arkadaşlar herkese merhaba öncelikle bütçem doğrultusunda 2 makine arasında kaldım ikiside fuji nin makineleri birisi FUJI FINEPIX S2800 HD diğeri ise FUJI FINEPIX S4000
teknik özellikler neredeyse aynı sadece S4000 de odak mesafesi 720mm ve optik zoom u 30x diğer makine olan S2800 de bu mesafe 420 mm ve optik zoom u 18x
ve tam emin olmamakla birlikte galiba S4000 de sadece alkalin pil kullanılıyor diğer makinede Alkalin, NiMH or Lithium kullanılabiliyor.
Yanlış bilmiyorsam alkalin piller tekrar şarj edilemiyor yanlışım varsa lütfen düzeltin !!!
bu vereceğim linkte de karşılaştırmaları var bu konuda bilgi sahibi üstadlarımdan değerlendirmeler bekliyorum
İkiside kalibinin makinasi degil bence verilen paraya degmez bu makinalar.
s4000de nimh lityum ve alkalin pil kullanılabiliyor sadece menüden kullandığınız pili değiştirmek gerekiyo bende varda
arkaşlar aranızda s4000 kullanan varsa yardımcı olabilirmi ? s2950de diyafram max ve min olmak üzere 2 basamak varmış yani diyaframı ya en düşük degere yada en yüksek degere ayarlıyabiliyormuşuz. diger ara degerleri anca zoom yaparak ayarlıyormuşuz.S4000 de böle bi saçmalık varmı yoksa istedigimiz ara degerleri ayarlıyabiliyormuyuz manuel modda ?
Ben şu s2 ile başkayan serilere bir türlü alışamadım. Bu sınıfta bence piyasayı takip edip ikinci el Fuji S6500fd almak daha iyi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme