Şimdi Ara

Fujifilm Finepix Av100 & Av150 Kullananlar Derneği (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.814
Cevap
6
Favori
163.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ghost911

quote:

Orijinalden alıntı: murat_5320

Evet benim gördüğüm kadarıylada megapiksel dışında bir fark yok. Kullanılan mercekler vs hep aynıdır büyük ihtimalle.

Megapiksek artııkça görüntü kalitesi artacaktır diye düşünmek son derece yanlıştır. Sonuçta 10 megapiksel bile bizler için çok çok fazladır, dev afişler dev posterler bastırmayacaksak.

Demek istediğim, ben olsam av160 alırdım.

Hadi bakalım av160 siparşini vericem 1-2 güne,inşallah vatana millete hayırlı olur

Sizinde ilk mesajlarınızda dediğiniz gibi siyah rengi daha fazla beğendim,onun için gümüş değil siyah renk sipariş edicem.

Hepsiburada'da kapıda ödemede varmış,onun için hiç uğraşmıcam havale filan yapmakla kapıda ödeme yapıcam.

Ama şunu söylücem; 100 tl den fazla siparişler kapıda ödeme oluyor,onun için hafıza kartının siparişinide aynı anda vericem.8 gb kingston class 4 sdhc

Ama foto makinesinin kargo süresi 1-3 iş günü,hafıza kartının ortalama 7 iş günü diyor.Bunlar kapıda ödemede 100 tl den üstü olduğu için ayrı ayrı gelme ihtimali olmaz herhalde?

Yani hepsi geldimi aynı anda gelir ve bunun içinde hafıza kartının kargolanmasını beklemem gerekiyor galiba.

Hayırlı olsun diyelim o zaman.

Birden fazla ürün aldığınızda isterseniz kısmi teslimat seçerek hazır olan ürünler hemen kargoya verilerek tarafınıza gönderiliyor.İsterseniz tüm ürünler hazır olunca hepsi birlikte gönderiliyor.Tamamen sizin tercihinize kalmış yani.
    Kapıda ödeme seçeneğini hiç kullanmadığım için fazla bir bilgim yok ama ;
    Kısmi teslimat seçerseniz fotoğraf makinası elinize daha çabuk ulaşır onun ücretini kapıda ödersiniz, diğeride gelince onunkinide kapıda ödersiniz toplam tutar 100 tl yi geçtiği için. Böyle düşünüyorum, başka türlü zaten olmaz gibi ama dediğim gibi daha kapıda ödeme seçeneğini hiç kullanmadığım için net bir bilgim yok.

• quote:

quote:

quote:

Evet benim gördüğüm kadarıylada megapiksel dışında bir fark yok. Kullanılan mercekler vs hep aynıdır büyük ihtimalle.

Megapiksek artııkça görüntü kalitesi artacaktır diye düşünmek son derece yanlıştır. Sonuçta 10 megapiksel bile bizler için çok çok fazladır, dev afişler dev posterler bastırmayacaksak.

Demek istediğim, ben olsam av160 alırdım.

Hadi bakalım av160 siparşini vericem 1-2 güne,inşallah vatana millete hayırlı olur

Sizinde ilk mesajlarınızda dediğiniz gibi siyah rengi daha fazla beğendim,onun için gümüş değil siyah renk sipariş edicem.

Hepsiburada'da kapıda ödemede varmış,onun için hiç uğraşmıcam havale filan yapmakla kapıda ödeme yapıcam.

Ama şunu söylücem; 100 tl den fazla siparişler kapıda ödeme oluyor,onun için hafıza kartının siparişinide aynı anda vericem.8 gb kingston class 4 sdhc

Ama foto makinesinin kargo süresi 1-3 iş günü,hafıza kartının ortalama 7 iş günü diyor.Bunlar kapıda ödemede 100 tl den üstü olduğu için ayrı ayrı gelme ihtimali olmaz herhalde?

Yani hepsi geldimi aynı anda gelir ve bunun içinde hafıza kartının kargolanmasını beklemem gerekiyor galiba.

Hayırlı olsun diyelim o zaman.

Birden fazla ürün aldığınızda isterseniz kısmi teslimat seçerek hazır olan ürünler hemen kargoya verilerek tarafınıza gönderiliyor.İsterseniz tüm ürünler hazır olunca hepsi birlikte gönderiliyor.Tamamen sizin tercihinize kalmış yani.
    Kapıda ödeme seçeneğini hiç kullanmadığım için fazla bir bilgim yok ama ;
    Kısmi teslimat seçerseniz fotoğraf makinası elinize daha çabuk ulaşır onun ücretini kapıda ödersiniz, diğeride gelince onunkinide kapıda ödersiniz toplam tutar 100 tl yi geçtiği için. Böyle düşünüyorum, başka türlü zaten olmaz gibi ama dediğim gibi daha kapıda ödeme seçeneğini hiç kullanmadığım için net bir bilgim yok.

Hallah hallah bu işten birşey anlamadım.Dün Gold bilgisayara attığım mail cevaplanmış ve gelen cevapta Goldda satılan fujifilm ürünler filmat a.ş garantisindeymiş

Ee hani bu nova bilgisayar,gold bilgisayar filan filmat ürünü satmıyordu?

sanalmarketim'dende cevap geldi,sattıkları fuji ürünler metro elektronik garantisi altındaymış,yani paralel ithalat

Bakalım Gold bilgisayara 2 yere mail atmıştım 2 yerdende gelen cevap aynı,ürünler orjinal filmat a.ş garantisi altındadır diyorlar.Yalan söylücek halleri yok,gidip mağazadan ürünü kendim alıcam paketine filan bakıp filmat ürünüyse alıcam kesin.

Vallaha bu olaylar hep fujifilm'in hatası.Adamlar tutup yurtdışından ithalat ediyor fujifilm türkiye'den habersiz.Bu nasıl iştir anladıysam arap olayım vallaha

• En iyisi mağazada gözlerinizle görmeniz. Kutunun üzeride kocaman filmat logosu varsa sorun yok demektir. :)
  • quote:

En iyisi mağazada gözlerinizle görmeniz. Kutunun üzeride kocaman filmat logosu varsa sorun yok demektir. :)

Vallaha kardeşim bunlar hep fujifilm Türkiye'nin hataları,paramız var paramızla rezil olucaz bu gidişle.Bu paralel ithalat ürünleri satan yerlere bir dava filan açamıyorlarmıki çünkü Fujifilm Türkiye'den habersiz ve izinsiz satıyorlar,ve garantiside yok.

Ben bu zamana kadar o kadar ürün aldım,fujifilm yani filmat'ınki gibi bir durumla karşılaşmadım.

Hadi biz bilgili sayılırız,eee bunu bilmeyip alanlar ne yapıcak?Belkide bana bile filmat ürünü olmayan bir ürünü kak*lıyacaklar Neyse uzun lafın kısası,fujifilm ürünlerini bakmadan almam artık.178Tl lik ürüne 260 tl veririm ama mağazadan alırım.Başlarım böyle işe vallaha.

@murat_5320

Bana yardımlarınız için teşekkür ediyorum,iyi günler.

• quote:

quote:

En iyisi mağazada gözlerinizle görmeniz. Kutunun üzeride kocaman filmat logosu varsa sorun yok demektir. :)

Vallaha kardeşim bunlar hep fujifilm Türkiye'nin hataları,paramız var paramızla rezil olucaz bu gidişle.Bu paralel ithalat ürünleri satan yerlere bir dava filan açamıyorlarmıki çünkü Fujifilm Türkiye'den habersiz ve izinsiz satıyorlar,ve garantiside yok.

Ben bu zamana kadar o kadar ürün aldım,fujifilm yani filmat'ınki gibi bir durumla karşılaşmadım.

Hadi biz bilgili sayılırız,eee bunu bilmeyip alanlar ne yapıcak?Belkide bana bile filmat ürünü olmayan bir ürünü kak*lıyacaklar Neyse uzun lafın kısası,fujifilm ürünlerini bakmadan almam artık.178Tl lik ürüne 260 tl veririm ama mağazadan alırım.Başlarım böyle işe vallaha.

@murat_5320

Bana yardımlarınız için teşekkür ediyorum,iyi günler.

Haklısınız, bene fujifilm den başka markada böyle sorunlarla karşılaşmadım.

Rica ederim ne demek, yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

• Fujifilm AV150
    http://www.fujifilm.com/support/digital_cameras/specifications/a/finepix_av150/index.html

Digital Zoom
    Approx. 6.7x (up to 20.1x when combined with optical zoom)

Movie Recording
    1280 x 720 pixels (24 frames/sec.) / 640 x 480 pixels / 320 x 240 pixels (30 frames/sec.) with monaural sound
    *Sound cannot be recorded while Zoom function is on.

Fujifilm AV160
    http://www.fujifilm.ca/products/digital_cameras/a/finepix_av160/specifications

Digital Zoom
    Approx. 6.3x (up to 18.9x when combined with optical zoom)

Movie Recording
    1280 x 720 pixels (24frames / sec.) / 640 x 480 pixels / 320 x 240 pixels (30 frames / sec.) with monaural sound

- İki fotoğraf makinesinin listedeki özelliklerini karşılaştırdığımızda, zum farklılığı olduğu görülüyor.
    - AV150 için 1280 x 720 çözünürlükte ile 24 fps çekim yaptığı yazılsa da, 30 fps ile çekim yapıyor. AV160 da aynı şekilde 1280 x 720 çözünürlükte 30 fps çekim yapabiliyor mu?
    - AV150 de zum esnasında, sesin kaydedilemeyeceği belirtilmiş fakat AV160 için böyle bir ek bilgi yazılmamış. AV160'ta da ses kaydedilemiyor mu?

• Merhaba ben fujifilm av100 kullanıyorum , makineyi uzun zamandır kullanmıyorum daha yeni sayılır. Fakat bir sorunu var makina kendi kendine kapanıyor çünkü pilin bittiğini gösteriyor aslında pilleri yeni taktım . Ne yapabilirim bir bilgisi olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wayofway

Fujifilm AV150
    http://www.fujifilm.com/support/digital_cameras/specifications/a/finepix_av150/index.html

Digital Zoom

Movie Recording
    1280 x 720 pixels (24 frames/sec.) / 640 x 480 pixels / 320 x 240 pixels (30 frames/sec.) with monaural sound

Fujifilm AV160

Digital Zoom

Movie Recording
    1280 x 720 pixels (24frames / sec.) / 640 x 480 pixels / 320 x 240 pixels (30 frames / sec.) with monaural sound

- İki fotoğraf makinesinin listedeki özelliklerini karşılaştırdığımızda, zum farklılığı olduğu görülüyor.
    - AV150 için 1280 x 720 çözünürlükte ile 24 fps çekim yaptığı yazılsa da, 30 fps ile çekim yapıyor. AV160 da aynı şekilde 1280 x 720 çözünürlükte 30 fps çekim yapabiliyor mu?
    - AV150 de zum esnasında, sesin kaydedilemeyeceği belirtilmiş fakat AV160 için böyle bir ek bilgi yazılmamış. AV160'ta da ses kaydedilemiyor mu?

Detaylı mesajınız için teşekkür ediyorum.Zaten gold pc den gelen email üzerine(Ürünlerimiz fujifilm türkiye orjinal Filmat a.ş garantisi altındadır dediler)söyledikleri için gold pc den alıcam.Alacağım model av250 siyah olanından.

Ama yinede gold pc internet üzerinden vermicem siparişi(İnternette 178 mağazada 263 TL )

Ama bilmiyorum belki av160 da alabilirim şu an belli değil,aldıktan sonra yazarım buraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghost911 -- 9 Eylül 2011; 0:02:46 >

• AV100 Tripodsuz Panorama Antalya-Tünektepe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tizar -- 9 Eylül 2011; 0:11:06 >
  • quote:

quote:

Fujifilm AV150

Digital Zoom

Movie Recording

Fujifilm AV160

Digital Zoom

Movie Recording

Detaylı mesajınız için teşekkür ediyorum.Zaten gold pc den gelen email üzerine(Ürünlerimiz fujifilm türkiye orjinal Filmat a.ş garantisi altındadır dediler)söyledikleri için gold pc den alıcam.Alacağım model av250 siyah olanından.

Ama yinede gold pc internet üzerinden vermicem siparişi(İnternette 178 mağazada 263 TL )

Ama bilmiyorum belki av160 da alabilirim şu an belli değil,aldıktan sonra yazarım buraya

Yaklaşık 90 lira fark var internet ve mağaza arasında. Gold pc ürünlerinin zaten distürübitör garantili olduğunu söylüyor.İnternet siparişi vermeniz bence daha mantıklı, filmat garantili değilse bile ( ki öyle diyorlarsa öyledir büyük ihtimalle) kutuyu açmadan çok rahat iade edebilirsiniz.

• @ghost911;
    Gözünüzden kaçmış olabileceğini varsayarak, AV150 - AV160 karşılaştırması yaptığımı belirtmek istiyorum.

Ek olarak daha önceki sayfalarda yazdığım bir mesajı tekrarlıyorum.

quote:

http://www.fujifilm.com.tr/bayiler.aspx
    Adres : AKTÜRK Elektronik Sanayi ve Dış Ticaret Ltd. Şti.
    Hamidiye Caddesi Altınhan No: 17-28 Sirkeci/İstanbul

telefon : 212 528 7841
    Web :http://www.webdensiparis.com

http://www.webdensiparis.com
    AKTÜRK Elektronik Sanayi ve Dış Ticaret Ltd. Şti.
    Hamidiye Caddesi Altınhan No: 17-28 Sirkeci / İstanbul / Türkiye
    Tel: 0212 528 78 41
    Faks: 0212 513 70 51

Satın alacağınız fotoğraf makinesinin üzerindeki, kutu üzerindeki ve garanti belgesindeki seri numaralarının örtüşmesine ve kutu üzerinde Filmat A.Ş. bandrolü olmasına dikkat etmelisiniz. Filmat A.Ş.nin satış sonrası hizmetlerinden yararlanmak için,http://www.fujifilm.com.tr/haberler/haber.aspx?h=22 bağlantısında belirtildiği gibi refubrished fotoğraf makinelerini değil, yetkili satış noktalarındaki fotoğraf makineleri tercih etmelisiniz. Alacağınız fotoğraf makineleri için daha önce satış faturası kesilmiş ve spot olması ihtimaline karşı nasıl bir sorgulama yapılacağı hakkında bilgisi olan forum üyelerimiz, bu bilgileri paylaşırsa konu hakkında daha net bilgi sağlayabiliriz.

http://www.webdensiparis.com/urun/fujifilm-av160-fotograf-makinesi_961312.aspx?CatID=6616

FUJIFILM
    KARGO 5.00 TL
    Fujifilm Türkiye Garantisi Altındadır
    Her İki Renkte Stokta Mevcuttur.
    Fiyatı: 166,95 TL + KDV
    Kdv Dahil: 197,00 TL
    Kredi Kartı Tek Çekim: 187,15 TL
    Havale İle: 187,15 TL

• quote:

Orijinalden alıntı: satantribal

AV100 Tripodsuz Panorama Antalya-Tünektepe

Güzel bir çekim olmuş, dikkatli baktğımda da 3 resmi ayırt edemedim. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat_5320 -- 9 Eylül 2011; 0:23:34 >
  • quote:

quote:

quote:

Fujifilm AV150

Digital Zoom

Movie Recording

Fujifilm AV160

Digital Zoom

Movie Recording

Yaklaşık 90 lira fark var internet ve mağaza arasında. Gold pc ürünlerinin zaten distürübitör garantili olduğunu söylüyor.İnternet siparişi vermeniz bence daha mantıklı, filmat garantili değilse bile ( ki öyle diyorlarsa öyledir büyük ihtimalle) kutuyu açmadan çok rahat iade edebilirsiniz.

Hmm düşündüğüm ama düşünmeyi unuttuğum bir noktaya değinmişsiniz

Neyse ya gold bilgisayar internet mağazasından verecem siparişi,eğer ürün filmat a.ş nin değilse hem kutuyu açmadan iade ederim,hemde bana gönderdikleri mail'i yazıcıdan çıkartıp aha burada ne yazıyordu okuyun bakayım diye gönderirim.

Vay arkadaş bu nasıl iştir

Eğer yanlışlık veya yalan mail cevabı verdilerse(ki yanlış bilgi vermelerine ihtimal vermiyorum,çünkü hem altunizade mağazasına hemde internet mağazasına mail attım)2 yerdende gelen cevap filmat a.ş garantisi altındadır dediler.Bakalım hele bir filmat a.ş garantisi çıkmasın dava ederim valla onları

Şimdi neden gold'la kafayı bozdun bu kadar diyebilirsiniz;

1.ci nedeni ürünleri mağazadan veya mağazaların yakın olduğu internet üzerinden sipariş yapabileceğim yerlerden almayı tercih etmem(Sebebide herhangi bir problemde karşımda muhattap bulmak istemem)
    2.ci nedeni bu av250'nin gold'dan başka mağazada satan bir yer olmadığı için(teknosa var ama ordada 340 tl )

ve 3.cü nedenim ise; hizlial.com'dan fujifilm ürün alan arkadaşların filmat garantisinde olmadıklarını yazmışlar.hizlial.com'un verdiği cevap ise; nova bilgisayar ve gold bilgisayar paralel ithalat demeleri.

Demekki ya paralel ithalat ürünü satmaktan vazgeçti gold bilgisayar,yada bu işin içinde birşey var.

• @ghost911

Aynen dediğiniz gibi, memnun kalmazsanız ürünü iade etmekte sıkıntı yaşamazsınız kesinlikle.
    Sonuçta 90 lirada az para değil, internetten almaya değer :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat_5320 -- 9 Eylül 2011; 0:39:11 >
  • Bende gold da mail attım dün av250 için bana cevap verdiler aynen cevabı yazıyorum

79225 numaralý mesajýnýz cevaplamýþtýr.

Değerli müşterimiz, Fuji film av 250 modelinin garantisini kendi yetkili servisi filmatta veriyor ess elektronikte veriyor. Ürünü satın alırken belirtirseniz ona göre ürün çıkışı yapılır.
    Saygılarımızla

koyu ile belirtiğim yerde adamlar kendine göre garanti mi veriyor filmat istiyorum dersem ona göre işlem mi yapacaklar anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamikara

Bende gold da mail attım dün av250 için bana cevap verdiler aynen cevabı yazıyorum

Değerli müşterimiz, Fuji film av 250 modelinin garantisini kendi yetkili servisi filmatta veriyor ess elektronikte veriyor. Ürünü satın alırken belirtirseniz ona göre ürün çıkışı yapılır.
    Saygılarımızla

koyu ile belirtiğim yerde adamlar kendine göre garanti mi veriyor filmat istiyorum dersem ona göre işlem mi yapacaklar anlamadım

Eskiden kalma paralel ithalat fujifilmler hala ellerinde sanırım. Bu yüzden onları da bitirmek için arada satıyorlar demekki. Çünkü gold eskiden paralel ithalat ürün satıyorlardı.
    Ama siparişinizde filmat garantili istiyorum diye belirtirseniz sorun çıkmaz herhalde.Çıksada kutu açılmadan filmat garantisi olup olmadığı anlaşılıyor, iade yada değişim şansınız %100 yani arkadaşlar.

• quote:

quote:

Bende gold da mail attım dün av250 için bana cevap verdiler aynen cevabı yazıyorum

Saygılarımızla

Eskiden kalma paralel ithalat fujifilmler hala ellerinde sanırım. Bu yüzden onları da bitirmek için arada satıyorlar demekki. Çünkü gold eskiden paralel ithalat ürün satıyorlardı.
    Ama siparişinizde filmat garantili istiyorum diye belirtirseniz sorun çıkmaz herhalde.Çıksada kutu açılmadan filmat garantisi olup olmadığı anlaşılıyor, iade yada değişim şansınız %100 yani arkadaşlar.

Bende dün Filmat a.ş ye attığım mail cevabı geldi,aynen kopyalıyorum buraya:

Merhabalar,

Göndermiş olduğunuz bağlantıdaki ürün Fujifilm Türkiye ithalatı olmayıp garantimiz altında değildir.

Gold Bilgisayar firmasının yalnızca aşağıdaki 4 mağazasına ürün sağlamaktayız.

- Gold İstanbul Bahçelievler

- Gold İstanbul Altunizade

- Gold İstanbul Bayrampaşa Forum

- Gold İstanbul Levent

Bahsi geçen firmadan ürün satın almak istiyorsanız bu dört mağazadan birini ziyaret ederek Fujifilm Türkiye garantili ürün istediğinizi belirtebilirsiniz.

Saygılarımızla

Fujifilm Türkiye İhbar Hattı

-Demekki bu gold bilgisayar 263 TL lik makineyi nasıl 178TL ye satar diyordum,demekki böyle satıyorlarmış.Onun için gold'dan internet üzerinden sipariş verirmez,gidip mağazadan almak lazım

Bu arada göndermiş olduğunuz ürün diyor,gönderdiğim link burda:

http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=102153&ad=FUJi-FiNEPiX-AV250-SiYAH-FOTOGRAF-MAKiNESi-Dijital-Fotograf-Makinalari

Bu durumda ya mağazadan gidip alıcam,yada daha düşük bir modelini alıcam(hepsiburadadan filan yani tam yetkili bir yerden)

Gold'dan gelen email:

7**2* numaralı mesajınız cevaplamıştır.

Değerli Müşterimiz ; Sormuş olduğunuz ürün Filmat Aş. garantisi altındadır.Saygılarımızla.

Saygılarımızla..

İyi alışverişler dileriz.
    www.gold.com.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghost911 -- 9 Eylül 2011; 11:47:32 >

• Yeniden merhabalar tv ye aktarım kablosunu bir uzakdoğu sitesinden sipariş verdim gelince buradan paylaşacağım

http://www.buyonme.com/av-tvout-cable-for-fujifilm-digital-cameras-12meter-p-10112.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Optech

Yeniden merhabalar tv ye aktarım kablosunu bir uzakdoğu sitesinden sipariş verdim gelince buradan paylaşacağım

http://www.buyonme.com/av-tvout-cable-for-fujifilm-digital-cameras-12meter-p-10112.html

Ünlü uzakdoğu sitesinde daha ucuz gözüküyor.

http://www.dealextreme.com/p/av-tv-out-cable-for-fujifilm-digital-cameras-1-2-meter-9801

Yine de bir yanlışlık olmasın. Siz bakın.

• quote:

quote:

quote:

Saygılarımızla

Bende dün Filmat a.ş ye attığım mail cevabı geldi,aynen kopyalıyorum buraya:

Merhabalar,

Göndermiş olduğunuz bağlantıdaki ürün Fujifilm Türkiye ithalatı olmayıp garantimiz altında değildir.

Gold Bilgisayar firmasının yalnızca aşağıdaki 4 mağazasına ürün sağlamaktayız.

- Gold İstanbul Bahçelievler

- Gold İstanbul Altunizade

- Gold İstanbul Bayrampaşa Forum

- Gold İstanbul Levent

Bahsi geçen firmadan ürün satın almak istiyorsanız bu dört mağazadan birini ziyaret ederek Fujifilm Türkiye garantili ürün istediğinizi belirtebilirsiniz.

Saygılarımızla

Fujifilm Türkiye İhbar Hattı

-Demekki bu gold bilgisayar 263 TL lik makineyi nasıl 178TL ye satar diyordum,demekki böyle satıyorlarmış.Onun için gold'dan internet üzerinden sipariş verirmez,gidip mağazadan almak lazım

Bu arada göndermiş olduğunuz ürün diyor,gönderdiğim link burda:

http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=102153&ad=FUJi-FiNEPiX-AV250-SiYAH-FOTOGRAF-MAKiNESi-Dijital-Fotograf-Makinalari

Bu durumda ya mağazadan gidip alıcam,yada daha düşük bir modelini alıcam(hepsiburadadan filan yani tam yetkili bir yerden)

Gold'dan gelen email:

7**2* numaralı mesajınız cevaplamıştır.

Değerli Müşterimiz ; Sormuş olduğunuz ürün Filmat Aş. garantisi altındadır.Saygılarımızla.

Saygılarımızla..

İyi alışverişler dileriz.
    www.gold.com.tr

Banada gold alırken belirttin demişti hangi garanti istediğinizi belkide ürün altunizade var diyor nette zaten belki netten sipariş verince oranın ürününü gönderiyor olabilirler.

• 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.