Şimdi Ara

FUJİ S200EXR (ana başlık) (130. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.121
Cevap
3
Favori
171.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ahkbjk

s200exr için yaprak parasoley nerden bulabiliriz mümkünse orjinal fuji

türkiyede biraz zor ben de çok istedim ama bulamadım..e bay dan bulabilirsin belki
  • @KeremWharton çok güzel kareler şu hdr işini bir yapamadık gitti..daha doğrusu 3 kare jpg le denemeler yaptım ama asıl istediğim tek kare raw la yapmak..senin fotolardan sonra yeniden heveslendim
  • zifiri karanlık bir gece performansı
     FUJİ  S200EXR (ana başlık)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omersss -- 17 Ağustos 2011; 14:48:52 >
  • Güzel bir kare tebrikler.Bu arada makina için kullandığınız yedek batarya parasoley ve FİLTRE var mı?Kullananlar iletirse ona göre yönleenme olur...
  • Sağol Ayhan Forumdaki fotoğraflar gittikçe daha net ve çarpıcı olmaya başladı herkese teşekkürler. Peki takılan herhangi bir filtre makinenin performansına kötü etkide bulunabilr mi?
  • Takılan her şeyin biraz etkisi olması gerekir.Ancak ben ben CPL filtre düşünüyorum incelersen fotoğraflara can verebiliyor bazen.Ayrıca diğer arkadaşlardan elinde parasoley batarya filtre kullanan varsa bilgi bekleriz ve linkte isteriz..:)2-3 gündür mesaj yok gerilere gitmeyelim bulması zor oluyor..:)

• aslın gg de 2 adet batarya ve şarj cihazı 49 tl su anda ama herhalde yan sanayii.Birde ebaydan uğraşmak istemiyorum gg den tercih ederim herhalde.Ayrıca gg den 67 mm bir parasoley alsak işimizi görür herhalde.
  • Ben daha ucuza almıştım, sadece ürünleri göstermek için link attım. Parasoley zaten çok kaliteli bir şey değil ama işimi gördü bu zamana kadar
  • Olsun en azından örnek oldu.Herhalde Bir 67mm parasoley ve yedek batarya alacağım gg den.Su ana kadar batarya yeterli ama bir gezi sırasında bitebilir belki.Yan sanayii nasıldır acaba.
  • Yedek batarya kesinlikle gerekli. Alacağın herhangi orjinal yada değil bir batarya gününü kurtarabilir. Misal ben İzmirde Basketbol Milli Takımının maçını izlemek için gitmiştim geçen hafta. Kapıdaki güvenlik makinayı görünce "böyle giremezsin" dedi ve amirine yöneltti. Amir benden bataryayı istedi, eve giderken geri alırsın dedi. Ben de yedek olanı verdim kaşla göz arasında ,.içerde çekimlere devam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omersss -- 20 Ağustos 2011; 1:43:53 >
  • Daha önceden de dediğim gibi gg de 2 pil ve şarj aleti 49 tl bir fiyatı var.ama nasıldır acaba çünkü bi ilan da np140 tek olarak 40 lira mı ne..
  • quote:

Orijinalden alıntı: omersss

Yedek batarya kesinlikle gerekli. Alacağın herhangi orjinal yada değil bir batarya gününü kurtarabilir. Misal ben İzmirde Basketbol Milli Takımının maçını izlemek için gitmiştim geçen hafta. Kapıdaki güvenlik makinayı görünce "böyle giremezsin" dedi ve amirine yöneltti. Amir benden bataryayı istedi, eve giderken geri alırsın dedi. Ben de yedek olanı verdim kaşla göz arasında ,.içerde çekimlere devam...

Şaka gibi gerçekten.Maça makine götürmek yasakmıymış ????

• @Sh@rKs-PoWeR telif hakları...(maçın önemine göre değişiyor, içerde birsürü makinesi olan insan vardı) i.
    @ayhan bence iyi fiyat,ben de orjnal olmayan kullanıyorum. Orjinal kadar değil ama yeterli performans sunuyor. orjinalin %60-70 i diyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omersss -- 21 Ağustos 2011; 2:12:40 >
  • İlginç gerçekten
  • 436mm,2x Dijital zoom,ve birmiktar crop:
    f:8
    ens:1/125
    ISO:100

Buda dijital zoom olmadan çekilmiş hali:
  •  FUJİ  S200EXR (ana başlık)

• 
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.