Şimdi Ara

FUJİ S200EXR (ana başlık) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.121
Cevap
3
Favori
171.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi araştrın arkadaşlar...nikon filtreler yurtdışında en ucuzu 30$
    sanırım GG 'dakiler sahte...orjinallerinin ambalajlarına dikkat edin.......

NOT: ismi çok duyulmuş tanınmış markaların çin menşeili sahte ürünleri çok yaygın....özellikle GG gibi ucuza ürün almak için tercih edilen yerlerde...aman dikkat !!!

FUJİ  S200EXR (ana başlık)
    ---

---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 12 Şubat 2010; 21:06:36 >

• bence alan varsa iade etsin,bende sahte olacağını düşünüyorum
  • GG'de "Sadece Dükkan Formatlı" ürünleri tercih ederseniz ve adres/telefon bilgisini de alırsanız, kazık yeme ihtimalini düşürürsünüz, ama sıfırlayamazsınız, çünkü fatura veya fiş vermiyorlar.....Türkiye'de hukuki olarak kendinizi garantiye almadığınız her alışverişte kazık yeme ihtimaliniz oldukça yüksektir.....size bunları anlatmak garip geliyor, herhalde "turist" değilsiniz bu ülkenin şartlarını ve insanlarını iyi tanıyor olmanız gerek....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 13 Şubat 2010; 2:41:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TheGate

GG'de "Sadece Dükkan Formatlı" ürünleri tercih ederseniz ve adres/telefon bilgisini de alırsanız, kazık yeme ihtimalini düşürürsünüz, ama sıfırlayamazsınız, çünkü fatura veya fiş vermiyorlar.....Türkiye'de hukuki olarak kendinizi garantiye almadığınız her alışverişte kazık yeme ihtimaliniz oldukça yüksektir.....size bunları anlatmak garip geliyor, herhalde "turist" değilsiniz bu ülkenin şartlarını ve insanlarını iyi tanıyor olmanız gerek....

o kadar iyi taklit yapiliyor ki artik, bir seyin gerceginin tum ozelliklerini bilmeseniz (mesela kulakliklarda), kanmak cok kolay oluyor, hologrami bile taklit ediyorlar, ama rengi farkli oluyor. biraz da fiyatina bakarak anlasiliyor ama. elbette her zaman dikkatli olmakta fayda var

• Selam arkadaşlar bir kız arkadaşım için s200exr alıcaz, yardımcı olabilirmisiniz.
  • Ağustos ayı gibi kesinlikle almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: a_gls

Selam arkadaşlar bir kız arkadaşım için s200exr alıcaz, yardımcı olabilirmisiniz.

bu kadar seyle yardimci olamayiz. oncelikle nasil bir yardim veya ne istedigini yazarsan daha faydali olur
  • yardım derken uygun fiyata makine satan biri konusunda istemiştim ama hallettim aldm makineyi dh den bir arkadaştan. teşekkürler
  • gule gule kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^Biotech^

gule gule kullan.

Kendim için değilde arkadaş için teşekkür ederim. Sanırım bir ortak yönümüzde motosiklet olsa gerek
  • pardon uzun zamandir motosiklet forumuna ugramiyordum, iyi hatirlattin
  • quote:

pardon uzun zamandir motosiklet forumuna ugramiyordum, iyi hatirlattin

• Arkadaşlar çanta olarak LowePro 120Aw aldım makineye tam oturdu İçinde yağmurluğu bile var ön cepte duruyor
    Uv filtre olarak Hama 67mm uv filtre aldım darty'de 15.50Tl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ugur851

Arkadaşlar çanta olarak LowePro 120Aw aldım makineye tam oturdu İçinde yağmurluğu bile var ön cepte duruyor
    Uv filtre olarak Hama 67mm uv filtre aldım darty'de 15.50Tl.

kaca aldin? ben de aw140 aldim.
  • Aramızda para toplasak yeterli olur gibi şimdilik.

quote:

quote:

Selam arkadaşlar bir kız arkadaşım için s200exr alıcaz, yardımcı olabilirmisiniz.

bu kadar seyle yardimci olamayiz. oncelikle nasil bir yardim veya ne istedigini yazarsan daha faydali olur
  • Çekecek obje konusunda sıkıntıdayım evde ne bulursam deniyorum artık :)
    Sadece croplandı photoscape ile.Exif bilgileride aşşağıda yorumlarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R`meRt -- 14 Şubat 2010; 13:58:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AKINLASINN

Aramızda para toplasak yeterli olur gibi şimdilik.

quote:

quote:

39.90'a aldım. 140aw 42.90'dı sanırım gerçi biraz büyük geldi bana ama makine yanımda olmadığı için kontrol edemedim memnun musun sen?

• benim makina daha gelmedi, aw120 istiyordum ama bulamadim, bulmusken aw140 aldim, boyut olarak biraz buyuk geldi bana da ama normal canta gibi icine baska seylerde koyarim diye dusundum.
  • arkadaşlar merhaba bende sahibinden.com dan bu makinadan aldım satıcı bana kargo takip nosunu verdi ptt ile gönderiyor sorgulamada bunlar çıkıyor kargo nezaman bende olur izmirde oturuyorum

TESLIM DURUMU (DELIVERY INFORMATION)
    Bu Gönderiye Ait Teslim Bilgisi Bulunamadi ( There is no delivery information for the item)

TESLIM ALAN (Signatory)

NO TARIH (Date) EVENT YAPILAN ISLEM ISLEM YERI (Process Place) OFIS (Event office)

Barkod No: RB040850323HK
    0001 11/02/10 16:37 Receive item from customer (Otb) Gonderi musteriden alinmistir HONG KONG (Yurt Disi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenoz

arkadaşlar merhaba bende sahibinden.com dan bu makinadan aldım satıcı bana kargo takip nosunu verdi ptt ile gönderiyor sorgulamada bunlar çıkıyor kargo nezaman bende olur izmirde oturuyorum

TESLIM DURUMU (DELIVERY INFORMATION)
    Bu Gönderiye Ait Teslim Bilgisi Bulunamadi ( There is no delivery information for the item)

TESLIM ALAN (Signatory)

NO TARIH (Date) EVENT YAPILAN ISLEM ISLEM YERI (Process Place) OFIS (Event office)

Barkod No: RB040850323HK
    0001 11/02/10 16:37 Receive item from customer (Otb) Gonderi musteriden alinmistir HONG KONG (Yurt Disi)

Çok garip değil mi. Ben de izmirde oturuyorum , ben de aynı siteden aynı makineyi ve muhatemelen aynı kişiden satın aldım. Benim kargom da daha gelmedi ve takip no da arkadaşla aynı...RB040850323HK
    Acaba bu takip numaraları kişiye özel mi oluyor yoksa aynı koli içinde birkaç tane ürün mü oluyor.
    Bilen biri aydınlatırsa sevinirim....

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.