Şimdi Ara

FUJİ S200EXR (ana başlık) (132. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.121
Cevap
3
Favori
171.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şahin fotoğrafı için ek bir aparat kullanmadım, sadece makine. Raynox'u TR'de bulamamıştım ben alacağım zaman, bir kişi vardı, o da tr'de tek olduğunu ileri sürüp fiyatı 180'den 250'ye çıkarmıştı. eBay'den aldım 140'a geldi..
  • muhammet flickr daki fotoğraflarını s200 lemi çektin hepsini..yoksa eski canonun da var mı içinde?bu arada raynox arıyorum ama türkiyede yok e baydan da daha önce alışveriş yapmadığım için bilmiyorum işlemleri hesabı olan birini bulursam kendisine peşin verip onun hesabıyla alıcam..
  • yurt dısından alişveriş için lümit 75 € ya indirildi haberiniz olsun.
  •  FUJİ  S200EXR (ana başlık)

Göz bebeği varmış ya bunun..:)
  • ayhan_eee fotonun altı üstü bulanık soldan sağa net bu nasıl yaptın?
  • EXİF:
    f:5,3
    Enstantane=1/80
    ISO=100
    Bu senin odaklamanla alakalı.Bu fotoyu macro modda(süper macro değil) full zoomda çektim.Düzgün odaklayabilirsen istediğin gibi bulanıklaştırma yapabilirsin.Fotoğraflarımı incelersen bu tip kareleri göreceksin fotokritikte ve flickr da.Düzgün odaklamak o kadarda basit olmadı tabi uğraşa uğraşa artık alışıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: petrucci82

muhammet flickr daki fotoğraflarını s200 lemi çektin hepsini..yoksa eski canonun da var mı içinde?bu arada raynox arıyorum ama türkiyede yok e baydan da daha önce alışveriş yapmadığım için bilmiyorum işlemleri hesabı olan birini bulursam kendisine peşin verip onun hesabıyla alıcam..

Çoğu Fuji'yle abi. Canon'la 4-5'ten fazla yoktur.

Bende de paypal yok olsa yardımcı olurdum. Yalnız üzerine bi miktar kar koyarak getirenler var, istersen onlarla bi iletişime geç Canonturk'te..
  • quote:

Orijinalden alıntı: G1Y071N

quote:

muhammet flickr daki fotoğraflarını s200 lemi çektin hepsini..yoksa eski canonun da var mı içinde?bu arada raynox arıyorum ama türkiyede yok e baydan da daha önce alışveriş yapmadığım için bilmiyorum işlemleri hesabı olan birini bulursam kendisine peşin verip onun hesabıyla alıcam..

Çoğu Fuji'yle abi. Canon'la 4-5'ten fazla yoktur.

Bende de paypal yok olsa yardımcı olurdum. Yalnız üzerine bi miktar kar koyarak getirenler var, istersen onlarla bi iletişime geç Canonturk'te..

aynen bakıyorum şimdi arkadaşım saat almış kendine ama gümrükte takılmış eğer 75 euro sınırını geçmeyen bişey bulursam arkadaş aracılığı ile alıcam..

• Raynox'lar 75 dolar civarı. Geçmiyor zaten abi.

Bi fotoğraf daha:http://flic.kr/p/aksDxE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G1Y071N -- 8 Eylül 2011; 18:13:48 >
  •  FUJİ  S200EXR (ana başlık)
  • quote:

Orijinalden alıntı: G1Y071N

Raynox'lar 75 dolar civarı. Geçmiyor zaten abi.

Bi fotoğraf daha:http://flic.kr/p/aksDxE

fotoğraf erotik içerikli olduğu için mi buraya ön izleme koymadın:)
  • Aynen abi çoluk var çocuk var. :)
  • quote:

FUJİ  S200EXR (ana başlık)

Bu resimde photoshop var mı? benim makinamın renkleri bu kadar canlı değil :(
  • Bir deneme de benden.

• quote:

Orijinalden alıntı: seth86

Bir deneme de benden.

Çok noise yok mu ?
  • İso 800 olduğu için noise fazla evet. Ama evin içinde başka türlü aydınlık fotoğraf çekemedim.
  • Bu resimde photoshop var mı? benim makinamın renkleri bu kadar canlı değil :(

picasa ile renklere biraz sıcaklık verildi ve bir miktar da crop var..renklerin dengesi ile oynamadım..ama sözünü ettiğim sıcaklık ayarı baya bir canlandırıyor fotoğrafı tavsiye ederim..aslında doğru ayarlarla böyle keskin ve canlı renkler de yakalanabilir ..benimki acele ile çekildiği için oynadım biraz
  • M Modunda denemeler yapmaya başladım, kendimi geliştirme adına çekdiğim fotoyu yorumlabilirmisiniz neyi doğru neyi yanlış v.s yapmışım.

• quote:

Orijinalden alıntı: raver

M Modunda denemeler yapmaya başladım, kendimi geliştirme adına çekdiğim fotoyu yorumlabilirmisiniz neyi doğru neyi yanlış v.s yapmışım.

Arkada gökyüzü bembeyaz çıkmış mesela ben de bu hatayı yapıyorum ama nasıl düzeltileceğini bilmiyorum, bilen biri bizi aydınlatır umarım:)

• raver koyduğun fotoğrafların çekim tekniklerini de yazarsan yorumlarız burada.Ama bence fazla pozlanmış gibi arka tarafta vinç gözükmüyor bile.
  • 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.