Şimdi Ara

Fujifilm F100fd (yeni yeni ...) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
1
Favori
12.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Belli ,ki nasıl F40FD yedikleri naneyi bu defa F120 FD adı altında bu defa aynı makineyi ASM ve P' li olarak çıkartacaklar.
    Ancak F100FD IS' li de olduğu için tam bas çek, fazla kafa yormak istemeyen kullanıcılar için SÜPER İDEAL bir makine. 400 ISO' suda baya iyi. Oldukça büyük sensör 1/1.6". Fiyatı yurt dışı için bile şu an yüksek görünüyor ama YTL olarak 400 YTL civarına düştüğünde bizim hanıma düşünmüyor değilim. O zaman bizim A620'yi gönderebilirim.
    diyaframdaki 3.3 değeri biraz prb gibi ancak bunu bir üst ISO ile kapatmak mümkün 200 ISO kaymak gibi 400 ISO bile kodağın 400 ISO film'in den bile çok daha iyi.....
    quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

Dedikodu kazanı başladı

He also said that Fuji was supposed to announce the F120fd in September 2008, but some issues had forced Fuji to delay the launch to May 2009.

• 525 ytl
    4 gb sd +yedek pil+kılıf
  • quote:

Orjinalden alıntı: u7110

525 ytl
    4 gb sd +yedek pil+kılıf

Ok birkac gune kadar siparis verebilirim bir musterim soruyor, henuz benim stoklara girmedi cunku makine.

Bu arada kotu haber, makinenin en can alıcı özellikelrinden biri olan %400 DR (Dinamic Range) özelligi iso 100 ve iso 200'de maalesef kullanılamıyormuş! Sanirim sadece iso 400 ve uzerinde devreye giriyor bu özellik

Aklıma takılan bir başka soru acaba "DR" default veya auto olarak surekli açık ve devredemi yoksa menuden kullanıcı istedigi takdirde on/off mu yapiyor bu özelligi?

• satılmazsa tamam hocam,ilgin için sağol
  • SIFIR FUJI F100FD SİYAH ASGARİSİZ!!!
    4 GB SD+YEDEK PİL+KILIF+LCD KORUYUCU

bu ilan senin sanırım arkadaşım..eğer ilandaki ürün bu bahsettiğiniz ise bence ilanda bir düzeltme yap çünkü hiçbir yerde deneme amacıyla açılmıştır filan dememişsin..alacak arkadaşa ayıp olmasın..iyi satışlar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: coda

SIFIR FUJI F100FD SİYAH ASGARİSİZ!!!

bu ilan senin sanırım arkadaşım..eğer ilandaki ürün bu bahsettiğiniz ise bence ilanda bir düzeltme yap çünkü hiçbir yerde deneme amacıyla açılmıştır filan dememişsin..alacak arkadaşa ayıp olmasın..iyi satışlar..

Önce arkadas bir cvp versin bekle sonra bu yorumu yap bence
  • evet ilan benim ama düzeltecek bişey yok orda orası açık artırma sitesi ve belli kuralları var alıcı ürün eline geçtikten sonra ilana uymayan bişey olursa sorgusuz iade etme hakkı var sen üzülme o konuda dostum ki elimde 1 adet f100 olduğunu nerden biliyorsun? belki daha fazla var neyse
    ayrıca ben başıma gelen bir olaydan sonra satacagım her makineyi açıp deneyip hatta kendi hafızası varsa çektiğim resimi üstünde bırakırım,şimdi 3 tane resim çekilince ürün sıfır olmuyormu?ayrıca forumdada yazdım deneme çekimleri için açıyorum artık alacak olan arkadaşa söyleriz diye istersen iyice bi bak mesajlara,ayrıca bunun yeri burası değil sen iyi niyetli olsan bana pm den yazardın yada o site üzerinden yazardın
    quote:

• adam resim koyar bunlarla oynanmış dersınız
    2 resim cekmiş forumdakıler bılgı saybı olsun dıye
    gg neden yazmadın dersınız
    ne alıp veremedınız var u7110 anlamadım

@coda
    senden istanbul emnıyet müdürü olurmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirkann -- 2 Haziran 2008; 22:12:51 >
  • @u7110 ,
    Sana bir pm attim acele cvp kestane kebab
  • valla hocam sırf merak giderelim ve forma katkımız olsun diye neler yapıyoruz bide böyle şeyler olunca üzülüyorum tabiki

pininfarina hocam pm e cevap yazdım görüşelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: u

makine satılığa koyduğum için daha fazla kurcalayamıyorum arkadaşlar artık

7110 f100 ün diyafram enstantene ayarını kullanıcıya bırakan manuel ayarı varmıydı inceleme fırsatı oldumu bu konu herkesin merak ettiği ve öğrenmek istediği bir konu.belki daha sonra makinaya sahip olanlar yazacaktır ama ilk yazan niye siz olmayasınız.
  • Merhaba Arkadaşlar !
    Bu makina ile ilgili MANUEL ayarlarının olup,olmadığı konusu tartışılmaya devam ediyor.Bu nasıl oluyor,bir anlayanınız varmı ?
    saygılar ...
  • Ben de bu makine ile fx500 arasında kararsız kaldım. Özellikle pil ömrü çok az diyorlar 150-170 foto arası. Deneyen oldu mu? Siz hangisini tercih ederdiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: u7110

evet ilan benim ama düzeltecek bişey yok orda orası açık artırma sitesi ve belli kuralları var alıcı ürün eline geçtikten sonra ilana uymayan bişey olursa sorgusuz iade etme hakkı var sen üzülme o konuda dostum ki elimde 1 adet f100 olduğunu nerden biliyorsun? belki daha fazla var neyse
    ayrıca ben başıma gelen bir olaydan sonra satacagım her makineyi açıp deneyip hatta kendi hafızası varsa çektiğim resimi üstünde bırakırım,şimdi 3 tane resim çekilince ürün sıfır olmuyormu?ayrıca forumdada yazdım deneme çekimleri için açıyorum artık alacak olan arkadaşa söyleriz diye istersen iyice bi bak mesajlara,ayrıca bunun yeri burası değil sen iyi niyetli olsan bana pm den yazardın yada o site üzerinden yazardın
    quote:

eğer bende bir fotoğraf makinesi satıcısı olsaydım eleştirilerinizi anlayışla karşılardım.Ancak benim sadece iyi niyet içeren bir uyarım neden bu kadar dokundu anlamış değilim. 3 fotoğraf çekmeyle ürünün sıfırlığı mı gitti diyorsunuz ancak ilanda ürün durumunu yeni,açılmamış kutuda olarak göstermekte pek masumca bir hareket değil. Birisi ürünü alıp kredi kartından ödemesini beklemeden açıklama kısmına ürünün durumunu belirtip hatta ve hatta çektiğiniz birkaç fotoğrafı eklemeniz iyi olabilirdi. Bu arada kendinizi de forum kahramanı olarak göstermeyin lütfen herşey forumum için havasına girmeyin.Saygılar.

• dostum bilip bilmeden konuşuyorsun o yüzden forum kahramanlığı havasına sen giriyorsun formu araştırırsan elimden kaç makine geçtiğini görürsün
    sen yazdıklarımı iyice oku bir kere,sana bunun yerinin burası olmadığını söylüyorum ama sen hala yazıyorsun,birincisi bu üründen elimde 3 tane var ikincisi bu yazınla derdinin üzüm yemek değil bağcıyı dövmek olduğu dahada açık,git bak bakalım ilan istediğin gibi olmuşmu?sen istediğin için değil ilandaki ürünü bugün elden sattığım için şimdi burda kullandığım makineyi ilana verdim almak istersen açılmamış olanıda sana ayırayım istersen,topikte makineyle alakılı bir yazın yok yaptığın şeye bak şimdi ben buraya o resimleri makine bende varda onun havasını atmak içinmi koydum sanıyorsun
    neyse ya fazla uzatmak istemiyorum başkalarına kızdığım şeyi ben yapıyor oluyorum artık ve ne yazarsanız yazın sizde cevap vermiycem
  • Arkadaslar f100fd makine elime gecti ve artık yasanan tartışmalara bir son vermek istiyorum bu cihazda f31fd deki gibi A/S modları KESİNLİKLE YOK. Auto'nun yanında menıdeki "M" modu A/S ayarları haric geriye ne varsa degistirebilmenze imkan tanıyor (metraj, af. iso, renk degerleri, beyaz dengesi vs) NOT; Suan tatildeyim ilk firsatta f100fd ile cektigim fotolari koyacagım.

** Evt arkadaslar f100fd ile yapmış oldugum ilk deneme çekimlerim. Mekan İzmir, çeşme sokakları

Fujifilm F100fd (yeni yeni ...)

5X Optik Zoom. (P.F. bekledigimden öte çok iyi)

P.F TEST %100 Crop;

Saydam Mod;

Yüksek kontrast alanların oldugu bu sahneyi f100fd'nin P.F. perfonmansını görmek için çektim

P.F Test %100 Crop; (P.F dedigim gibi neredeyse mukemmel)

ISO 400;

Gece Çekimi;

ISO 800;

ISO 400;

5X Optik Zoom (ISO 400)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pininfarina -- 5 Haziran 2008; 20:49:51 >

• sonuçlar gerçekten güzel. acaba f31f deyi satıp bundanmı alsak ? :)
    ne dersin pininfarina?
  • Yok O kadar da değil, @magicboyguccino, fotograf kalitesi olarak F31FD ile aynı hatta birraz daha iyi olabilir ama henüz noise durumunu bilmiyoruz ve manuel A-S- ve P öncelikli kullanım imkanları yok Buna karşılık X zoom biraz fazla ve IS var. Kısacası artısı, eksisi birbirini götürüp getirir ve avantaj kalmayabilir. Birde pil kullanım ömrü nedir bilmiyoruz. Az olduğu söyleniyor. Ancak yeni bir compact makine alacaklar ve "kafamı zorlamayın 2. vites üstüne çıkartmayın" diyenler için mükemmel bir makine, hatta dSLR' si veya like makinesini her yere taşıyamayıp bir 2. compact arayanlar içinde mükemmel bir seçim olur. Benimde kafamı karıştırmadı değil.
    quote:

Orjinalden alıntı: magicboyguccino

sonuçlar gerçekten güzel. acaba f31f deyi satıp bundanmı alsak ? :)
    ne dersin pininfarina?

• a/s tabiki öndemli. yoksa neden f31 aldım :)
    aslında benim f50 cihazımda vardı. abim elimde gördü. ya ne güzel alet bu bana versene dedi :) kaptırdık makinayı anlayacağınız :) onun pek fotoğraf ile ilgisi yok :) otoamtik modları çok hoşuna gitti.

f120 bekleyelim bakalım neler sunacak bize :)

quote:

Orjinalden alıntı: bipekkan

Yok O kadar da değil, @magicboyguccino, fotograf kalitesi olarak F31FD ile aynı hatta birraz daha iyi olabilir ama henüz noise durumunu bilmiyoruz ve manuel A-S- ve P öncelikli kullanım imkanları yok Buna karşılık X zoom biraz fazla ve IS var. Kısacası artısı, eksisi birbirini götürüp getirir ve avantaj kalmayabilir. Birde pil kullanım ömrü nedir bilmiyoruz. Az olduğu söyleniyor. Ancak yeni bir compact makine alacaklar ve "kafamı zorlamayın 2. vites üstüne çıkartmayın" diyenler için mükemmel bir makine, hatta dSLR' si veya like makinesini her yere taşıyamayıp bir 2. compact arayanlar içinde mükemmel bir seçim olur. Benimde kafamı karıştırmadı değil.
    quote:

Orjinalden alıntı: magicboyguccino

sonuçlar gerçekten güzel. acaba f31f deyi satıp bundanmı alsak ? :)
    ne dersin pininfarina?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.