resimlerin orjinallerini rapide atarsanız daha güzel olur. Birde ıvır zıvır hiç farketmez fotoları bekliyoruz. Bende alıcaktım ama kısmet olmadı engeller çıktı önümüzdeki aylar bende yüklicem inş
quote:
Orijinalden alıntı: yimust
resimlerin orjinallerini rapide atarsanız daha güzel olur. Birde ıvır zıvır hiç farketmez fotoları bekliyoruz. Bende alıcaktım ama kısmet olmadı engeller çıktı önümüzdeki aylar bende yüklicem inş
Fotoğraflar orjinal boyutlarıyla yukarıdadır. Giriş seviyesi dslr makineler kadar iyi fotoğraf çekiyor umarım sizi tatmin eder. En kısa zamanda hayallerinize ulaşmanızı dilerim.
Fotoğrafların kopyalanması ve izinsiz kullanılması halinde fotoğraf sahipleri 5846 sayılı fikir ve sanat eserleri yasasının 25/1, 71/1 ve son, 72c3 ve son maddeleri gereğince çalıntı eserler için cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunabilir ve mahkeme sonucuna göre 2 yıldan 4 yıla kadar hapis, 50 milyardan 150 milyara kadar para cezasına veya her iki cezaya birden çarptırılabilir (mahkemelerin genel kararları para cezası yönündedir). Fotoğraf sahibi ayrıca tazminat davası da açabilir.
oy oy oy artık hiç şüphem kalmadı best of s200 yalnız uzmanlardan bi ricam var son fotoda serçeli olan kenarlarda noiselenme var acaba makineden mi çekimdenmidir?
quote:
oy oy oy artık hiç şüphem kalmadı best of s200 yalnız uzmanlardan bi ricam var son fotoda serçeli olan kenarlarda noiselenme var acaba makineden mi çekimdenmidir?
yimust exif bilgilerine baktınmı? 1600 ıso cekilmiş 10,12 zomm yapılmış birde fotoda crop var gibi geldi.
şimdi baktımda evet crop var ondan böle olmuş galiba moral bozmaya gerek yok s200ü alıcaz inş
quote:
şimdi baktımda evet crop var ondan böle olmuş galiba moral bozmaya gerek yok s200ü alıcaz inş
fotoda crop yok, Exr modunda çekildi, exr modundan çeşitli özellikler var bu fotoğraf HIGH ISO & LOW NOISE modunda çekildi (yüksek iso & düşük gren) bu modda çözünürlüğü otomatik olarak 6mp ayarlıyor, o yüzden size crop var gibi gelmiştir. 1600Iso da bu kadar az gren (bilen bilir 1600Iso da foto rahatsız edici olur) olmasının sebebi exr modu. Makinede çok fazla mod var başta karışık geliyor ama öğrenince çok güzel kareler çekebiliyorsunuz ayrıca bilmeyenler için söyleyeyim manuel odak halkasıda var.
Tanıtım için kullanabilirsiniz, ben sadece hatırlatayım dedim hatta herkese gösterin diğer like makinelerle kıyaslamasınlar...
fotoğraflar müthiş...
quote:
Orijinalden alıntı: mehmetcumen
fotoğraflar müthiş...
övgünüz bana mı makineye mi bilmiyorum ama yinede teşekkürler
benim makine de gelemedi gitti,şimdi gaza getirdiniz arkadaş
Hem siz hem makine şüphesiz övgüyü hakediyorsunuz...
quote:
Orijinalden alıntı: macropolo
quote:
Orijinalden alıntı: mehmetcumen
fotoğraflar müthiş...
övgünüz bana mı makineye mi bilmiyorum ama yinede teşekkürler
Arkadaşlar gittigidiyor da 799 tl ye satılıyor bu ürün fakat refurbished... Bir yakınıma makine alacağım fakat pek makineden anlamam bu sıfırlanmış ürün başımıza dert açar mı yardımlarınızı bekliyorum... Aşağıdaki gibi bir açıklaması var..
6 ay garantilidir, Refurbished urun
Ürünler büyük mağazaların iadesi olup "sıfırlanmiş" durumuna geldiğinden Sıfırlanmis deniyor. Kullanılmamiş, yenisinden farksiz, kutusunda
Siparis verilen ilk 3 gun de Avrupa'dan FEDEX ile kargoya verilecektir. Takibini de yapabilirsiniz. Teslimini MNG kargo yapiyor. Adresinize teslimi 3-4 is gunu surebilir. Noel tatilinden dolayi kargoda gecikmeler olabilir siparisinizi verirken bunu da dikkate alin!
6 aylik garanti sureci henuz baslamamistir. Urunun seri numarasiyla Turkiye de garanti kapsaminda ancakherhangibir sorun durumunda kargo ucreti aliciya ait olmak uzere gerigonderebilirsiniz gerekli itina gosterilir eger gerekirse yenisiylebile degistirilir..
yokmu yeni fotolar :D macrolar bekliyoruz
quote:
yokmu yeni fotolar :D macrolar bekliyoruz
Fotokritik portfolyomu ara sıra ziyaret ederseniz yeni fotoğraflar görebilirsiniz.
Arkadaşlar, aranızda bilenler varmı bilmiyorum ama Samsung Pro 815 modelide son derece başarılı bir DSLR-Like'mış.
S200EXR'a alternatif olabilir mi acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: NovariX
Arkadaşlar, aranızda bilenler varmı bilmiyorum ama Samsung Pro 815 modelide son derece başarılı bir DSLR-Like'mış.
S200EXR'a alternatif olabilir mi acaba?
NovariX sensör ebatını bulamadım.
Artıları: 3, 5 inçlik ekranla fotoları anında izleyebilme, 15X optik zoom net ve canlı renkler, Eksileri: çok yavaş gece çekimlerinde sabitleme çok zor, yakın çekimlerde resim kenarları ovalleşiyor
Eksileri: tepki süresi en yüksek iso 400 gece çekimleri grilik fazla
Eksileri: makro için gerçekten çok yaklaşmanız gerek. çiçekler tamam da kelebekler vs. zor. Netleme hızı çok yavaş.. Zoom her nekadar optikte olsa optik zoom kalitesi yok Vizor de dijital optik olsa dahaa iyi olurdu. Eksileri: işlemcisi çok çok yavaş