Arkadaşlar fiyat/performans oranı yüksek bir fotoğraf makinesi almak istiyorum ben şu iki ürün arasında kaldım. Bunlardan hangisini önerirsiniz yada bu fiyat aralığında sizin önerebileceğiniz fotoğraf makinesi var mı. Lütfen yardımcı olun
Beyaz denge Auto, daylight, cloudy, tungsten, fluorescent_H, fluorescent_L
Poz kontrolü Automatic/ manual
Vizör / LCD
Renkli Ekran 2.5 inch TFT-LCD
Çözünürlük 960 x 240
Bellek
Bellek (dahili) 16 MB
Bellek (harici) SD / SDHC slot up to 4 Gigabyte
Çözünürlük
Fotoğraf
3264 x 2448, 3264 x 2176 (3:2), 3264 x 1840 (16:9), 2816 x 2112, 2272
x 1704, 1600 x 1200, 640 x 480
Video 640 x 480, 320 x 240 (30 fps at all resolutions)
Dosya formatı
Fotoğraf JPEG (DCF), EXIF 2.2, DPOF
Video AVI
Audio WAV
Sahne modu
Sahne modu
Portrait, landscape, sunset, night scene, text, back light, kids, snow, food,
fireworks, building, quick mode, smile detection
Flas modları
Flas lambası Auto, red eye reduction, slow sync., on /off
Çıkıslar/ arabirimler
USB 2.0
TV-çıkısı PAL / NTSC
Güç kaynağı 2 AA batteries
aralarında baya bi 100lira fark var..300 lirayı gözden cıkarabiliyosan a570is bulabilirsen onu tavsife ederim bu ikisi arasında tabiki fuji..Gerçi agfada fotograf aleminde olan bir markaydı yeni yeni digital makina çıkarmış kimse tam olarak nasıl oldugundan pek emin değil.
İkisinide inceledim arasında tecih sorarsanız Fuji daha iyi imaj kalitesi daha az gren marka sunuyor , AGFA yeni çıktığı için fiyat avantajı ile standart ve vasat kalite sunuyor . parasını düşünmeyen Fuji satın alabilir , garantili ve ucuz makina satın almak isteyende AGFA alabilir.
fuji f480 alma sakın ! geçen sene aldım mecburiyetten kullandım sonra sattım makinede herşey auto , manuel iso oranı bile yapamıyon lanet bişey
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme