Şimdi Ara

Fujifilm Finepix Av100 & Av150 Kullananlar Derneği (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.814
Cevap
6
Favori
163.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Real'de Filmat (Fujifilm Türkiye) Garantili;

- Fujifilm AV200 169 TL

olarak 7 Kasım - 23 Kasım tarihleri arasında satışa sunulmuştur.

* Fuji fotoğraf makinesi alana Panasonic 4+2 kalem pil 6,99TL yerine 2TL'dir. Kampanya 1 paket pille sınırlıdır.

quote:

SAHTE / TAKLİT / REFURBISHED ( YENİLENMİŞ ) ÜRÜNLERE DİKKAT
    22.06.2010

Son aylarda Fujifilm Türkiye olarak YETKİLENDİRMEDİĞİMİZ bazı satış noktalarında düşük kaliteli Fuji fotoğraf makineleri değişik yollardan ithal edilmekte, aynı zamanda ABD veya Singapur'dan ithal edilen REFURBISHED ürünler ( Teknik servislere gelen ve tamir edilerek yenilenen ), piyasada "İndirimli" olarak gösterilmekte ve çok düşük fiyatlarla “yeni ürün” şeklinde satılmaktadır. Ayrıca bazı noktalarda Fujifilm tarafından üretilmeyen TAKLİT / SAHTE ürünler, üzerine "Fujifilm" markası yazılarak piyasaya sürülmektedir. Bahsi geçen REFURBISHED ve SAHTE ürünler Fujifilm Türkiye'nin garanti kapsamı altında servise alınmamaktadır ve kontrolsüz olarak üretilen / satılan bu ürünlerin sebep olabileceği maddi hasarlardan (yangın, bilgisayar problemleri, TSE onaysız elektrik adaptörlerinden kaynaklanan hasarlar, pil sorunları, vs..) ve sağlık problemlerinden (kanserojen madde kullanımı, pil patlamalarından kaynaklanan yaralanmalar / yanıklar, vs...) Fujifilm Türkiye sorumlu tutulamaz.

Fujifilm Türkiye tarafından yetkilendirilen satış noktaları :

- Tüm "FUJI IMAGE PLAZA" bayileri
    - TEKNOSA Mağazaları
    - ELECTROWORLD Mağazaları
    - EVKUR Mağazaları
    - TESCO / KİPA Hipermarketleri
    - REAL Hipermarketleri
    - BİMEKS Mağazaları
    -www.hepsiburada.com (internet yetkili satıcısı)
    - Gittigidiyor Fujifilm Türkiye Resmi Outlet Mağazası (Outleet Ürün satıcısı)

http://www.fujifilm.com.tr/haberler/haber.aspx?h=22

• Arkadaşla Fotoğraf çekmek için bu makşnayı alacaksanız KESİNLİKLE TAVSİYE ETMİYORUM...! Dediğim gibi HD video başlangıç olarak iş görebilir. VGA kamera alacağınıza bunu almak daha mantıklı.
  • av 160 ı hb dan 159 tl ye aldım geçende. fotoğraf kalitesi tabiri caizse tam çamur.
    7-8 senelik nikon 4100 makinam vardı ekranı ufak ve flaşlı çekimlerden sonra hazır olma süresi uzun olduğu için bu makinayı aldım, tabi çoğu kullanıcı yorumlarına bakarak.
    ama tam bir hüsrana uğradım çekim kalitesi ile o 7-8 senelik nikonun bile yanına gelemiyor.
    çekilen görüntüler net değil renkler canlı değil. alıcaksanız gidin hb dan nikon l23 alın.
    ha bu arada ilk makinası olup ta karşılaştırma yapmadan fotoğraf kalitesi çok güzel deyip milleti yanlış yönlendirmeyin...
  • Arkadaşım aylardır söylüyorum bu cihazı ben 1.5 yıldır kullanıyorum. Fotoğraf için alacaksanız almayın diyorum. Çekimleri iyi değil, renkler canlı değil. Ha güneşli havada ve ışığın iyi olduğu yerde HD çekim iyi. Zaten iyi tarafı orası zaten. Bu makinayı alıpta çok uzun süre aynı makinada kalınacağını sanmıyorum. O yüzden koyun üzerine 100-150 TL daha iş gören birşey alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

Arkadaşım aylardır söylüyorum bu cihazı ben 1.5 yıldır kullanıyorum. Fotoğraf için alacaksanız almayın diyorum. Çekimleri iyi değil, renkler canlı değil. Ha güneşli havada ve ışığın iyi olduğu yerde HD çekim iyi. Zaten iyi tarafı orası zaten. Bu makinayı alıpta çok uzun süre aynı makinada kalınacağını sanmıyorum. O yüzden koyun üzerine 100-150 TL daha iş gören birşey alın.

haklısın dostum napalım çok can sıkarsa veririz yeğenlere foto çekmeyi öğrensinler.
  • AV 100 için en son güncelleme nedir Şarjlı pili tam dolduruyorum makineye takıyorum 1 fotoğraf çektiğimnde pili boş gösteriyor makinede V1.01 yüklü
  • Resmi olarak duyurulmasa 1.02 versiyonu internetten bulabilirsiniz. Benim yeşil ortam HD çekimlerde cihaz donuyordu. Bu frimware sayesinde düzeldi. Ama yüklerseniz cihazınız garanti dışı kalabilir.
  • internette bulamadım sende varsa internete yüklermisin adresi pm ile atarsanız
  • 1.02

http://www.m e g a u p l o a d.com/?d=XU1YBKQJ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extralarge -- 10 Kasım 2011; 21:45:19 >
  • Link ini verdiğin site bende yasaklı çıkıyor farklı bir siteye upload edebilirmisin?
  • Av150 içinde donmayı engeleyecek version var mı?
  • merhaba arkadaşlar bu av 100 ün pil kapağıyla ilgili ne yapbilirz benimki ilk gün kırıldı 1 senedir idare ediyoruz. tamir olayı varmıdır.
  • 2 gün önce gittigidiyordan 2. el av100 aldım fotoğrafla ilgili pek bir bilgim yok ama denedikçe hoşuma gitmeye başladı br fotoğraf paylaşayım dedim

http://www.fotopya.com.tr/Photo.aspx?memberPhotoID=112301&Photoname=ILK%20DENEME
  • Hayırlısı olsun arkadaşım kaça aldınız ? Bu çektiğiniz fotoda oynama varmı acaba?
  • fotoda oynama yok öyle deneme yaparken yakaladım 100 tl ye aldım hepsiburadadan 1 sene daha garantisi var tertemiz makina
  • AV150 için son firmware nedir arkadaşlar ve fabrika çıkışından ne fark ediyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sermerhat

quote:

Orijinalden alıntı: generation next

Merhaba arkadaşlar, geçen hafta av160 makine aldım. Kingston 8 GB Class4 SDHC SD4/8GB kart taktım.
    Hd video çekimi yapmak istediğimde 9m41s süre veriyor ama 5 saniye çektiğimde kayıt işlemini sonlandırıyor. Cihaz arızalı mı yoksa farklı bir durum muı var anlamadım, yardımcı olur musunuz lütfen.

edit: fotoğrafın özelliklerinden versiyon 1.01 olarak görünüyor.

bende av160 sipariş etmiştim, bugün elime geçti ve bende toshiba 8 qb class 4 hafıza kartı taktım. söylediğiniz sorunun aynısını bende yaşadım, yani HD çekimde süre 9m 40s civarı göstermesine rağmen 10 sn sonra çekimi durduruyordu. çözümü ise çok kolay buldum. cihazın menüsünden hafıza kartını biçimlendirmeye girdim ve kartı biçimlendirdim. böylelikle sorun ortadan kalktı. inşallah sizinkinde de bu şekilde hallolur, bunu mutlaka deneyin

sağol arkadaşım aynen dediğin gibi bende biçimlendirmeyle çözdüm olayı.

• Selamlar bende av 160 ile buradayım
    av 160 av 150 nin firmware ve işlemci olarak bir üstü herhalde arasında fark var mı ?
  • Arkadaşlar av150 makinam var bu cihazın yazılımı 1.0v benim ögrenmek istediğim av100 ile av150 nin yazılımı aynı mı av150 nin güncel yazılımını bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
  • Arkadaşlar ben de fujifilm finepix hs20exr kullanıcısıyım beni de aranıza alın ya.. Yalnız kaldım..
  • 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.