Şimdi Ara

FUJİ S200EXR (ana başlık) (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.121
Cevap
3
Favori
171.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ne bu ölü toprağı
  • merhaba arkadaşlar ben
    aranıza yeni katıldım,sık sık gircem bilgilerinizden faydalanmak için.
    ama benim acil bir öneriye ihtiyacım var s200exr aldım fakat yozgatta oldugum için çanta bulamadım.intenetten lowepro edit 140 aldım sağmadı iade ettim.
    sizler hangi çantadan kullanıyorsunuz,,makinanın zarar görmesini istemiyorum biran önce almam gerekiyor.
    şimdiden öneri ve yorumlarınız için teşekkür ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan_uzy

merhaba arkadaşlar ben
    ama benim acil bir öneriye ihtiyacım var s200exr aldım fakat yozgatta oldugum için çanta bulamadım.intenetten lowepro edit 140 aldım sağmadı iade ettim.
    sizler hangi çantadan kullanıyorsunuz,,makinanın zarar görmesini istemiyorum biran önce almam gerekiyor.

Hayırlı olsun güle güle kullanın çektiğiniz fotoğrafları paylaşırsanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^Biotech^

gecmis olsun, benim ki dagitima gelmis ama bir turlu dagitilmiyor her nedense.. umarim biran once gelir. benimki 7 is gununu coktan gecti

cenoz, adresinin varligini/yoklugunu dagitima cikardiklarinda belli oluyor. kargo gelince adresi kontrol etmiyorlar dagitimdan once yani

Dostum geldimi canavar
  • quote:

merhaba arkadaşlar ben

Hoş geldin, ben lowepro 120aw kullanıyorum, çantadan memnunum yani tavsiye ederim. Bir de uv filtre al lensini çizilmelere karşı korur.
  • Arkadaşlar bugün itibariyle makineye kavuştum....)))
    Benim gibi fotoğraf çekme işi sadece telefondan ibaret olan biri için öğrenecek çok şey var. İlk önce forumu en baştan bir okumayı düşünüyorum.Ama önce bir sorum olacak...
    Cihazın bataryasını takıp hemen çekmeye başlıyormuyuz yoksa bataryayı bir süre sarj etmek gibi bir şeyler var mı?
    Bu arada alınacak çanta ve uv filtre önereileriniz nelerdir arkadaşlar?
  • Bu arada sevgili Biotech ve Cenoz sizlerde makinelerinize kavuşmussunuzdur umarım..
    Arkadaşlar bu makine ile ilgili çekim teknikleri hakkında tüm bilgileri bu başlıkta bulabilirmiyim acaba?
  • BOL BOL S200EXR FOTOSU İSTİYORUZ !!!
  • Anemon35

Ben hep M modunda manuel kullanıyorum sanada tavsiye ederim deneye deneye buluyorsun zaten.
    Hayırlı olsun tekrardan güle güle kullan.
    ben taktım kullandım bataryayı bitince ful şarjda tuttum bu şekil kullanıyorum bir sorun yok şuan.
  • Dün çekime çıktık makineyi teslim eder etmez. Makinenin performansı çok iyi gerçekten. beklediğimden daha iyi. kullanımıda gayet rahat. Arkadaştan fotoları aldığımda atarım bir kaç örnek kare.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agules -- 18 Şubat 2010; 22:55:15 >
  • arkadaşlar benimim acemice soracağım sorular için kızmayın ve bana kötü gözle bakmayın. ben ciddi ciddi fotograf makinası almayı kafama koydum. ama kafam sürekli karıştı aklım almadı bide bilgisizlik varya en kötüsüde o sizlerin yorumlarını okuyup bişeyler öğrenmeye çalışıyorum. sorularıma gelince :

1- bir makine alabilecek kadar bütce ayırabiliyorum(900-1000tl)
    daha önce compact yüksek zoom lulara bakıyodum sp 590uz olympus veya kodak z980 gibi
    ama forumları gezdikçe kafam karıştı.

pentax k-x düşündüm sonrada fuji s200exr yi gördüm. şimdi ben daha önce kardeşimin kodak z812 ıs harici fotograf çekmedim. teknikte bir bilgim yok. komple düşünürseniz bana bu s200 ü tavsiye edermisiniz. vereceğiniz bilgiler çok önemli pil performansından hep korkmuşumdur.saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atlatma -- 19 Şubat 2010; 1:12:25 >
  • @Anemon35
    güle güle kullan hocam.bi kaç foto eklersin artık
  • Arkadaşım bende s200 almayı düşünüyordum ama nisanda çıkacak olan fujinin hs10 modeli kafamı tamamen karıştırdı birde onu incele istersen.
  • TEŞEKKÜR EDERİM...
    YA BENİM CANON A560 VARDI ONUNLA OTOMATİK MOD DA ÇEKİM YAPTIM
    BİDE S00EXR İLE OTOMATİK MODDA ÇEKİM YAPTIM ARADA HİÇBİR FARK YOK PC YE ATTIĞIMDA...
    BİRİSİ 200TL BİRİSİ 1500TL NASIL OLUYOR YA:(MORALİM BOZULDU AÇIKÇASI.
    ACABA MANUEL AYARLARLAMI BU MAKİNADA KALİTELİ RESİM ÇEKER?YANİ SİZLERİN YORUMLARI NEDİR ARKADAŞLAR?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atlatma

arkadaşlar benimim acemice soracağım sorular için kızmayın ve bana kötü gözle bakmayın. ben ciddi ciddi fotograf makinası almayı kafama koydum. ama kafam sürekli karıştı aklım almadı bide bilgisizlik varya en kötüsüde o sizlerin yorumlarını okuyup bişeyler öğrenmeye çalışıyorum. sorularıma gelince :

1- bir makine alabilecek kadar bütce ayırabiliyorum(900-1000tl)
    daha önce compact yüksek zoom lulara bakıyodum sp 590uz olympus veya kodak z980 gibi
    ama forumları gezdikçe kafam karıştı.

pentax k-x düşündüm sonrada fuji s200exr yi gördüm. şimdi ben daha önce kardeşimin kodak z812 ıs harici fotograf çekmedim. teknikte bir bilgim yok. komple düşünürseniz bana bu s200 ü tavsiye edermisiniz. vereceğiniz bilgiler çok önemli pil performansından hep korkmuşumdur.saygılarımla

k-x alırdım ama bir kaç zaman sonra lens masrafı çıkacak karşınıza çünkü yetmeyecek. Bütçeniz bunu karşılıyorsa alın k-x

• quote:

TEŞEKKÜR EDERİM...
    BİDE S00EXR İLE OTOMATİK MODDA ÇEKİM YAPTIM ARADA HİÇBİR FARK YOK PC YE ATTIĞIMDA...
    ACABA MANUEL AYARLARLAMI BU MAKİNADA KALİTELİ RESİM ÇEKER?YANİ SİZLERİN YORUMLARI NEDİR ARKADAŞLAR?

s200exr otomatik modda bas çek yapmak için alınacak bir makine değil bence.
    En azından ıso performansı ve diğer özellikleri aradaki 500 lira farka değer. 500 lira dedim ben 700TL ye aldım sıfır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: derrrya

Arkadaşım bende s200 almayı düşünüyordum ama nisanda çıkacak olan fujinin hs10 modeli kafamı tamamen karıştırdı birde onu incele istersen.

Çıktığı tarihte 1000 liradan aşşağı olacağını pek sanmam.
    1000 lira ve üstü olursa pentax alınır bence .
  • quote:

TEŞEKKÜR EDERİM...

örnekleri bizimle paylaşabilir misin?merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: R`meRt

quote:

Orijinalden alıntı: ^Biotech^

gecmis olsun, benim ki dagitima gelmis ama bir turlu dagitilmiyor her nedense.. umarim biran once gelir. benimki 7 is gununu coktan gecti

cenoz, adresinin varligini/yoklugunu dagitima cikardiklarinda belli oluyor. kargo gelince adresi kontrol etmiyorlar dagitimdan once yani

Dostum geldimi canavar

halen gelmedi kargo takip no.dan baktigimda dagitima cikarilmis gozukuyor 2 gun once, bugun ptt genel merkezi aradim, dun cikarildi dagiticiya soralim sizi arariz dediler (simdi aradilar, bugun gelir dediler)

• quote:

Orijinalden alıntı: anemon35

Arkadaşlar bugün itibariyle makineye kavuştum....)))
    Benim gibi fotoğraf çekme işi sadece telefondan ibaret olan biri için öğrenecek çok şey var. İlk önce forumu en baştan bir okumayı düşünüyorum.Ama önce bir sorum olacak...
    Cihazın bataryasını takıp hemen çekmeye başlıyormuyuz yoksa bataryayı bir süre sarj etmek gibi bir şeyler var mı?
    Bu arada alınacak çanta ve uv filtre önereileriniz nelerdir arkadaşlar?

bugun gelecek insallah benimki de. ben elektronik bir alet aldigimda, pilini takip bitiriyorum, daha sonra sarj ediyorum. gule gule kullan bu arada
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.