Şimdi Ara

FUJİ S200EXR (ana başlık) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.121
Cevap
3
Favori
171.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende ay sonuna kadar satamazsam kullacam.Gerçi Hiç fotoğrafçılık bilgim yok ama makinayı inşallah kullanabiliriz.ayrıca arkadaşlar benim bi arkadşımda nikon d60 var.onun renk kalitesi felan bayağı güzeldi ama 18-55 lensle yakından fotoğraf felan çekince odaklamıyodu yani çekmiyordu resmi.Lens içeri girip dışarı cıkıyodu kendiliğinden.Ondaki deklanşör sesine hasta olmuştum bunda yoktur heralde o ses .Birde nikon d60 a yakın performans verirmi gerçi kullandan kullana fark oluyorda yine cevaplarsanız sevinirim.
  • Arkadaslar boyut farkı s200 e gore nasıldır ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf_MV

Arkadaslar boyut farkı s200 e gore nasıldır ??

Neyin boyut farkı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ugur851

quote:

Neyin boyut farkı?

Pardo arkadaslar HS10 başlığını ınceliodumda oraya yazmak istemiştim:D
  • quote:

quote:

quote:

Neyin boyut farkı?

Pardo arkadaslar HS10 başlığını ınceliodumda oraya yazmak istemiştim:D

Olur öyle
    Bknz. Cmylmz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emphire

Bende ay sonuna kadar satamazsam kullacam.Gerçi Hiç fotoğrafçılık bilgim yok ama makinayı inşallah kullanabiliriz.ayrıca arkadaşlar benim bi arkadşımda nikon d60 var.onun renk kalitesi felan bayağı güzeldi ama 18-55 lensle yakından fotoğraf felan çekince odaklamıyodu yani çekmiyordu resmi.Lens içeri girip dışarı cıkıyodu kendiliğinden.Ondaki deklanşör sesine hasta olmuştum bunda yoktur heralde o ses .Birde nikon d60 a yakın performans verirmi gerçi kullandan kullana fark oluyorda yine cevaplarsanız sevinirim.

odaklama olayi cok farkli nedenlerden olmayabilir , ornegin sonsuzlugu veya tek renkli birseyi odaklamaya cekmeye calismak gibi. deklansor sesi DSLR makinalarda gercekten cikiyor, bu tur SLR like makinalarda ise dijital olarak cikiyor.
  • quote:

Benim de uv filtre ve çanta almam lazım. Gerçi her gittiğim yerde çanta bakıyorum ama bulamadım güzel birşey tavsiye edebileceğiniz bir çanta var mı?
    Bir de şu linkteki ünün nasıldır kalite açısından tabsiye eder misiniz?
    http://cgi.ebay.com/Filter-Kit-UV-CPL-ND4-for-Fuji-Finepix-S200EXR-S200_W0QQitemZ110488638691QQcmdZViewItemQQptZCamera_Filters?hash=item19b9a2d4e3

burayı bir inceleyin...güzel çantalar var ama boyut olarak sizin kameranıza uygun olanlara daha detaylı bakmak lazım..malları kaliteli bir yer...HOYA filtre'ninde her çeşidi var....şimdi bir UV birde polarize HOYA HD alasım geldi (piyasada bulabileceklerinizin en iyisi bunlar sanıyorum: Hoya HD Multicoated Slim UV filtre ile Hoya HD Multicoated Slim Cir.Pol.Filtre)
    http://www.kamerithalat.com/Kamer_Brosur.pdf
    http://www.kamerithalat.com/anasayfa.asp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 12 Şubat 2010; 14:47:29 >

• http://urun.gittigidiyor.com/Nikon-67-mm-UV-filtre_W0QQidZZ22781303

Bunu sipariş ettim.
    Kargolanmasını bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R`meRt -- 12 Şubat 2010; 15:47:48 >
  • benim cihazdan da haber yok, 1.5 gun kaldi 7gunun dolmasina, takip no.da gondermedi, bende mesaj attim. bu haftasonu oynarim diye heveslenmistim umarim pzts gelir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^Biotech^

benim cihazdan da haber yok, 1.5 gun kaldi 7gunun dolmasina, takip no.da gondermedi, bende mesaj attim. bu haftasonu oynarim diye heveslenmistim umarim pzts gelir..

Dostum ne zaman sipariş verdin?

Atıyorum bu hafta p.tesi sipariş verdiysen önümüzde ki p.tesi ye sana kargo bilgisi verir
  • @TheGate
    Hocam teşekkürler inceledim şimdi hepsini ama çantaları gerçekten beğendim ama boyutları (10x14x15) olan pek bulamadım birde filtreler pahalı biraz bana göre. Hala arayıştayım
  • quote:

@TheGate
    Hocam teşekkürler inceledim şimdi hepsini ama çantaları gerçekten beğendim ama boyutları (10x14x15) olan pek bulamadım birde filtreler pahalı biraz bana göre. Hala arayıştayım

Benim aldığım uv filtreden alabilirsin.

http://urun.gittigidiyor.com/Nikon-67-mm-UV-filtre_W0QQidZZ22781303

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R`meRt -- 12 Şubat 2010; 16:53:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: R`meRt

quote:

@TheGate

şimdi ona da bakıyordum gerçi anlamıyorum ama
    Kenko, cokin, nikon 3üde 20şer lira hangisi daha iyidir ki

• quote:

quote:

quote:

@TheGate

Onlara canon'u da ekle 4 marka var aynı fiyat hepsi.
    Nikon'a kanım kaynadı aldım gitti

• quote:

quote:

quote:

quote:

@TheGate

Onlara canon'u da ekle 4 marka var aynı fiyat hepsi.
    Nikon'a kanım kaynadı aldım gitti

bende kenko alıyım o zaman Bi de gg'de paypal var mı?

• quote:

bende kenko alıyım o zaman Bi de gg'de paypal var mı?

Kenko ben de düşündüm ama adı soğuk geldi naparsın anlamayınca olaydan ne nedir ne ne değildir bilmeyince sadece marka değerine bakarsın.
    Canon'da vardı nikon'u seçtim.
    Paypal var mı bilmiyorum valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R`meRt -- 12 Şubat 2010; 17:10:10 >
  • Bu arada çanta arayan arkadaşlar aşağıdakilere göz atsın. Gerçi ben bulamadım kafama göre bişey
    Caselogic SLRC1
    Caselogic TBC306K
    Lowepro Rezo TLZ 20
    Lowepro Rezo TLZ 10

• ismi çok bilinen canon, nikon v.b. gibi meşhur markalara ait ürünlerin orjinalini aldığınızdan emin olun derim
    lacoste t-shirt gibi birşey yani
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ^Biotech^

benim cihazdan da haber yok, 1.5 gun kaldi 7gunun dolmasina, takip no.da gondermedi, bende mesaj attim. bu haftasonu oynarim diye heveslenmistim umarim pzts gelir..

Dostum ne zaman sipariş verdin?

Atıyorum bu hafta p.tesi sipariş verdiysen önümüzde ki p.tesi ye sana kargo bilgisi verir

gecen hafta sali veya carsamba vermistim. mesaj attiydim bana kargo no.sunu gondermis, baktim, hemen kargoya vermis ama oradan 5 gun sonra cikmis yurtdisindan, nasil oyle oldu anlayamadim

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.