arakadaşlar fujifilm av 100 için tripot arayışı içerisindeyim petrix tripot2111 bu makinaya uyumsuzluk yaparmı bilen varsa ? veya önerisi olan varsa en fazla 30 TL olmalı..
Tripodların kafasında makinenin altındaki yuvaya takılan universal bir vida vardır. Dolayısıyla marka/model fareketmez hepsine uyar.
quote:
Orijinalden alıntı: seboist64
Tripodların kafasında makinenin altındaki yuvaya takılan universal bir vida vardır. Dolayısıyla marka/model fareketmez hepsine uyar.
evet öyleymiş ben baktığım tripotların özellikler kısmında uyumlu olduğu marka model bilgileri olduğu için birbirinden farklı sanmıştım birde şöyle bir şey kafama takıldı baktığım bir iki tripot var bunları dışarıda iyi bi şekilde kullanabilirmiyim kullanamazmıyım bilemiyorum
bu ikisi.. aralarında pek bi far yok hangisi daha sağlam durur bilemiyorum yani biri kapalı iken 36 cm biri 39 cm... toplamda ilki en fazla 120 cm ikincisi en fazla 110 cm... acaba kapalı halde daha uzun olanın kalın kol uzunluğu daha fazla olup da daha sağlam dururmu bacakların tümü açıldığında diye bişey aklıma geldi ama bir ilgisi varmıdır yokmudur bilmiyorum? yeterince açıklayabildimmi bilemiyorum ama...
Çok para yav petrix bende var 10 liraya aldım media markttan kampanyalı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme