Şimdi Ara

Fujifilm Finepix Av100 & Av150 Kullananlar Derneği (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.814
Cevap
6
Favori
163.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Av150 im var ancak Hd 720p videoda takılmalar oluyor.Bunu firmware ile gidermek mümkünmü?Nerden bulunabilir nasıl yapılır?Yardım bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Learning_To_Live

Av150 im var ancak Hd 720p videoda takılmalar oluyor.Bunu firmware ile gidermek mümkünmü?Nerden bulunabilir nasıl yapılır?Yardım bekliyorum.

Yazılımla alakası yok. Makinenin kapasitesi bu kadar. Normal milyarlık makinalar gibi kaymak HD çekim beklemeyin. Düzeltemezsiniz. Kullandığınız kartın Class hızı ilede alakası yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extralarge -- 20 Kasım 2011; 13:07:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

quote:

Orijinalden alıntı: Learning_To_Live

Av150 im var ancak Hd 720p videoda takılmalar oluyor.Bunu firmware ile gidermek mümkünmü?Nerden bulunabilir nasıl yapılır?Yardım bekliyorum.

Yazılımla alakası yok. Makinenin kapasitesi bu kadar. Normal milyarlık makinalar gibi kaymak HD çekim beklemeyin. Düzeltemezsiniz. Kullandığınız kartın Class hızı ilede alakası yok.

ben çözünürlüğü 640px'e düşürdüm sorunum ortadan kalktı.zaten dijital ve standart bir makinadan hd beklemek en azından uzun soluklu hd video beklemek hayalperestlik diye düşündüm şahsen

• Kalitesi bence iyi ve 2 bin tl lik telefonlar bile bu cihaz gibi hd video çekemiyor buna ne diyeceksiniz madem beğenmiyorsunuz daha büyük meblaları gözden çıkarın ve hd video çeken bir cihaz alın görende herkes professional film çekimi yapıyor sanacak..

http://www.youtube.com/results?search_query=av160+720&oq=av160+720&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=e&gs_upl=2760l7599l0l9682l11l4l0l0l0l0l371l712l1.0.1.1l3l0

• Cihaz amatör ve orta sınıf için biçilmiş kaftan.neyi nerde nasıl kullanıcanızı bilirseniz çok iyi bi makine bana göre.(av100) ben kaliteli resim isterim 1080p video isterim diyen varsa hiç burda kafa karıştırmasın gitsin 3000-4000 tl ye SLR alsın baksın dalgasına.
    cihaz her yönüyle mükemmel ve kullanıcı dostu.4adet 2700mah pil aldınızmı 3-5 saat çekim yapabilirsiniz.ben biçok özelligini denedim makro çekim panaroma çekim HD video çekim ve gayet başarılı.tabiki eksileride var ama bu fiyata bukadar.bence tam bi f/p ürünü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HoneyBadger82 -- 2 Aralık 2011; 19:43:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Optech

Kalitesi bence iyi ve 2 bin tl lik telefonlar bile bu cihaz gibi hd video çekemiyor buna ne diyeceksiniz madem beğenmiyorsunuz daha büyük meblaları gözden çıkarın ve hd video çeken bir cihaz alın görende herkes professional film çekimi yapıyor sanacak..

http://www.youtube.com/results?search_query=av160+720&oq=av160+720&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=e&gs_upl=2760l7599l0l9682l11l4l0l0l0l0l371l712l1.0.1.1l3l0

aynen katılıyorum, insanlar çok kolay kötüleyebiliyor, bu tip yorumları yapanlar eminim (!?) her biri profesyonel makineleri olan profesyonel fotoğrafçılardır. bunun yerine günlük kullanım için ideal makinadır ama çokta fazla bişey beklemeyin deseler daha iyi olacak. AV160 sahibiyim günlük kullanımda yeterli, ne olacak bir sineğin ayağındaki çengelleride çekmeyiversin.

• quote:

Orijinalden alıntı: sermerhat

quote:

Kalitesi bence iyi ve 2 bin tl lik telefonlar bile bu cihaz gibi hd video çekemiyor buna ne diyeceksiniz madem beğenmiyorsunuz daha büyük meblaları gözden çıkarın ve hd video çeken bir cihaz alın görende herkes professional film çekimi yapıyor sanacak..

aynen katılıyorum, insanlar çok kolay kötüleyebiliyor, bu tip yorumları yapanlar eminim (!?) her biri profesyonel makineleri olan profesyonel fotoğrafçılardır. bunun yerine günlük kullanım için ideal makinadır ama çokta fazla bişey beklemeyin deseler daha iyi olacak. AV160 sahibiyim günlük kullanımda yeterli, ne olacak bir sineğin ayağındaki çengelleride çekmeyiversin.

aynen.
    imzadaki araban çok güzel nazar degmesin.190e de bnm hayalim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: giyotin_1982

quote:

quote:

aynen.

teşekkür ederim hocam, daha iyileri sizlerin olsun, 190 larda (w201 kasa) keyifli araçlardır. inşallah istediğiniz gibi bir araç bulursunuz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: giyotin_1982

quote:

quote:

aynen.

teşekkür ederim hocam, daha iyileri sizlerin olsun, 190 larda (w201 kasa) keyifli araçlardır. inşallah istediğiniz gibi bir araç bulursunuz.

delirdim yahu,1.02 sürüme bir türlü güncelleyemedim.sürekli yeni ürün bilgisi arızalı diyor.delirdim 45 kere indirdim yeni firmwareyi ama olmuyor... av150 makinam...

• Arkadaşlar benim AV100 ile bazı resim ve videoları çektikte sonra bakmak istediğimde okuma hatası diyor.. Hatta bazen video çekmek için bastığımda direk diyor. Hafıza kartından mıdır yoksa makinadan mı?
  • Arkadaşlar Av150 için tripod önerirmisiniz. Bütçem çok yok uygun ve kullanışlı birşey arıyorum. Birde bu tripodlar yukarı aşağı, sağa sola çok yönlü hareket edebiliyor mu?
  • Real'de 31 Aralık tarihine kadar

- Fujifilm AV200 (Fujifilm Türkiye) 169 TL

olarak satışa sunulmuştur.

Fujifilm Türkiye garantisi altında olan fotoğraf makinelerini ve aksesuarlarını Gittigidiyor Fujifilm Türkiye Resmi Outlet Mağazası'ndan temin edebilirsiniz. Detaylar;

http://forum.donanimhaber.com/m_55735698/tm.htm
    http://dukkanlar.gittigidiyor.com/Fujifilm_Resmi_Outlet_Magazasi/list.php?flt=all&cat=&page_num=1&ord=1
  • quote:

Orijinalden alıntı: hypnoz08

Arkadaşlar Av150 için tripod önerirmisiniz. Bütçem çok yok uygun ve kullanışlı birşey arıyorum. Birde bu tripodlar yukarı aşağı, sağa sola çok yönlü hareket edebiliyor mu?

Ben 2 hafta once linkteki urunu aldim, cok saglam oldugunu soyleyemem ama fiyatina gore (25 TL) is gorur. Aynen soyledigin gibi yukari, asagi, saga, sola ve dik cekimler icin makineyi dikey olarak yamultabiliyorsun. Su terazisi de var. Urun tasima kilifiyla beraber geliyor.

http://www.hepsiburada.com/Liste/vivitar-vpt-1252-132cm-tripod/productDetails.aspx?productId=ft65211&categoryId=86399
    (Suan temin edilemiyormus.)

• quote:

Orijinalden alıntı: hypnoz08

Arkadaşlar Av150 için tripod önerirmisiniz. Bütçem çok yok uygun ve kullanışlı birşey arıyorum. Birde bu tripodlar yukarı aşağı, sağa sola çok yönlü hareket edebiliyor mu?

Bende de bundan var. Tripoddan pek anlamam ve pek de kullanmam ama gayet güzel geldi bana. 2 su terazisi var. 170cm.

http://www.webdenal.com/digipod-cam-tripod-tr-570an-profesyonel-tripod_273123.html

• Arkadaşlar az önce AV200 aldım.Bu ilk makinam benim.165 liraya aldım.Doğru tercih yapmış mıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuStafA.A

Arkadaşlar az önce AV200 aldım.Bu ilk makinam benim.165 liraya aldım.Doğru tercih yapmış mıyım?

Bence gayet güzel bir tercih yapmışsın güle güle kullan hayırlı olsun, günlük kullanım için ideal cihazlar.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar az önce AV200 aldım.Bu ilk makinam benim.165 liraya aldım.Doğru tercih yapmış mıyım?

Bence gayet güzel bir tercih yapmışsın güle güle kullan hayırlı olsun, günlük kullanım için ideal cihazlar.

Teşekkür ederim.Cihaz dan şu an için memnunum.Fotoğraf kalitesi bana göre yeterli.Zaten pilli olması ve fiyatı uygun olması sebebiyle tercih etmiştim.Forumlar dan okuduğum yazılarda kompakt makinalarda MP ne kadar düşükse o kadar iyi fotoğraf çeker diye yorumlar okumuştum.14MP olan cihazımı 12 yada 10MP düşürüp fotoğraf çeksem daha mı iyi resim kalitesi olur ?

• quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim.Cihaz dan şu an için memnunum.Fotoğraf kalitesi bana göre yeterli.Zaten pilli olması ve fiyatı uygun olması sebebiyle tercih etmiştim.Forumlar dan okuduğum yazılarda kompakt makinalarda MP ne kadar düşükse o kadar iyi fotoğraf çeker diye yorumlar okumuştum.14MP olan cihazımı 12 yada 10MP düşürüp fotoğraf çeksem daha mı iyi resim kalitesi olur ?

bence gerek yok, bende av160 ı var sadece ortam modunu seçip çekiyorum, gayette güzel görüntüler veriyor, günlük kullanım için ben yeterli cihazlar.

• Herkese iyi günler ben FUJİFİLM PİNEPİX AV250 kullanıcısıyım makinemden memnunum fakat bir sorun var 2 gündür beni deli etti makinenin ön yüzündeki gösterge ışıkları fotoğraf çekerken video kaydı yaparken bir türlü yanmmıyor internette izlediğim bütün videolarda fotoğraf çekerken ilk olarak yeşil daha sonra turuncu yanıp öyle çekiyor benim kamerada hiç bi ışık yanmıyor ufak bi sorun fakat yinede içim rahat değil bilen varsa gerçekten çok makbule geçer şimdiden teşekkürler.
  • AV150'm hafıza kartındaki fotoğrafları sildikten sonra tarihi sıfırlıyor. Her seferinde tarih girmek zorunda kalıyorum. (Hafıza kartını doğrudan pc'ye takıyorum)
  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.