Şimdi Ara

FUJİ S200EXR (ana başlık) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.121
Cevap
3
Favori
171.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teslim Alındı ADANA / SEYHAN DAĞITIM Gelen Servisi - 0*****
    07/02/2010 23:42:25
    5.
    Dağıtıcıya Teslim Edildi, ADANA / SEYHAN DAĞITIM, 0******* - 0*****
    08/02/2010 04:42:42

Sanırsam bugün geçecek elime
  • Ve geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: R`meRt

Ve geldi

Hadi gözün aydın
  • Saolasın
  • Gule gule kullan, yorumlarini ve cektiklerini bekliyoruz

bu arada ben hizaldan kingston 8 gb class 4 ismarladim 30.66 tl+kdv.
  • R'meRt makinen hayırlı olsun, güle güle kullan .
    Bu arada takribi olarak kaç günde geldi kargon ?
  • Teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olsun.

GEçen hafta pazar yani ayın 1'inde sipariş verdim bugun 8'i sabah 10 sularında geldi.
    Orjinal kutusunda orjinal paketinde ilk defa benim açtığım bir ambalaj ile geldi.
    Kutunun altında 79 Euro ibaresi dikkatimden kaçmadı

Sahibinden.com'da hala satıcının ürünü kargoya vermesi bekleniyor yazıyor ama ürün ben de şuan.
    Satıcı arkadaş iletişim konusunda biraz yetersiz kısa cevaplar veriyor ama sorduğunuz soruya cevapsız da bırakmıyor.
    Açıkcası ben haftaya hafta içi bekliyordum
    7 günde geldi maşallah.
    Satıcı arkadaş işini iletişim eksikliğini göz ardı edersek düzgün yapıyor ki 1 haftada hong kong'dan geldi.

Bugün eve erken gidersem ilk tecrübelerimi paylaşacam.
    İlk geldiğinde çalıştırdığım kadar ile türkçe menü vardı sevindim buna açıkcası. Beklemiyordum.
    Ofiste bir kaç tane deneme çektim ama fotoğraf işini cep telefonu ile halleden biri için pek iç açıcı olmaz sizin açınızdan

Kutu içeriğinde şarj aleti lens kapağı askısı ve bir kaç tane kablo çıktı net olarak bakamadım pek.
    Filtre baktım teknosa'dan Cokin marka Ø67 uv filtre buldum 26 lira idi stokta yoktu şansıma alamadım bu akşam almayı planlıyorum mediamarkt veya vatan bilgisayardan.

Şuan mutluyum çanta uv filtre ve tripod eksiğim var onları da tamamlayınca değmeyin keyfime Önerilerinizi bekliyorum
    Dediğim gibi daha iyileri sizlerin olsun bir kaç gün sonra detaylı olarak yanıtlarım sorduklarınıza makineye ve diğer teknik kolara hakim oldukça.
    Hayırlı haftalar cümleten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R`meRt -- 8 Şubat 2010; 13:43:21 >

• Canta icin dedigime bak bence. tripod'un ise aluminyumdan hafif olanlarina bakabilirsin, hafifler daha pahali ama digerlerini tasimak zor oluyor.
  • İlk çekimlerimden biri :) çekecek birşey bulamadım
    Şebnem Ferah Posteri
     FUJİ  S200EXR (ana başlık)

Photoscape ile küçültme yaptım sadece
  • Canlansın buralar biraz
  • havalar ısınsın canlanır yine ben martılara devam edeyim
  • gkhns

Güzel kare nasıl çektin?
  • vapurdan çektim :D

• arkadaşlar ben 17 yaşındayım fotoğrafa başlamak istiyorum hangi makinadan almalıyım fujifilm s200exr çok hoşuma gitti ama bana uygun olurmu bilmiyorum... yardımcı olursanız sevinirim... teşekkürler... ( acele yardım ederseniz memnun olurum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bokatan

arkadaşlar ben 17 yaşındayım fotoğrafa başlamak istiyorum hangi makinadan almalıyım fujifilm s200exr çok hoşuma gitti ama bana uygun olurmu bilmiyorum... yardımcı olursanız sevinirim... teşekkürler... ( acele yardım ederseniz memnun olurum)

Açıkçası bende yeni bşladım forumdaki arkadaşlar sağolsun onların yönlendirmeleri ile s200exr aldım memnunum cihazdan.
    Bir de forumdaki karşılartırmaları oku ihtiyacını belirle (video, panoramik çekim, ağırlık, boyut vs.) ona göre seçim yap.
  • Ya hep aklımdaydı ama sormayı unutuyordum.. Bu makinada slr lerdeki gibi deklanşör sesi cıkıyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emphire

http://forum.donanimhaber.com/m_37721685/mpage_1/f_/key_//tm.htm#37721685

Satıyorum Hemen Teslim Elimde 1 Adet Var.

sahibindenden daha iyi fiyat vermissin burada. ebay de yanindaki hediyelerle daha ucuza satan yerler var ama hemen teslim degil elbette.
  • arkadaşlar bu makineyi almayı ciddi ciddi düşünüyorum,ama bugün bu konularda güvendiğim bir arkadaşım fujiye para verme karanlık çekiyor dedi onu alacağına nikon p90 al daha iyi diyor yada canonun bir modelini.bende nikonu inceldim boyutu fujinin yarısı kadar ama zumu daha fazla,önemli olan küçük lense büyük zum yaptırmak mıdır?yinede gönlüm fujiden yana bu lens konusunda beni aydınlatırsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkastano

arkadaşlar bu makineyi almayı ciddi ciddi düşünüyorum,ama bugün bu konularda güvendiğim bir arkadaşım fujiye para verme karanlık çekiyor dedi onu alacağına nikon p90 al daha iyi diyor yada canonun bir modelini.bende nikonu inceldim boyutu fujinin yarısı kadar ama zumu daha fazla,önemli olan küçük lense büyük zum yaptırmak mıdır?yinede gönlüm fujiden yana bu lens konusunda beni aydınlatırsanız sevinirim.

Bu soruyu burada sormak yerine olan konuları okumak daha fazla bilgi verecektir ama tatmin olmazsan yeni konu da açabilirsin. Ben forumdaki bilgisine güvendiğim arkadaşların tavsiyesi üzerine aldım ve gayet memnunum başlangıç seviyesinde olduğum için bana yeterli geliyor
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.