Şimdi Ara

Fujifilm F100fd (yeni yeni ...) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
1
Favori
12.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oynama yok çiçekleri çiçek modunda diğerlerini otomatik modda çektim microsoft picturemanager ile sadece küçülttüm okadar o yüzden exifleri silinmiş olabilir
  • Fotograflarda oynama var gibi arkadaslar m.p.m ile herhangi bir foto re-size yapilinca exif bilgileri silinmez normalde. Özellikle kaktüsün üstündeki kucuk çiçeklerin renklerinin "ampül gibi parlaması ve fazla abartılı" olması soru işareti!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pininfarina -- 1 Haziran 2008; 12:49:40 >
  • @u7110,
    Bir kaç topiktede belirttim. Bu makina ile ilgili düşüncelerim son yazılım değişikliğinden sonra çok değişti. Özellikle imaging-source daki test fotografını görünce F31'FD' nin IS' li veliahdı dedim. Ah birde Manuel kullanım kipleride olsaydı. ama bu haliyle bile tam hanımlara göre ne çekeceksen o konuma al ve bas sonuç bu tip makine için tek kalime ile MÜKEMMEL...... S100FS' nin test fotografına bile 100 basıyor.....Bir kaç fotografın normal böyutlarda ham olanları "cc" ye yüklerseniz, daha iyi fikir sahibi oluruz......
    http://www.imaging-resource.com/PRODS/F100FD/FULLRES/F100FDhMULTI4000F.HTM
    Yurt dışı fiyatını öğrenebilirmiyim?
    quote:

Orjinalden alıntı: u7110

benden bu kadar arkadaşlar umarım biraz fikir vermiştir,çokda kötü değil gibi resimler ama makinenin kalitesi işçiliği güzel ufak ama kullanışlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bipekkan -- 1 Haziran 2008; 12:34:54 >

• quote:

Orjinalden alıntı: bipekkan

@u7110,
    Bir kaç topiktede belirttim. Bu makina ile ilgili düşüncelerim son yazılım değişikliğinden sonra çok değişti. Özellikle imaging-source daki test fotografını görünce F31'FD' nin IS' li veliahdı dedim. Ah birde Manuel kullanım kipleride olsaydı. ama bu haliyle bile tam hanımlara göre ne çekeceksen o konuma al ve bas sonuç bu tip makine için tek kalime ile MÜKEMMEL...... S100FS' nin test fotografına bile 100 basıyor.....
    http://www.imaging-resource.com/PRODS/F100FD/FULLRES/F100FDhMULTI4000F.HTM
    Yurt dışı fiyatını öğrenebilirmiyim?
    quote:

benden bu kadar arkadaşlar umarım biraz fikir vermiştir,çokda kötü değil gibi resimler ama makinenin kalitesi işçiliği güzel ufak ama kullanışlı

En son f.w versiyon 1.02 şuan. Ver 1.01'deki degisikligi gormek icin changelog'u ariyorum suan

• @pininfarina,
    Bende bazı fotograflarda müdahale olduğunu düşünüyorum ama makine de hayat yoksa ne yaparsanız yapın olmayan renk ve doygunluğunu yaratamazsınız, bir yerlerden sırıtır. Bazen şüphelendiğimde yapmadığım şey kalmıyor fotograflara. Şu son Fuji' ler içinde en olumlu bulduğum bu makine oldu. Birde @u7110 orjinalleri yüklerse ve fiyatta uygunsa bir akrabam bu tarz bir makina arıyordu, hiç düşünmem, aldırtırım.
    quote:

Orjinalden alıntı: pininfarina

En son f.w versiyon 1.02 şuan. Ver 1.01'deki degisikligi gormek icin changelog'u ariyorum suan
  • quote:

@pininfarina,
    Bende bazı fotograflarda müdahale olduğunu düşünüyorum ama makine de hayat yoksa ne yaparsanız yapın olmayan renk ve doygunluğunu yaratamazsınız, bir yerlerden sırıtır. Bazen şüphelendiğimde yapmadığım şey kalmıyor fotograflara. Şu son Fuji' ler içinde en olumlu bulduğum bu makine oldu. Birde @u7110 orjinalleri yüklerse ve fiyatta uygunsa bir akrabam bu tarz bir makina arıyordu, hiç düşünmem, aldırtırım.
    quote:

Orjinalden alıntı: pininfarina

Arkadas re-ize yapilmamıs en azından birkac fotografı orjinal boyutta upload ederse soru işareti kalmayacak kimsede.

• ARKADAŞLAR RESİMLERLE OYNAMAKTAN HİÇ ANLAMAM,ÇEKTİM RESİZE LADIM VEDE PHOTOBUCKETLE BURAYA KOYDUM,ÇİÇEKLERİ MAKİNENİN ÜSTÜNDEKİ ÇİÇEK MODU İLE ÇEKTİM,ŞİMDİ ANLAYAMADIĞIM İYİMİ KÖTÜ?
    BİRDE ORJİNAL BOYUTTA OLANLARI DURUYOR ÇİÇEK RESİMLERİNİN NASIL KOYABİLİRİM 4 MB DAN FAZLA BİR RESİM
  • quote:

ARKADAŞLAR RESİMLERLE OYNAMAKTAN HİÇ ANLAMAM,ÇEKTİM RESİZE LADIM VEDE PHOTOBUCKETLE BURAYA KOYDUM,ÇİÇEKLERİ MAKİNENİN ÜSTÜNDEKİ ÇİÇEK MODU İLE ÇEKTİM,ŞİMDİ ANLAYAMADIĞIM İYİMİ KÖTÜ?
    BİRDE ORJİNAL BOYUTTA OLANLARI DURUYOR ÇİÇEK RESİMLERİNİN NASIL KOYABİLİRİM 4 MB DAN FAZLA BİR RESİM

Yapacagın işlem basit keza buraya koymana luzum yok. Karta makinenin yazdıgı orjinal boyuttaki birkac fotoyu (iki tane yeterlia slında) rar veya 7zip ile sıkıstıp rapid'e upload etmen yeterli. Bekliyoruz
  • tamam hocam şu an cepten yazıyorum aksam dönünce koyarım.ayrı f50 topiginede aksam bakmanızı tavsıye ederim zira f50 nin sualtı resimleri olacak cesmeni mavi sularında sualtı kabı ile deneme resimleri
  • F50fd nin tahtını elinden almış bu makina...
    Ahh birde diyafram 2,6 lara inebilse, birde A/S kipleri olsa.

Benim bile canım çekti şimdi
  • nasıl hocam görebildinmi* oynama yok değilmi?
    dediğim gibi ben çok anlamam satıyorum sadece ama biraz daha öğrenmek istiyorum tabiki,f50 ye göre banada iyi geldi,şimdi f50 topiğine resimler koydum bi bakarsanız epey seçici olmaya çalıştım yorumlarınızı bekliyorum
    saygılar
  • quote:

nasıl hocam görebildinmi* oynama yok değilmi?
    dediğim gibi ben çok anlamam satıyorum sadece ama biraz daha öğrenmek istiyorum tabiki,f50 ye göre banada iyi geldi,şimdi f50 topiğine resimler koydum bi bakarsanız epey seçici olmaya çalıştım yorumlarınızı bekliyorum
    saygılar

hocam bu saatten sonra F50 mi F100 mü tartışmasına girilmez bence...
    Ama F50 nin en önemli güzelliği A/S kiplerine sahip olması.Ahh FUJİ ahh, İlk ayarladıklarında F100de A/S kipleri vardı.Bir upgrade yaptılar A/S leri kaldırdılar.
    Bende oldukça beğendim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

F50fd nin tahtını elinden almış bu makina...
    Ahh birde diyafram 2,6 lara inebilse, birde A/S kipleri olsa.

Benim bile canım çekti şimdi

Diyafram kac ki bu makinede tele ve wide da?
  • Arkadaşlar şu rapid'e yüklemeyin artık. Adamlar kedinin fareyle oynadıkları gibi oynuyorlar. Belki 10 defa denedim neredeyse etmediğim kalay kalmadı, indiremedim.
    Artık "cc" ye yükleyelim....
  • 11. denemede indirebildim. 400 ISO'su bence son derece tatmin edici. 800 ve 1600 ISO' da çekip yükleyebilirmisiniz yine macroda olabilir. Bence başarılı bir makine...
  • quote:

11. denemede indirebildim. 400 ISO'su bence son derece tatmin edici. 800 ve 1600 ISO' da çekip yükleyebilirmisiniz yine macroda olabilir. Bence başarılı bir makine...

Evt iso 400 perfonmansı fena degil makinenin ama min diyafram araliginin f3.3'ten baslaması soru işareti biraz Gunduz, açık hava cekimlerinde pek sorun olmaz ancak kapalı, iç mekan ve gece cekimelrinde f3.3 biraz "kasabilir"...
  • Dedikodu kazanı başladı

He also said that Fuji was supposed to announce the F120fd in September 2008, but some issues had forced Fuji to delay the launch to May 2009.

• makine satılığa koyduğum için daha fazla kurcalayamıyorum arkadaşlar artık
  • quote:

makine satılığa koyduğum için daha fazla kurcalayamıyorum arkadaşlar artık

Nedir f100fd'nin sendeki gunahı? Pm'den ulasabilirsin olmadı
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.