Şimdi Ara

Fuji Xpro 1 Hakkında... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla amazon dan alacaktım sonrahttp://www.fotografium adli bir sitede uygun fiyata buldum bakalım nasipse alacağım... amazondan almak akıllıca görünmüyor , ürünün kargo vs.. si gümrük sorunu vs uğraşmaktansa çok az bir fiyat farkı fazla öderim Türkiye garantili alırım...
  • yurtdışından sipariş etmekte deneyim yaptın mı elektronik de hiç hocam ? gümrükte sorun çıkıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhittin Abi

Nasıl ama aşık oldum makinaya yawwwwwww
     Fuji Xpro 1 Hakkında...

Kasada çok karizmaymış görüşlerinizi yazarsanız seviniriz takipcisiyim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kasa süper hocam ... Leica M de gözüm vardı ama fiyat çok kopuuuukkkkkk
    Bunu da alacağız artık... Yakınlarda 56mm / f:1,2 çıkacak portre tele olarak - asıl o benim bebeğim ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhittin Abi -- 17 Mayıs 2013; 17:51:41 >
  • Valla çok etkileyici bir makina açıkcası karizma

• quote:

Nasıl ama aşık oldum makinaya yawwwwwww
     Fuji Xpro 1 Hakkında...

Makinaya aşık olmak iyidir, makinayı sevmezsen fotoğraf çekmekten soğursun

• Bu makina ile kendimi yaşlı hissederim. 80'lerde kopmuş gibi. İmaj kalitesi ve iso başarımı fena. FF'lere kafa tutuyor isoda. 18-55 lens ise photozone incelemesine göre gelmiş geçmiş en iyi zoom lens diyebiliriz.
  • 56mm lens hakkında bazı kaynaklarda f:1,2 bazılarında ise f:1,4 gördüm. Bu konuda güncel bilgi varmı ve lens ne zaman çıkacak piyasaya biliyormusunuz ?
  • Merhabalar, Fuji lens planlarında 56 mm f:1.2 olarak revize edildi, en son açıklanan planlarda lansman tarihi Ocak 2014 olarak gözüküyor, piyasaya sunulması 1-2 ayı bulur, bence Nisan 2014' den önce piyasada bulamayız, Türkiye' ye gelmesi ise sene ortasını bulur.
     Fuji Xpro 1 Hakkında...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozangunay

Merhabalar, Fuji lens planlarında 56 mm f:1.2 olarak revize edildi, en son açıklanan planlarda lansman tarihi Ocak 2014 olarak gözüküyor, piyasaya sunulması 1-2 ayı bulur, bence Nisan 2014' den önce piyasada bulamayız, Türkiye' ye gelmesi ise sene ortasını bulur.
     Fuji Xpro 1 Hakkında...

56 mm f:1.2 ufff revize edilmesi hiç iyi olmadı , bu lens i gerçekten almak istiyordum :(

• İlk planlarda f:1.4 olarak gözüküyordu, bunu f:1.2 olarak revize ettiler, daha iyi bir lens işte :) 85 mm f:1.2 ye denk olacak, fiyatının da aşırı olacağını sanmıyorum, benim tahminim 900 USD civarında olacaktır, alan derinliği olarak full frame gövdede f:1.4 e gelecektir Nikon' da benzer lens 1600 USD, Canon da f:1.4 değerinde lens yok, f:1.2L var, onun da fiyatı 2000 USD. Fuji bence bu lens ile piyasanın altını üstüne getirecektir :)
  • quote:

İlk planlarda f:1.4 olarak gözüküyordu, bunu f:1.2 olarak revize ettiler, daha iyi bir lens işte :) 85 mm f:1.2 ye denk olacak, fiyatının da aşırı olacağını sanmıyorum, benim tahminim 900 USD civarında olacaktır, alan derinliği olarak full frame gövdede f:1.4 e gelecektir Nikon' da benzer lens 1600 USD, Canon da f:1.4 değerinde lens yok, f:1.2L var, onun da fiyatı 2000 USD. Fuji bence bu lens ile piyasanın altını üstüne getirecektir :)

Bu ay sonu alaıyorum Xpro yu , deneme fotoları koyarım artık :)

f1,4 ü f1,2 ever daha iyi bir lens ama , ücret kısmı bana göre iyi olması lazım usta :).... Saygılar..
  • Benim takımı isteyen varmı ? Walla iyi fiyata bırakırım
  • Alfa Romeo Spider GT yi de verecek misiniz yanında :))
  • quote:

Alfa Romeo Spider GT yi de verecek misiniz yanında :))

O benle yaşıt - O olmaz
    quote:

Orijinalden alıntı: love_boy

quote:

İlk planlarda f:1.4 olarak gözüküyordu, bunu f:1.2 olarak revize ettiler, daha iyi bir lens işte :) 85 mm f:1.2 ye denk olacak, fiyatının da aşırı olacağını sanmıyorum, benim tahminim 900 USD civarında olacaktır, alan derinliği olarak full frame gövdede f:1.4 e gelecektir Nikon' da benzer lens 1600 USD, Canon da f:1.4 değerinde lens yok, f:1.2L var, onun da fiyatı 2000 USD. Fuji bence bu lens ile piyasanın altını üstüne getirecektir :)

f1,4 ü f1,2 ever daha iyi bir lens ama , ücret kısmı bana göre iyi olması lazım usta :).... Saygılar..

Love Boy - nereden almaya karar verdin ?

• quote:

hehe o kadar da değildir canım..
  • quote:

quote:

O benle yaşıt - O olmaz
    quote:

Orijinalden alıntı: love_boy

quote:

Love Boy - nereden almaya karar verdin ?

fotorafium dan alacam hocam , ay sonu inşallah...

• http://www.donanimhaber.com/fotograf-makinalari/haberleri/Fujifilm-XPro-1-Fotograf-Makinesi-video-inceleme-Sokakta-Hayat-Var.htm

xpro1 imi aldım , çektiğim fotoğraflardan ekleyeceğim... Donanım haber de incelemiş sağ olsunlar , ama video kalitesi gerçekten iyi görüntü akıcı.. ses gürültülü ortamlarda duyuluyor fakat çok ta kötü değil yani... sonuçtu fotoğraf makinesi ve ilk deneyimler gerçekten verilen parayı hak ediyor...

Saygılar
  • Çok güzel bir fotoğraf makinesi ama acaba resim kalitesi nasıldır merak ettim... Güle güle kullanın makinenizi. :)
  • Makineyi yaklaşık 9 aydır kullanıyorum, sormak istedikleriniz olursa fırsat buldukça cevaplarım... forumda makineyle ilgili bir kaç konu daha açılmıştı orada örnek fotolar falanda paylaşıldı... oranın linkini de atarım...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.