Şimdi Ara

FUJİ S200EXR (ana başlık) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.121
Cevap
3
Favori
171.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Makine şu an elime ulaştı birazcık kurcaladım kalite olarak güzel makine gerçekten. fuji Dslr-like işini iyi biliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: a_gls

Makine şu an elime ulaştı birazcık kurcaladım kalite olarak güzel makine gerçekten. fuji Dslr-like işini iyi biliyor.

Güle güle kullansın arkadaşınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R`meRt -- 16 Şubat 2010; 16:13:54 >
  • a_gls , R`meRt iyi dilekleriniz icin tesekkurler, sanirim obur gun elimde olacak.

a_gls iyi gunlerde kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: R`meRt

quote:

Makine şu an elime ulaştı birazcık kurcaladım kalite olarak güzel makine gerçekten. fuji Dslr-like işini iyi biliyor.

dSLR işine girmemiş değil, S5 Pro var mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GullyFoyle -- 16 Şubat 2010; 16:18:39 >
  • kalite olarak eski japon kalitesi yok,çine vermişler üretimi,eski japon makienleri görseniz anlarsınız kaliteli olup olmadığını,sonuçta kalitesiz de değil ama japon kalitesi gerçekten kendini gösteriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HighVoltage

quote:

quote:

Google'dan bakınca gördüm editledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HighVoltage

quote:

quote:

D-SLR işine tabi ki girdi fujifilm ama. şunuda unutmamak gerekiyor. S2-S3-S5 promodelleri Nikon bodysi ile üretiliyor ve gerçekten çok başarılı makinelerdir. Ama bana göre Dslr-like modelleri arasında hatırı sayılır bir yere sahip.

Tebrikleriniz için teşekkürler arkadaşlar

• arkadaşlar bu makineyi ebaydan almak istiyorum acaba alan varmı hiç ebaydan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: drakin

arkadaşlar bu makineyi ebaydan almak istiyorum acaba alan varmı hiç ebaydan ?

Var var buyrun
  • quote:

Orijinalden alıntı: drakin

arkadaşlar bu makineyi ebaydan almak istiyorum acaba alan varmı hiç ebaydan ?

Turkiye'de satilan en ucuzundan 150 tl kadar daha ucuzlar ama taksit yapmadiklari icin tercih etmedim ben.
  • Sevgili Biotech...
    Ürüne bugün takip numarasından ptt.gov.tr.den tekrar baktım. Gönderi bugün itibariyle tekrar yurt dışına sevk edilmiş görünüyor. galiba gümrüğe takıldı. Satıcıya hemen mail atıyorum sen de bir bak istersen....
  • quote:

Orijinalden alıntı: anemon35

Sevgili Biotech...
    Ürüne bugün takip numarasından ptt.gov.tr.den tekrar baktım. Gönderi bugün itibariyle tekrar yurt dışına sevk edilmiş görünüyor. galiba gümrüğe takıldı. Satıcıya hemen mail atıyorum sen de bir bak istersen....

Gümrüğe takılan üründe genelde gümrükte tutuluyor olarak görülür takip numarasından bakınca ama başka nedenden dolayıda gümrükte tutulup gönderilmiş olabilir.ama gümrükte bekleme süresi var ve 15 gündür.galiba sizin ürün başka bir sebepden dolayı geri gönderilmiş olabilir.yada adresinizde bir sorun varsa geri gönderirler.
  • Benim tahminim de adres te olabilecek bir sıkıntı.
    Umarım kısa zamanda elinize ulaşır
  •  FUJİ  S200EXR (ana başlık)
    Artık midemde
    Sadece Photoscape ile croplandı.
     FUJİ  S200EXR (ana başlık)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R`meRt -- 16 Şubat 2010; 21:34:17 >

• quote:

Sevgili Biotech...

sayın anemon35 sizin kargo takip numarasıyla benim kargo takip numaram aynı diye yazmıştınız satıcıyla irtibata geçtinizmi aynı kargo takip numarasıylamı sorguladınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenoz

quote:

Sevgili Biotech...

sayın anemon35 sizin kargo takip numarasıyla benim kargo takip numaram aynı diye yazmıştınız satıcıyla irtibata geçtinizmi aynı kargo takip numarasıylamı sorguladınız?

Satıcı iletişim konusunda gerçekten biraz eksik. İki mesaj atıyorum bir cevap veriyor:) Dün gece bana bir mesaj attı ve ürünün daha türkiye'ye henüz ulaşmadığını ve yanlış giden bir şeyin olmadığını söyledi.Merak edilecek birşey yok ve ürün sağ salim teslim edilecek dedi. Biraz geç olacak ama beklemekten başka seçenek yok.Umarım kısa sürede elimize ulaşır.

• evet beklemekten başka çare yok umarım çabuk gelir.Bir şey sormak istiyorum zoom için bilezik mi var yoksa düğme ye basarakmı zoom yapılıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenoz

evet beklemekten başka çare yok umarım çabuk gelir.Bir şey sormak istiyorum zoom için bilezik mi var yoksa düğme ye basarakmı zoom yapılıyor?

Hem zoom için hem de focus için bilezik var
  • quote:

Sevgili Biotech...

gecmis olsun, benim ki dagitima gelmis ama bir turlu dagitilmiyor her nedense.. umarim biran once gelir. benimki 7 is gununu coktan gecti

cenoz, adresinin varligini/yoklugunu dagitima cikardiklarinda belli oluyor. kargo gelince adresi kontrol etmiyorlar dagitimdan once yani
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.