Şimdi Ara

Fujifilm Finepix Av100 & Av150 Kullananlar Derneği (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.814
Cevap
6
Favori
163.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: onder.ao

AV100 makinemin fotoğraf çekme tuşuna baştığımda; fotoğraf çekmeden, çekilen fotoğrafları izleme bölümüne geçiyor. 1.00 dan 1.01 e tükselttim 10 foto çektim sorun olmadı ama sonra yine aynı sorun oluştu. Şimdide verdiğiniz 1.02 yi yükledim ama değişen birşey yok. Makine fotoğraf çekmiyor deli etti :) Bu arada aynı olayları videoda da yapıyor. Yardımcı olabilecek var mı???

Sorunu halledebildinizmi hocam?
    aynı olay benim makinadada başladı da
  • Merhaba arkadaşlar bende av150 kullanıcısıyım yaklaşık 1 senedir. Benim 2-3 aydır şöyle bir sorunum var arkadaşlar yardımcı olabilirseniz sevinirim:

makineyi açtığım zaman direk önceden çekilmiş hafıza kartındaki resimleri açıyor. denklanşör tuşuna bastığımda ise normal moda dönüyor. bundan sonra kamera modunda iken çekilmiş modlara bakmak için ok(önceden çekilmiş fotolara bakmak için olan) tuşuna basıyorum makine tepki vermiyor. anlayamadım gitti. fikri olan varmı acaba? Ayrıca firmwere gücelleştirmesi nasıl yapılıyor detayı bir açıklama yapabilir misiniz?
  • bende av 150 var hbden almıştım ekrani içten yandı kırılmış. gibi duruyor. teknik servise yolladım 90 lira gönderin yyapalımdediler , başkabir yerde yyaptırabilirmiyiz daha uygun nbir fiyata bu sorun ile karşılaşanyada bilgisi olan vvarmıdır. Teşekkürler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu videoda adam görüntü yaklaştırılınca bozulmasın diye optik zoom kullanıyo ses kesiliyo en nefret ettiğim şey bu makinelerde :(
  • konu hortlamışken

av200 sahibiyim sayaç dolu hatası alıyorum çözümü nedir acaba ? araştırdım ama ilgili döküman bulamadım
  • makinanın menü tuşuyla temel ayarlarına girin orada kare sayısı yazar onun üzerine tıklayın ve yeniden yazan bölüme getirin sorun çözülecektir.
  • Arkadaşlar bende av150 kullanicisiyim. Şarjlı Pil kullanılaniyorum ancak pillerim dolu olduğu halde makineyi açarken batarya boş işareti çıkıyor ve kapanıyor. Daha sonra pillerin yerini değiştiriyorum ve temas ettiği kısmı ufluyorum veya temizliyorum bazen düzeliyor bazen gene aynı sorun devam ediyor.bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkness2tr -- 22 Nisan 2014; 1:57:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garantisi bitti ancak makinayı pek kullanmadım desem yeridir. İhtiyaç fazlası olduğundan dolayı satıyorum. Kırık, çizik, hasar veya sorun kesinlikle yoktur ! Bulursanız makina bedava...

Sanalpazar link;http://www.sanalpazar.com/Fujifilm-Finepix-Gumus-Gri-Av150__isp13417192

Sanalpazar ürün kodu; 13417192

Teşekkürler !
  • Arkadaşlar elimde AV100 varç Toplam 100 fotoğraf çekmemişimdir. Sıfır gibi kutusunda duruyor. 100 TL.

İlgilenen varsa PM ile ulaşabilir.
  • Arkadaşlar elimde AV100 makine var fakat menü kafayı yedi..... Fotoğraf çekmeye basıyorsun fotoğtraf ileri geri yapıyor yani önceki çektiğim resmi gösteriyor saçma cevaplar veriyor makine kafayı yedi firmvareleride yükledim yine aynı ne yapmamız lazım yazıilımsal soruna acil cevabınızı bekliyorum arlkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cidelimemo -- 10 Eylül 2014; 11:04:26 >
  • s.a arkadaşlar benim AV 150 de çektiğim resimleri gösteren düğmeye basıyorum işlem yapmıyor yani çektiğim resimleri göremiyorum. normal resim çekmede ve videoda herhangi bir sorun yok resimleri sadece makineyi pc ye bağlayıp görebiliyorum. birde hangi pil almalıyım şarjım tez bitiyor yardımcı olursanız sevinirim şimdiden çok sağolun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkness2tr

Arkadaşlar bende av150 kullanicisiyim. Şarjlı Pil kullanılaniyorum ancak pillerim dolu olduğu halde makineyi açarken batarya boş işareti çıkıyor ve kapanıyor. Daha sonra pillerin yerini değiştiriyorum ve temas ettiği kısmı ufluyorum veya temizliyorum bazen düzeliyor bazen gene aynı sorun devam ediyor.bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim :-)

aynı sorunu yasıyorum. uzun zamandır kullanmıyordum makınayı ama yigenımın dogum gununu kayıt etmek için kullanacaktım. Allahtan onceden kontrol etmişim aynı sorun var pilleri boş gösterip 5 sn ıcınde kapanıyor. ben biraz aratırdım ama bı cozum bulamadım. yenı foto makınası aldım. :)
  • av150 nin pil kapağını nerden bulabilirim arkadaşlar bilen,satan varmı acaba?
  • AV 160 aldım. Kaç gb'a kadar sdhc destekler acaba herhangi bi özellik yazan site bulamadım.
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.