Kullandığım Fujifilm a500'ün arızalanması üzerine yeni bir fotoğraf makinesi almam gerekiyor. 250 civarı bir bütçem var. Makine genellikle arkadaş ortamında 2li 3lü ve toplu çekim gibi yerlerde ya da tek portre çekimlerinde açık hava çekimleri ve komik bir olay olduğunda hemen bas çek tarzı kullanılacak. Arada makro fotoğrafları çekiyorum ama tabi ki çok büyük beklentilerim yok. Fotoğrafların kaliteli ve canlı olmasını istiyorum. Acaba bu makine benim için yeterli midir ? Görüntü sabitleme özelliği tatmin edici midir ? Çünkü ben çekim yaparken makineyi titretmemeye çalışıyorum ama bir arkadaşıma çekmesi için verdiğimde buna dikkat etmiyor ve fotoğraflar bulanık çıkıyor doğal olarak fotoğraf ölüyor.Önceki makinemde bu özellik yoktu acaba a170 bu konuda beni tatmin eder mi ? Gece çekimlerinde pek kullanılmayacak ama olur da akşam çıkıtğımda ya da loş ışıklı mekanlara arkadaşlarla yemeğe gittiğimde aldığım sonuçlar tabi ki mükemmel olmayacaktır ama yeterli kalitede olur mu ? Başka önerilere de açığım... Yardım edenlere şimdiden teşekkür ediyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme