Şimdi Ara

FUJİ S200EXR (ana başlık) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.121
Cevap
3
Favori
171.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: anemon35

Bu arada sevgili Biotech ve Cenoz sizlerde makinelerinize kavuşmussunuzdur umarım..
    Arkadaşlar bu makine ile ilgili çekim teknikleri hakkında tüm bilgileri bu başlıkta bulabilirmiyim acaba?

Malesef hala beklemedeyiz.
  • inanamıyorum yaa...

ebay'dan fotoğraf makinası getiren insanlarla karşı karşıyayım şuan....

1 senden bu yana bende ebaydan fotoğraf makinası almak için arayış içersindeyim..

özelilkle nikon 60 modeli.. adamlar burda sadece kiti 1 500 tl ve üstü rakamlara satarken ebayda aynı ürünler bilemem kaçtane lens + objektif + çanta + ++++ bir sürü şeyle 500-700 dolar civarına satıyor...

ama cesaret edemediğimden bir türlü alamadım.. gelirmi? gümrükte sorun çıkarmı, çıkarsa ürünün kadar vergi ödermiyim.. bunlara kesin bir cevap alamadığımdan hiç bir şekilde girmedim bu işe..

buraya göz attığımda başarılı şekilde ürün getirmiş ve tecrübeli olan arkadaşların olduğun gördüm..

acıba yardımcı olabilirmisiniz..

yardımcı olucak birileri varsa.. bende ebaydan bu aletten getirtmek istiyorum..

saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baba Zaman -- 19 Şubat 2010; 12:01:58 >

• Bio..
    Dostum hayırlı olsun şimdiden.

Cenoz beklemek sabır işidir bol sabır sana.

Anlamadığım nokta benim ki 1 haftada geldi sipariş tarihinden itibaren. Sizde neden böyle oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: R`meRt

Bio..

Anlamadığım nokta benim ki 1 haftada geldi sipariş tarihinden itibaren. Sizde neden böyle oldu

Vallaha bende anlamadım 9 şubata sipariş verdim 11 şubat,ta kargoya verilmiş 16 şubatta yurtdışına sevk edilmiş görünüyor ondan sonrası yok hala bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenoz

quote:

Bio..

Vallaha bende anlamadım 9 şubata sipariş verdim 11 şubat,ta kargoya verilmiş 16 şubatta yurtdışına sevk edilmiş görünüyor ondan sonrası yok hala bekliyoruz.

Siparişi ebay'dan mı verdininiz..

Eğer öyleyse bu konuda yardıcı olabilirsinez sevinirim..

Bende ebaydan almak isityorum ama, bu konuda çok tecrübesizim..
  • quote:

Bio..

sonunda gelebildi.....

ilk izlenimlerin oturakli ve guzel bir makina oldugu. ancak zoom yaparken cikan objektifin plastik olmasi hic hos degil ve sanki adi geldi, cin mali olmasi da sanki daha az guven veriyor. bir de flas kismi oldukca ileride ve zoom yaparken parmaklar cok serbest olmuyor.
  • Sevgili cenoz ben siparişi 5 şubat tarihinde verdim ve dün itibariyle elime geçti. Sahibinden.com dan bugün gelen mesaja göre kargom bugün yola çıkmış ama dediğim gibi dün elime geçti. Anladığım kadarıyla yurt içine bütün makinaların hepsi aynı zamanda gelmiş burdan dağıtımda farklılıklar gösteriyor. Bence senin makinan da pazartesi veya salı elinde olur.
    Bu arada makina geldi benim iş seyahatım çıktı.Makineyi kurcalamaya ancak çarşamba günü başlıycam sabırsızlıkla bekliyorum....

Sevgili cnggrl...
    Bildiğim kadarıyla forumda ebaydan bu makineyi getiren çok fazla kişi yok.Genelde sahibinden veya g.g dan alındı çoğu makinalar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^Biotech^

quote:

Bio..

sonunda gelebildi.....

ilk izlenimlerin oturakli ve guzel bir makina oldugu. ancak zoom yaparken cikan objektifin plastik olmasi hic hos degil ve sanki adi geldi, cin mali olmasi da sanki daha az guven veriyor. bir de flas kismi oldukca ileride ve zoom yaparken parmaklar cok serbest olmuyor.

Slr objektiflerinde de bu böyle. Metal kullanmaları zor. Gereksiz ağırlık yaratıyor.

• Evet bu haliyle bile yeterince agir, metal olsa cok daha agir olurdu ama en azindan daha kaliteli olabilirdi, SLR makinem Nikondu, onunla karsilastirmiyorum ama en azindan panasonic FZ7 kadar kaliteli olabilirdi tuslari falan, biraz ucuz geldi bana.
  • quote:

Evet bu haliyle bile yeterince agir, metal olsa cok daha agir olurdu ama en azindan daha kaliteli olabilirdi, SLR makinem Nikondu, onunla karsilastirmiyorum ama en azindan panasonic FZ7 kadar kaliteli olabilirdi tuslari falan, biraz ucuz geldi bana.

Benim ilk makinem olduğu için bir yorum yapamayacağım bu konuda.
    Dostum fotoğrafları konuştur artık ta canlansın buralar
  • evde biraz deneme yaptim ama isik yetersiz, yarin deneyecegim.

bir de programi kurdum cd'den, usb uzerinden bagladim ve I\0 hatasi olustu diyerek kesiyor baglantiyi
  • quote:

evde biraz deneme yaptim ama isik yetersiz, yarin deneyecegim.

bir de programi kurdum cd'den, usb uzerinden bagladim ve I\0 hatasi olustu diyerek kesiyor baglantiyi

Usb hub gibi çoklayıcı üstünden mi bağlıyorsun?

Buarada çin malı dedin benimkinde made in japon pack assembled in china diyor. Sizde de aynı mı?
  • quote:

quote:

Buarada çin malı dedin benimkinde made in japon pack assembled in china diyor. Sizde de aynı mı?

yok direk bagliyorum.

benim cihazin altinda ve kutusunda "made in china" yaziyor.

• quote:

quote:

quote:

yok direk bagliyorum.

benim cihazin altinda ve kutusunda "made in china" yaziyor.

başka portta dene olmadı başka bilgisayarda.
    Benim kutuda china yazıyor pil ve cihazda made in japon pack assembled in china yazıyor. çinde paketleniyor sanırım anlamadım

• Can sıkıntısı ne yapacağımı şaşırdık :)

FUJİ  S200EXR (ana başlık)

bunlar %100 laik :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R`meRt -- 19 Şubat 2010; 23:01:54 >

• akkor tel guzel cikmis

baska portu da denemistim ama olmadi, uninstall edip tekrar yuklemeyi deneyecegim.
  • quote:

akkor tel guzel cikmis

baska portu da denemistim ama olmadi, uninstall edip tekrar yuklemeyi deneyecegim.

Saol dostum

Programdan kaynaklandığını düşünmüyorum ben.
    GErçi ben programı yüklediğim gibi bi espirisi olmadığını anlayıp kaldırdım. Driver eskikliği filan mı var acaba? Kafama takıldı bak şimdi gece uyutmaz

• Şimdi baktım da benim kutuda da made in china yazıyor
  • quote:

quote:

akkor tel guzel cikmis

Saol dostum

Programdan kaynaklandığını düşünmüyorum ben.
    GErçi ben programı yüklediğim gibi bi espirisi olmadığını anlayıp kaldırdım. Driver eskikliği filan mı var acaba? Kafama takıldı bak şimdi gece uyutmaz

takma kafana bu arada sen sanslisin galiba, hic japonyayla ilgili birsey yazmiyor Ugurda da bende de.

• Bir kaç resim daha ekleyim

Odak uzaklığı: 102mm
    F5.3
    1/75sn
    iso 1600

Odak uzaklığı: 20
    F3.6
    1/18sn
    iso 1600

Odak uzaklığı: 42mm
    F4.3
    1/50sn
    iso 1600

Odak uzaklığı: 56mm
    F4.6
    1/240sn
    iso 1600

Odak uzaklığı: 13mm
    F3.2
    1/10sn
    iso 1600

Odak uzaklığı: 11m
    F3.1
    1/17sn
    isı 1600

Odak uzaklığı: 7mm
    F6.4
    1/200sn
    iso 100
    Manzara Modu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ugur851 -- 21 Şubat 2010; 13:30:22 >

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.