Şimdi Ara

FUJİ S200EXR (ana başlık) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.121
Cevap
3
Favori
171.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • direk yurtdisindan gonderdigi icin ticari mal gibi gondermiyor diye dusunuyorum. umarim bir sorun yasamayiz gercekten.
  • umarım öyle olur biz de yakın zamanda makinalarımıza kavuşuruz....
  • ben canta olarak lowepro aw 120 veya 140 dusunuyorum. hem kalitesinden hem de yagmurlugu oldugu icin.
  • güzel tercih bence.
    quote:

Orijinalden alıntı: ^Biotech^

ben canta olarak lowepro aw 120 veya 140 dusunuyorum. hem kalitesinden hem de yagmurlugu oldugu icin.

nerden bakıyorsun peki?
  • ebay de baktim ama pahaliya geliyor gonderim ile, en uygun hizlial.com'da buldum, guvenilir bir yer, gold'un. daha oncede cok alisverisim oldu, oradan alacagim sanirim aw 140'i.
  • yerimi bilmem ama fujinin yeni makinasını görmeniz lazım bence 30x zoom u varmış

link:http://www.fujifilm.com/products/digital_cameras/s/finepix_hs10/index.html
  • yaw zaten onun formu açılmış ama be görmemişim
  • Biz S200EXR'i daha alamadik, yeni modeller cikmis bile
  • 1.
    Sevk Edildi İSTANBUL / UPİM ADANA / PİM VASITA, 00083 - 34158
    07/02/2010 01:34:57
    2.
    Teslim Alındı ADANA / PİM Gelen Servisi - 01000
    07/02/2010 12:52:33
    3.
    Sevk Edildi ADANA / PİM ADANA / SEYHAN DAĞITIM, 00207 - 01000
    07/02/2010 13:01:42

Bu hafta içinde elimde inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R`meRt -- 7 Şubat 2010; 19:15:49 >
  • Harbi ya s200exr'ı elime alalı kaç gün oldu
  • FinePix HS10'nin ozelliklerine bakinca S200EXR daha elime gelmeden digerine ozendim valla. cok super ozellikleri varmis.

R`meRt, siparis takip numarasini sana gonderdi mi satici? ben sahibindenden bakinca hala kargoya verilecek yaziyor..
  • quote:

FinePix HS10'nin ozelliklerine bakinca S200EXR daha elime gelmeden digerine ozendim valla. cok super ozellikleri varmis.

R`meRt, siparis takip numarasini sana gonderdi mi satici? ben sahibindenden bakinca hala kargoya verilecek yaziyor..

Bugün yolladı banada sanırım ülke sınırları içine girince yolluyor
  • benim urunu daha almadi mi demistim ama cevabina sevindim
  • quote:

benim urunu daha almadi mi demistim ama cevabina sevindim

Demek istediğini anlayamadım dostum
  • kargoya verilmis gozukmuyor benim urun. acaba 10 gunluk temin suresini sonuna kadar kullaniyor ondan mi kargolama gozukmuyor demistim ki sen ulke sinirlarina gelince kendisi mesaj atiyor yazdin. icime su serpildi
  • quote:

kargoya verilmis gozukmuyor benim urun. acaba 10 gunluk temin suresini sonuna kadar kullaniyor ondan mi kargolama gozukmuyor demistim ki sen ulke sinirlarina gelince kendisi mesaj atiyor yazdin. icime su serpildi

Evet bende hala yazmıyor :) rahat ol benim takip kodunu verdi öğrendik ne oldunu seninkinide ülke sınırına gelince yazar yollar sana
  • umarim.. bekliyorum artik.

• class 6 veya 4 ürünün vadettiği en düşük okuma yazma hızının bir göstergesi(yanlışım varsa düzeltiniz)

Piyasadaki en hızlı kart sdhc de bu konuda sandisk extreme III 30mb/s edition modelidir.Ancak fiyatı da aynı orantıda pahalıdır.
    Dikkat edilecek husus her yerde belirtilmemişse de okuma yazma hızlarıdır,tabi bunun makine üzerinde etkisi daha hızlı olmasıdır,ancak eğer seri çekim kullanmıyorsanız normal bir sdhc kartta işinizi görür,yani size aynı faydayı sağlar.Dediğim gibi yine de hızlı olsun derseniz,yani bu hızlı kartı kullanacak bir çekim kullanıyorsanız;

Toshiba 4GB SDHC Card Class 6 Professıonal High Speed+blıster diye satılan ürün yeterli olur bence,fiyatıda 30 TL civarında;bana fiyat performans açısından iyi geldi
    20Mb/s maksimum yazma hızı
    20Mb/sn maksimum okuma hızı ile bence yeterli bir kart.Eğer 8gb derseniz de fiyatlar artarak gidiyor.
  • 4GB transcend aldım class2 teknosadan 24.90 dı indirim ile 22 ye
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.