Şimdi Ara

Fujifilm Finepix Av100 & Av150 Kullananlar Derneği (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.814
Cevap
6
Favori
163.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AV150 makinem var. içindeki resim ve videoları bilgisayara kopyaladım ve makineden sildim. şimdi bi kaç görüntüyü tekrar makineye kopyalamaya çalışıyorum ama olmuyor. bi yolu var mı kopyalamanın?
  • Şöyle bir sorun var,
    AV100 makina zoom yaparken bi noktadan sonra direk play durumuna geçiyor ? ne yapılabilir..
  • Arkadaşlar Av150'yi her gün tarihini yenilemekten bıktım bunun çözümü yo mu
    Onun haricinde 14M 4:3 görüntüyle 10M 19:9 görüntü arasında çekim kalitesi farklı olur mu? Mesela çözünürlük maksimum olursa (4:3) kalite artar mı?
  • av150 nin firmware i mevcut mu?
  • av 150 firmware makinanın sitesinde yok, makinayı aldığıma çok pişman oldum menüler, hız falan çok iyi ancak çekimler hangi modda çekerseniz çekin çok soluk sanki cep tel ile çekiyorsunuz acaba bu durum yazılımla mı yoksa mercekle mi ilgildir bilemiyorum ancak 4mp kodak makinam var kat ve kat net çekim yapıyor ve renkler çok canlı
  • Hocam ben bu ürün ile samsung es80 arasında kaldım sizce hangisini almalıyım
  • cihazıma güncelleme yapmak istiyorum nasıl yapabilirim? fujifilm'in sitesinde bir takım bilgiler var fakat ing. olduğu için pek anlayamadım..nasıl yapmam lazım? hangi dosyaları indirmem lazım?
  • Fotoğraf için alacaksanız kesinlikle bu ürünü tavsiye etmiyorum. Başka ürünlere bakın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

Fotoğraf için alacaksanız kesinlikle bu ürünü tavsiye etmiyorum. Başka ürünlere bakın derim.

JV100 nasıldır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pomakemir

quote:

Fotoğraf için alacaksanız kesinlikle bu ürünü tavsiye etmiyorum. Başka ürünlere bakın derim.

JV100 nasıldır ?

Tavsiye etmem, resim kalitesi Fujifim compact cihazlar iyi değil. Sony,Olympus, Canon' lara yönelin pişman olmazsınız.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pomakemir

quote:

JV100 nasıldır ?

Tavsiye etmem, resim kalitesi Fujifim compact cihazlar iyi değil. Sony,Olympus, Canon' lara yönelin pişman olmazsınız.

Hocam samsung es80 ve samsung pl100 alabilme imkanım var şu anlık sizce hangisi ?
  • Ben de HD video çekiminde sıkıntı yaşıyorum. class 10 kart aldım, av150 makinamda hd video çekmeye çalıştığımda 5-10 sn de bir video ile ses arasında senkron kayması oluyor. Bu durumda video ses ile eşzamanını ayarlayabilmek için yavaşlıyor, ortaya salak saçma bir görüntü çıkıyor.

Firmware ile düzelebileceğini düşündüğüm bir sorun ama sitesinde bizim model hariç hepsinin firmware güncellemesi var, bir bizimkinde yok.

AV200 de aynı kartla ve hatta class 4 kartla bile bu sorun çıkmıyor, denedim.
  • Bu resmi k810 telefon ile çektim. AV100 ile çok uğraştım zoomlayamadım.

Fujifilm Finepix Av100 & Av150 Kullananlar Derneği
  • BEYLER BANA AV150 GÜNCELLEME ROMU LAZIM ELİNDE OLAN MAİL YOLLAYABİLİRMİ

fatih.das@hotmail.com
  • konu hakkındaki tüm sayfaları göz gezdirdim. 1.02 firmware için verilen hotfile,4shared ve **** verilen linklerinin hepsi silinmiş. nette başka bir mirror falan da bulamadım. elinde olan upload edebilirse çok sevinirim.

resmi sitesinde 1.01 versiyonu var, 1.02 neden hiç bir yerde yok bu da çok acayip aslında. makinaya herhangi bir zarar vermediği kesin değil mi?
  • ben de de av 100 var ve video çekerken donma sorunu yaşıyorum. elinde firmware 1.02 olan varsa paylaşabilir mi acaba?
  • Buraya bakın bakalım arladaşlar,

http://www.m e g a upload.com/?d=XU1YBKQJ

Eğer olmazsa akşam evden isteyen arkadaşlara mail olarak gönderebilirim veya biryere upload edebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extralarge -- 23 Şubat 2012; 10:44:49 >
  • yukarda demiştim yıldızlanmış, me ga upload linkine erişim engelli durumda. FBI anti bilmem ne uyarısı veriyor. google dns bile yeterli olmuyor yani mümkünse başka yere upload edebilirseniz sevinirim.

youtube'a videosunu koyan elemana da mail attım bakalım, o yollarsa ben de bir yere upload ederim.

bu arada neden 1.02 hiç bir yerde bulunmuyor, neden resmi sitesinde yok? biri tekrardan mı düzenlemiş? gördüğüm kadarı ile av110 için de av100 firmwaresi kullanılıyor ama tekrardan sormak isterim, bir sakıncası var mı? malum bir sakatlıkta makina iptal oluyor.
  • Selam arkadaşlar,

Firmware 1.02' ı İnternete Upload ettim aşağıdaki siteden indirebilirsiniz.

http://www.upload.gen.tr/d.php/www/l9wovnqv/FPUPDATE.rar.html

Benim cihazda 1.01 versiyonda yeşil ortamda HD çekimlerde kilitleniyordu. Bu güncelleme ile düzeldi ama bu sefer yeşil renkler tam yeşil gözükmüyor. Birde pillerdenmidir bilmiyorum ama bu firmwareden sonra bazen makina zor açılır oldu. Deneyecek arkadaşlara uyarım olsun.
  • extralarge upload için sağol. makina zor açılıyo dedin, acaba dolu pillerle deneyip sonucu yazar mısın? firmware 1.02 ile alakalı bi durum olabilir mi acaba... bende şüphelendim şimdi. kaş yaparken göz çıkarmayalım.
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.