Şimdi Ara

Fujifilm Finepix Av100 & Av150 Kullananlar Derneği (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.814
Cevap
6
Favori
163.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mamikara

quote:

Orijinalden alıntı: ghost911

quote:

Orijinalden alıntı: murat_5320

quote:

Bende gold da mail attım dün av250 için bana cevap verdiler aynen cevabı yazıyorum

79225 numaralý mesajýnýz cevaplamýþtýr.

Değerli müşterimiz, Fuji film av 250 modelinin garantisini kendi yetkili servisi filmatta veriyor ess elektronikte veriyor. Ürünü satın alırken belirtirseniz ona göre ürün çıkışı yapılır.
    Saygılarımızla

koyu ile belirtiğim yerde adamlar kendine göre garanti mi veriyor filmat istiyorum dersem ona göre işlem mi yapacaklar anlamadım

Eskiden kalma paralel ithalat fujifilmler hala ellerinde sanırım. Bu yüzden onları da bitirmek için arada satıyorlar demekki. Çünkü gold eskiden paralel ithalat ürün satıyorlardı.
    Ama siparişinizde filmat garantili istiyorum diye belirtirseniz sorun çıkmaz herhalde.Çıksada kutu açılmadan filmat garantisi olup olmadığı anlaşılıyor, iade yada değişim şansınız %100 yani arkadaşlar.

Bende dün Filmat a.ş ye attığım mail cevabı geldi,aynen kopyalıyorum buraya:

Merhabalar,

Göndermiş olduğunuz bağlantıdaki ürün Fujifilm Türkiye ithalatı olmayıp garantimiz altında değildir.

Gold Bilgisayar firmasının yalnızca aşağıdaki 4 mağazasına ürün sağlamaktayız.

- Gold İstanbul Bahçelievler

- Gold İstanbul Altunizade

- Gold İstanbul Bayrampaşa Forum

- Gold İstanbul Levent

Bahsi geçen firmadan ürün satın almak istiyorsanız bu dört mağazadan birini ziyaret ederek Fujifilm Türkiye garantili ürün istediğinizi belirtebilirsiniz.

Saygılarımızla

Fujifilm Türkiye İhbar Hattı

-Demekki bu gold bilgisayar 263 TL lik makineyi nasıl 178TL ye satar diyordum,demekki böyle satıyorlarmış.Onun için gold'dan internet üzerinden sipariş verirmez,gidip mağazadan almak lazım

Bu arada göndermiş olduğunuz ürün diyor,gönderdiğim link burda:

http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=102153&ad=FUJi-FiNEPiX-AV250-SiYAH-FOTOGRAF-MAKiNESi-Dijital-Fotograf-Makinalari

Bu durumda ya mağazadan gidip alıcam,yada daha düşük bir modelini alıcam(hepsiburadadan filan yani tam yetkili bir yerden)

Gold'dan gelen email:

7**2* numaralı mesajınız cevaplamıştır.

Değerli Müşterimiz ; Sormuş olduğunuz ürün Filmat Aş. garantisi altındadır.Saygılarımızla.

Saygılarımızla..

İyi alışverişler dileriz.
    www.gold.com.tr

Banada gold alırken belirttin demişti hangi garanti istediğinizi belkide ürün altunizade var diyor nette zaten belki netten sipariş verince oranın ürününü gönderiyor olabilirler.

Adamlar zaten açık açık söylemişler, hem filmat garantili hemde başka firmaların garantisi altında ürünlerin satışını yaptığını, bunu fujifilmde doğrulamış zaten.
    İnternetten sipariş verdiğinizde de isteğinize göre ürün çıkışı yapacağız diyorlarsa bence sorun yok :)

• quote:

Orijinalden alıntı: nihattr

quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Optech

Yeniden merhabalar tv ye aktarım kablosunu bir uzakdoğu sitesinden sipariş verdim gelince buradan paylaşacağım

http://www.buyonme.com/av-tvout-cable-for-fujifilm-digital-cameras-12meter-p-10112.html

Ünlü uzakdoğu sitesinde daha ucuz gözüküyor.

http://www.dealextreme.com/p/av-tv-out-cable-for-fujifilm-digital-cameras-1-2-meter-9801

Yine de bir yanlışlık olmasın. Siz bakın.

Evet ancak stokta yok daha önce deal den sipariş verdiğim "Typically ships in" yazan ürün 4 ay sonra ulaştı o yüzden stokta olan buyonme.com dan sipariş verdim

• quote:

quote:

quote:

Yeniden merhabalar tv ye aktarım kablosunu bir uzakdoğu sitesinden sipariş verdim gelince buradan paylaşacağım

http://www.buyonme.com/av-tvout-cable-for-fujifilm-digital-cameras-12meter-p-10112.html

http://www.dealextreme.com/p/av-tv-out-cable-for-fujifilm-digital-cameras-1-2-meter-9801

Evet ancak stokta yok daha önce deal den sipariş verdiğim "Typically ships in" yazan ürün 4 ay sonra ulaştı o yüzden stokta olan buyonme.com dan sipariş verdim

Kayıtsız posta ile aldıysanız 4 ayı posta yolunda geçirmiştir belki. Yoksa sipariş 4 ay sonra yollandıysa büyük ayıptır.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bende gold da mail attım dün av250 için bana cevap verdiler aynen cevabı yazıyorum

79225 numaralý mesajýnýz cevaplamýþtýr.

Değerli müşterimiz, Fuji film av 250 modelinin garantisini kendi yetkili servisi filmatta veriyor ess elektronikte veriyor. Ürünü satın alırken belirtirseniz ona göre ürün çıkışı yapılır.
    Saygılarımızla

koyu ile belirtiğim yerde adamlar kendine göre garanti mi veriyor filmat istiyorum dersem ona göre işlem mi yapacaklar anlamadım

Eskiden kalma paralel ithalat fujifilmler hala ellerinde sanırım. Bu yüzden onları da bitirmek için arada satıyorlar demekki. Çünkü gold eskiden paralel ithalat ürün satıyorlardı.
    Ama siparişinizde filmat garantili istiyorum diye belirtirseniz sorun çıkmaz herhalde.Çıksada kutu açılmadan filmat garantisi olup olmadığı anlaşılıyor, iade yada değişim şansınız %100 yani arkadaşlar.

Bende dün Filmat a.ş ye attığım mail cevabı geldi,aynen kopyalıyorum buraya:

Merhabalar,

Göndermiş olduğunuz bağlantıdaki ürün Fujifilm Türkiye ithalatı olmayıp garantimiz altında değildir.

Gold Bilgisayar firmasının yalnızca aşağıdaki 4 mağazasına ürün sağlamaktayız.

- Gold İstanbul Bahçelievler

- Gold İstanbul Altunizade

- Gold İstanbul Bayrampaşa Forum

- Gold İstanbul Levent

Bahsi geçen firmadan ürün satın almak istiyorsanız bu dört mağazadan birini ziyaret ederek Fujifilm Türkiye garantili ürün istediğinizi belirtebilirsiniz.

Saygılarımızla

Fujifilm Türkiye İhbar Hattı

-Demekki bu gold bilgisayar 263 TL lik makineyi nasıl 178TL ye satar diyordum,demekki böyle satıyorlarmış.Onun için gold'dan internet üzerinden sipariş verirmez,gidip mağazadan almak lazım

Bu arada göndermiş olduğunuz ürün diyor,gönderdiğim link burda:

http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=102153&ad=FUJi-FiNEPiX-AV250-SiYAH-FOTOGRAF-MAKiNESi-Dijital-Fotograf-Makinalari

Bu durumda ya mağazadan gidip alıcam,yada daha düşük bir modelini alıcam(hepsiburadadan filan yani tam yetkili bir yerden)

Gold'dan gelen email:

7**2* numaralı mesajınız cevaplamıştır.

Değerli Müşterimiz ; Sormuş olduğunuz ürün Filmat Aş. garantisi altındadır.Saygılarımızla.

Saygılarımızla..

İyi alışverişler dileriz.
    www.gold.com.tr

Banada gold alırken belirttin demişti hangi garanti istediğinizi belkide ürün altunizade var diyor nette zaten belki netten sipariş verince oranın ürününü gönderiyor olabilirler.

Adamlar zaten açık açık söylemişler, hem filmat garantili hemde başka firmaların garantisi altında ürünlerin satışını yaptığını, bunu fujifilmde doğrulamış zaten.
    İnternetten sipariş verdiğinizde de isteğinize göre ürün çıkışı yapacağız diyorlarsa bence sorun yok :)

Valla fuji'nin hangi modelini alacağımı,nereden alacağımı şu an bilmiyorum,artık kafama neresi yatkın gelirse alıcağım bir yerde(gold altunizadeden veya internet mağazasından).av250 veya av200 almayı düşünüyorum.Alınca yazarım buraya görüşlerimi.

Hele bir filmat a.ş siz göndersinler varya dağıtırım ortalığı

Gold bilgisayara yeni email atdım şimdide diyorlarki; fujifilm fotoğraf makineleri hem filmat a.ş hemde gold bilgisayar garantisi altındadır diyorlar.Yani çift garanti gibi birşey,neyse artık makineyi alınca yazarım buraya,fotoğrafta koyarım boğaz manzarası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghost911 -- 10 Eylül 2011; 15:54:51 >

• @ghost911

Çok fazla kafanıza takmayın, artık bir yerden alın bence :)
  • quote:

@ghost911

Dediğim gibi iste makineyi alana kadar buraya birşey yazmayı düşünmüyorum,zaten bu hafta içinde alıcam inşallah.
  • quote:

quote:

@ghost911

Dediğim gibi iste makineyi alana kadar buraya birşey yazmayı düşünmüyorum,zaten bu hafta içinde alıcam inşallah.

Hadi bakalım, ne alacaksınız nereden alacaksınız ben de merak ettim :)
  • quote:

quote:

quote:

@ghost911

Hadi bakalım, ne alacaksınız nereden alacaksınız ben de merak ettim :)

Bak bakalım bu akşama doğru ne oldu dersiniz 178 TL olan fotoğraf makinesini 244 TL yapmış gold

Ben biraz filmat ve gold'u zorlayınca fiyatları arttırdı adamlar

Av250'lerin fiyatları uçmuş av200'lerin fiyatı sabit kalsa bari ondan alayım

• Zamanında sipariş vermemenin sonuçları diyelim bu olaya :)

Ürün altunizade mağzasında bulunmaktadır yazıyor vermiş olduğunuz linkte, bu mağzada fujifilm listesinde yer alıyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat_5320 -- 11 Eylül 2011; 1:25:59 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Kayıtsız posta ile aldıysanız 4 ayı posta yolunda geçirmiştir belki. Yoksa sipariş 4 ay sonra yollandıysa büyük ayıptır.

registered air mail with tracking number (kayıtlı posta) olarak alıyorum ve 2$ da bunun için ödenmekte ancak 10 dolar ve üzeri için ayriyeten 2 dolar ödemiyorsunuz in stock yazmayan ürünler genellikle böyle oluyor temin edilip gönderiliyor bazen temin süresi uzayabilmekte problem olmamakta bu yüzden fazladan beklemek istemediğim için 1 dolar fazla ödeyerek farklı siteden aldım

• hepsiburada.com fujifilm fotgraf makinesini tedarik etmesi ne kadar sürüyor acaba 1 haftadır tedarikte bekliyor mesaj attım müşteri hizmetlerine bakalım ne cevap verecekler bize
  • Fuji Film AV100 kullanıyorum ve lens dışarıda kaldı. Ne yaptıysam içeri girmiyor yardım lazım. Sıkışmış gibi bir durum var arkadaşlar acil yardım lazım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanerdk

Fuji Film AV100 kullanıyorum ve lens dışarıda kaldı. Ne yaptıysam içeri girmiyor yardım lazım. Sıkışmış gibi bir durum var arkadaşlar acil yardım lazım..

cihaz çalışır durumda iken pil bitmiş olabilir. pilleri şarj edip tekrar deneyin. bende de olmuştu aynısı.
  • Arkadaşlar yeni bir hafıza kartı aldım toshiba 8 gb class10 sdhc model gri olandan. daha önce 2 gb kartım vardı. 8 dakika kayıt yapabiliyorken bu yeni hafıza kartı kapasitesi 4 katı olmasına rağmen video kayıt süresi 9 dakika neden böyle olduğunu anlamadım.bu problemi nasıl çözebilirim acaba? cihazım av150.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain89 -- 23 Eylül 2011; 0:26:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain89

Arkadaşlar yeni bir hafıza kartı aldım toshiba 8 gb class10 sdhc model gri olandan. daha önce 2 gb kartım vardı. 8 dakika kayıt yapabiliyorken bu yeni hafıza kartı kapasitesi 4 katı olmasına rağmen video kayıt süresi 9 dakika neden böyle olduğunu anlamadım.bu problemi nasıl çözebilirim acaba? cihazım av150.
    9dk 41s'de dosya 2GB'a ulaştığından o kayıt duruyor. Sonra yine 9dk 41s veriyor. Hafıza yettiği kadar gidiyor.
  • Bende 8 GB Toshiba Class 4 var, tek seferdeki kayıt süresi 15 dk. Siz frimware güncellemesi yaptınızmı ? Sanırım daha resmi olarak 1.02 sürümü çıkmadı. Daha öncede söylediğim gibi yeşil dış çekim (ağaçlı) ortamlarda makina kilitliyordu. Frimware ile düzelmişti. Ama bu seferde çekimlerdeki yeşil yerler tam yeşil çıkmıyor grimsi gibi bir görüntü sunuyor. Makinayı alacaklar arkadaşlar bence bir daha düşünün. Fotoğraf için tavsiye etmiyorum. Beklentilerinizi karşılamaz. HD çekimleri güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

Bende 8 GB Toshiba Class 4 var, tek seferdeki kayıt süresi 15 dk. Siz frimware güncellemesi yaptınızmı ? Sanırım daha resmi olarak 1.02 sürümü çıkmadı. Daha öncede söylediğim gibi yeşil dış çekim (ağaçlı) ortamlarda makina kilitliyordu. Frimware ile düzelmişti. Ama bu seferde çekimlerdeki yeşil yerler tam yeşil çıkmıyor grimsi gibi bir görüntü sunuyor. Makinayı alacaklar arkadaşlar bence bir daha düşünün. Fotoğraf için tavsiye etmiyorum. Beklentilerinizi karşılamaz. HD çekimleri güzel.

Hangi model o?
  • Av100
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

Av100

O model bende var. Firmware 1.01 bir sürü hd video, fotoğraf çektim dediğin sorunların hiçbirini yaşamadım.
  • Sorun yaşayan arkadaşlar vardı, hatta yabancı forumlardada bu sıkıntıyı yaşayanlar vardı. Şuan sorun yok. Aşağıda çektiğim videoları izleyebilirsiniz. HD çekim için makina güzel ama fotoğraf çekmek için kesinlikle tavsiye etmiyorum.

http://www.youtube.com/results?search_query=Kakarca&aq=f
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.