacaktı kısmetse bu hafta içi alırım gibi. sirkeciyi dolanmam lazım. 67mmlik pimaşdan acaba lens yapabilirmiyiz? 160x optik röntgen çekimlerinde kullanırız
  • Netun aşık f200'e ondandir :)
  • bilemem valla konumuz s200 kavga çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yimust -- 12 Aralık 2009; 23:51:05 >
  • yaw kardeş makinalar gimmeluck s200 kafayı taktın herhalde yoksa dsrl'damı karar kıldın?
  • :)
    tz7 yi kaybettikten sonra yerine alternatif degisik model kullanmak icin ST550 var Samsungun.. onu alicam, :) 3.5 lcd li, ornek foto ve videolara baktim, en azindan lesh gibidegil goturur , zaten kendim icin degil bu makina ama yine de ben de kullanirim..

kendim icin buyuk makina olarak kafayi bozup GH1 aldim
    su an hala kurcaliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

:)
    tz7 yi kaybettikten sonra yerine alternatif degisik model kullanmak icin ST550 var Samsungun.. onu alicam, :) 3.5 lcd li, ornek foto ve videolara baktim, en azindan lesh gibidegil goturur , zaten kendim icin degil bu makina ama yine de ben de kullanirim..

kendim icin buyuk makina olarak kafayi bozup GH1 aldim
    su an hala kurcaliyorum

gimmeluck GH1 makinan hayırlı olsun bu makinanın fotolarını görmek isteriz. video çekimleri size yeterli geldimi
    bilgilendirirseniz. birde hangi lenslerle kullanıyorsunuz?

• valla ilk firsatta biraz foto ve video koyarim, ama zaman yetismiyor bu aralar, ve bide burada gunes yok! her yer yagmur camur! bari kar yagsa da kar fotosu ceksek..
    indoor fotolar cektim tabi ama denemek icin onlardan koyucam, video ise su ana kadar iso1600 de ornekler cektim ev icinde, gun isigindaki videlarla birlikte tatmin edip etmedigini belirticem,,
    lens olarak stok lensini kullaniyorum , lens degistirmek istemiyorum, cok buyuk makina tasimak da istemiyorum, foto oncelikli video da onemli.. tercih icin tek gecerim ama her zaman dedigim gibi bu fiyati haketmiyor ama normalde kesinlikle.

edit: bu konuyu birakiyim arkadaslara :)
    acicam bi konu ama genelde yardim almak icin, cunku bu tip makina ilk kez kullniyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 13 Aralık 2009; 23:10:44 >
  • Merhaba,

Fujifilm s1000fd ile başlayan fotoğraf tutkuma s200exr ile devam etmek için bu makineyi sipariş ettim ürün yurtdışından gelecek, orjinal yedek bataryasınıda 25TL ye yine yurtdışından sipariş ettim. İsteyenler için linkler:

http://www.sahibinden.com/fujifilm_np-140_np140_s100fs_s200exr_s200_exr_pil_batarya_karg-80WQQaXQQ19117063WQQpXQQdisplayitem?
    http://www.sahibinden.com/fujifilm_finepix_s200exr_s200_exr_12_0mp_14_3x_kargo_bedava-47WQQaXQQ17274589WQQpXQQdisplayitem?

fotoğraf kalitesini bende çok merak ediyordum benzer lens s100fs de kullanıldığı için onu araştırdım beni tatmin etti, amatör bir fotoğrafçıyım ve d-slr almayı düşünüyordum ancak sırf lensine para veremeyeceğim için bu hevesten vazgeçtim. Bulunabilecek kaliteli ve ucuz sınıf d-slr makineler Canon450d, SonyAlpha200 ve NikonD80 (standart 18-55ile) Spotda alsanız 1000tl civarı, üstündeki kit lens kesinlikle yetersiz kalıyor 75-300mm gibi lenslere ihtiyaç duyuyorsunuz e bide geniş açı almak lazım (kaşıntı tutar illaki alırsınız) bunlar toplamda ıvır zıvırıyla size dünya kadar para harcatır (en az 2000TL). Ben tüm bu maddi yükten kurtulmak için bu makineyi tercih ettim. Geniş açıda yetersiz olsada keskinlik ve 436mm odak uzaklığıyla beni tatmin edeceğine inanıyorum. Herşeyden önce fotoğraf doğru zamanda doğru yerde olmaktır. S100fs fotoğraflarını incelemek isteyenler buradan bakabilir:
    http://www.fotokritik.com/fotograflar/ekipman.php?tip=fotomak&id=2696

bu kalite bana yeter diyenler s100fs ve s200exr arasında seçim yapabilirler.

Tek merak ettiğim konu s200exr kutu içeriğinde parasoley olup olmadığı...

• 800 TL çok iyi fiyat bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chakra

800 TL çok iyi fiyat bence.

Bencede, o yüzden hemen aldım zaten, ürün elime ulaşsın tekrar yorum yaparım...
  • Makine bugün elime geçti, ilk izlenimlerim biraz ağır olduğu yönünde ama alışılabilir, çok güzel bir menüsü var ve çekim modlarıda çok iyi hemen 67mm UV filtre ve parasoley aldım. UVfiltre şart çünkü objektif bi kere çizilirse bi daha değiştirme şansınız yok. ilk çekimlerimi yapar yapmaz örnek fotoğraf yüklerim.
  • Parasoley mi aldınız?..

Ne marka? Nereden ve ne kadar fiyata aldınız?

Bayağ merak ediyordu buradaki arkadaşlar parasoley olayını. O yüzden soruyorum..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NovariX

Parasoley mi aldınız?..

Ne marka? Nereden ve ne kadar fiyata aldınız?

Bayağ merak ediyordu buradaki arkadaşlar parasoley olayını. O yüzden soruyorum..?

Massa marka yaprak parasoley ve Hama marka UV filtre aldım ikiside 20şer Euro civarı bana 80tl ye mal oldu, belki biraz pahalı almışımdır çünkü hiç araştırmadan aldım. Ben Antalya da oturuyorum buradaki bi fotoğrafçıdan aldım fakat internet üzerinden de 67mm herhangi bir parasoley ya da filtre alabilirsiniz.
  • ve sonunda biri aldı. hiç beklemeden iyi kötü fotoların orjinal hallerini yüklersen acayip dua alırsın bizde bu arada parasoley işine gelirsek her 67mm parasoleyler olur gibime geliyo ama ben orjinalden yanayım s100fs nin parasoleyşnş bulmak lazım. son olarakta nerden kaça aldınız?
  • quote:

ve sonunda biri aldı. hiç beklemeden iyi kötü fotoların orjinal hallerini yüklersen acayip dua alırsın bizde bu arada parasoley işine gelirsek her 67mm parasoleyler olur gibime geliyo ama ben orjinalden yanayım s100fs nin parasoleyşnş bulmak lazım. son olarakta nerden kaça aldınız?

benim makine de gelsin ilk işim 1800lük pil,sdhc 4 yada 8gb 30mbslik kart,uv filtre,ve orjinal parasoleyi almak olacak,ve güzel bir çanta tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhns

quote:

ve sonunda biri aldı. hiç beklemeden iyi kötü fotoların orjinal hallerini yüklersen acayip dua alırsın bizde bu arada parasoley işine gelirsek her 67mm parasoleyler olur gibime geliyo ama ben orjinalden yanayım s100fs nin parasoleyşnş bulmak lazım. son olarakta nerden kaça aldınız?

benim makine de gelsin ilk işim 1800lük pil,sdhc 4 yada 8gb 30mbslik kart,uv filtre,ve orjinal parasoleyi almak olacak,ve güzel bir çanta tabi

gkhns
    niye 2700mh pil değilde 1800?

• np-140larda 2700lük varsa ondan alırımvar mı?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.