Bende ondan aldım bayada alışverişi var %93 olumlu beklemekteyim hayırlısı
kac gun oldu ismarlayali? ben ismarlamadan once mesajlasmistim, gercekten HongKong'taymis oradan gonderiyormus. biraz pahali ama digerlerinde yoktu.
skylight ismarladim, bir de 8 gb sdhc alacagim. daha sonrada closeup seti almayi planliyorum.
Hadi hayırlı olsun arkadaşlar,ben bugünden 1 kare paylaşacağım
f4,6 1/2000 ISO400
quote:
Orijinalden alıntı: ^Biotech^
kac gun oldu ismarlayali? ben ismarlamadan once mesajlasmistim, gercekten HongKong'taymis oradan gonderiyormus. biraz pahali ama digerlerinde yoktu.
skylight ismarladim, bir de 8 gb sdhc alacagim. daha sonrada closeup seti almayi planliyorum.
Ben c.tesi ödemeyi yaptım. KArgolama yapıldımı diye soruyorum herfi cevap vermiyor belirtilen sürede elinize ulaşacaktır diyor anlamadım velhasıl. Haftaya cumaya kadar gelir inşallah. Ben hiçbirşey almadım yanında geldikten sonra alacam kısmetse
quote:
Orijinalden alıntı: gkhns
f4,6 1/2000 ISO400
cok guzel olmus, eline saglik
quote:
Orijinalden alıntı: R`meRt
quote:
Orijinalden alıntı: ^Biotech^
Ben c.tesi ödemeyi yaptım. KArgolama yapıldımı diye soruyorum herfi cevap vermiyor belirtilen sürede elinize ulaşacaktır diyor anlamadım velhasıl. Haftaya cumaya kadar gelir inşallah. Ben hiçbirşey almadım yanında geldikten sonra alacam kısmetse
buyuk ihtimalle o da bir yerden ismarliyor ve onu bekliyordur. bazilari iletisim konusunda daha iyi olsa iyi olur yazmislar zaten. gelince haber verirsin.
kullanıcı yorumlarında 7+ günde geldiği yazıyo hep.
quote:
Orijinalden alıntı: ^Biotech^ cok guzel olmus, eline saglik
teşekkür ederim
quote:
Orijinalden alıntı: gkhns
f4,6 1/2000 ISO400
süper olmuş..
@popeye85 teşekkür ederim
makina baya hızlı odaklanıyor anlaşılan.. güzel fotolar.. bunların birde exif bilgilerini yazsan güzel olacak..
ayarlar bir öncekiyle aynı,s yani enstantane öncelikli modda seri çekim ile 10-14x zum aralığında bu kareleri yakaladım,ekmek yakalama anı da var ama tam kareye alamamışım,hava da kapalıydı biraz karanlık çıktı,yazın daha iyi sonuçlar alırız sanırım;diğer yandan makine matrıya doydu diyebilirimdaha çok foto var ben ilk gözüme çarpanı paylaşmak istedim
bilgileere fotoğrafın özelliklerinden de ulaşabilirisiniz,ama ben yinede yazayım f4,6 1/2000 ISO400
Gkhns
Güzel kareler.Tebrik ederim. Benim bunları çekebilmem 3 ayı bulur sanırım
teşekkür ederim Mert
Cansız pek buralar Havalardanmıdır acep
arkadaşlar ben de bir adet sipariş verdim. inşallah bir an önce elimde olur...
quote:
Orijinalden alıntı: anemon35
arkadaşlar ben de bir adet sipariş verdim. inşallah bir an önce elimde olur...
Hayırlı olsun mevcut giderek artıyor
haftaya cuma gelir umarim diye dusunuyorum ben.
yurt içine çabuk geliyor fakat asıl sorun gümrükte yaşanıyor. Daha önce kötü bir tecrübem olmuştu. İnşallah bu satıcı ile yaşamayız. gerçi spotta her zaman için yaşanacak risk bu.