Şimdi Ara

FUJIFILM FINEPIX S5700 Paylaşım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, Fuji S5600'ün bir üst modeli olan S5700 (Amerika ismi S700) piyasaya sürdü. 10x zoom, 7.1mp 2.5" ekran akıllı flash ve xd/sd kart kullanabilmesi öne çıkan özellikler. Türkiye de de hemen satışa çıktı. Hepsiburada.com dan 12 taksitli olarak 649ytl ye sipariş verdim. Bekliyorum bakalım :)

Ağırlık 306 Gr.
    Boyutlar 106.1 x 75.7 x 80.7 mm
    Flaş/Flaş Modu Var/Otomatik
    Paket İçeriği 4 adet kalem pil, Askı, Objektif kapağı,USB kablosu, TV kablosu, Yazılım, Türkçe kullanım kılavuzu
    Bağlantı / Arabirim USB
    Güç Seçenekleri 4 Adet AA Pil
    Resim Dosya Biçimi JPEG
    Türkçe Menü Var
    Sesli Video Kaydı Var
    Otomatik Zamanlayıcı Var
    Video Modu AVI
    Görüntü Özellikleri
    Video Çözünürlüğü 640x480 30fps
    Görüntü İşlemcisi CCD

Objektif Özellikler
    Çözünürlük 7.1 Megapixel
    Optik Zoom 10x
    Dijital Zoom 4.7x

Hafıza Özellikleri
    Hafıza Kartı Desteği XD Picture \ SD
    Dahili Bellek 27 MB

Ekran Özellikleri
    Ekran Boyutu 2.5"

• Arkadaşlar bu makina için fikri olan yokmu???????
  • S5600 çok iyi bir modeldi alacaktım ama stoktan kaldırdılar.

şimdi S5700 çıkmış çok iyi olmuş en büyük farkı gözüme çarpan manuel odaklama var çok iyi bir haber bu....

şu an 640 civarı fujinin en büyük eksisi hafıza kartı olarak kendi modellerini kullanıyor
    hepsiburada hediye olarak fujinin hafıza kartını verdiği anda siparişimi verecem....

Senin makina gelmedi mi hala?
  • Maalesef hala gelmedi, sipariş tedarik aşamasında gözüküyor, ancak bir nokta var, bu makina hafıza kartı olarak sadece kendi modellerini değil , normal bildiğimiz sıradan sd kartta kullanıyor...
  • S5600 de SuperCCD sensör vardı. Bunda yok galiba. CCD sensör yazıyor. Acaba bu önemli mi?
  • SuperCCD sensor olarak açıkca yazmıyor amahttp://www.fujifilm.co.uk/digital/cameras/s5700/ adresinden bakarsanız, ürün sayfasından hemen sağ tarafta "the fujifilm advantage" diye bir yer var, orda "super ccd hr" diye bir ibare var. Ama net bir bilgi yok, ancak ürün, sayfasında, geçen yıl eisa ödülü alan s5600 ün yenilenmiş ve daha gelişmiş versiyonu olarak lanse ediliyor. Açıkcası teknolojiyi düşürmediklerini, aksine yükselttiklerini düşünüyorum.
  • fuji s5700 superccd kullanmıyor. normal ccd sensör var.

http://www.fujifilm.co.uk/digital/cameras/
    bu sayfada sol alt kosede Conventional CCD kutucugunu isaretlerseniz ,
    eskiden kalma 2 makinayla birlikte s5700 unde conventional CCD kullandıgı ortaya cıkıyor.
    Maalesef Fujinin o meshur petek yapılı sensorunu kullanmamıslar.
    Fujilerin yetersiz ışık cekimlerinde/ iso da bu kadar basarılı olmasının sebebi zaten bu petekli superccd sensor idi .

s5700, standart- nokta yapılı 1/2.5 sensor ile umarım hayal kırıklıgı yaratmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fujifilm Hs20 Exr Nasıldır ?
    13 yıl önce açıldı
    FUJİFİLM S2950 KULLANICILARI
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet haklısın galiba yok ancak yabancı forumlardan anladığım kadarıyla, diğer fuji makinalarda olmayan "Picture Stabilization" - titreme önleyici- sistemi kullandıkları için super ccd kullanmamışlar... Çünkü bu "Picture Stabilization" sistemi ne s6500fd de, ne s5600 de, ne de s9600 de yok.
  • Forumun başında hepsi burada ile ilgili sipariş beklentisi olan arkadaşın siparişinin durumunu merak ettim?çünkü ben bir arkadaşıma fujıflm a400 aldım,ancak ürün hediyesi olan xd kartı göndermediler.Firma ile yaptığım görüşmeler sonucu kutuda olduğunu idda ettiler,neyse uzatmadan devam edelim.Bana kargo ile lkartı göndereceklerini bildirdiler ancak makinaya uyumlu olmayan sd kart gönderdiler.Tekrar aradım bu ürün uyumlu değil ihtiyacımız olan ün xd diye özellikle belirttim.Onlarda bu ürünün şu anda ellerinde olmadığını söyeldiler.Israrla olmayan ürünü neden sattıklarını sordum??Sonuç mu 4 defa kargo ile bana sd kart geldi,aynı ürünü kargo ile tekrar geri gönderdim 3,5 ay gibi bir süreç oldu gerekli olan ürün hala elimize ulaşmadı.Arkadaşıma bu siteyi tavsiye ettiğim ve allışveriş yaptırdığım için çok arada kaldım.Bu hatada sorun çözülmezse tüketici haklarına başvuracağm.

• quote:

Orjinalden alıntı: nevraoztorun

Forumun başında hepsi burada ile ilgili sipariş beklentisi olan arkadaşın siparişinin durumunu merak ettim?çünkü ben bir arkadaşıma fujıflm a400 aldım,ancak ürün hediyesi olan xd kartı göndermediler.Firma ile yaptığım görüşmeler sonucu kutuda olduğunu idda ettiler,neyse uzatmadan devam edelim.Bana kargo ile lkartı göndereceklerini bildirdiler ancak makinaya uyumlu olmayan sd kart gönderdiler.Tekrar aradım bu ürün uyumlu değil ihtiyacımız olan ün xd diye özellikle belirttim.Onlarda bu ürünün şu anda ellerinde olmadığını söyeldiler.Israrla olmayan ürünü neden sattıklarını sordum??Sonuç mu 4 defa kargo ile bana sd kart geldi,aynı ürünü kargo ile tekrar geri gönderdim 3,5 ay gibi bir süreç oldu gerekli olan ürün hala elimize ulaşmadı.Arkadaşıma bu siteyi tavsiye ettiğim ve allışveriş yaptırdığım için çok arada kaldım.Bu hatada sorun çözülmezse tüketici haklarına başvuracağm.

Hepsiburada.com dan 20 ye yakın alış veriş yaptım ve böyle bir sorunla karşılaşmadım..sen arkadaşına tavsiye nie ediyosun bak kötü bir durumda kalmışsın...sonuçta net ortamı var farklı durumlar olabiliryor
    dikkatli olmak lazım

heyyyyyyy gelmedi mi ya S5700 meraktan çatlayacam.............

• Açıkcası bende hepsiburada dan çok alışveriş yaptım ve ciddi bir sorunla karşılaşmadım. Hatta forumda vardır okuyan varsa hatırlar, asus pda çok düşük fiyattan yanlış yazım yapıp sattılar, o fiyattan alanlar bastırıncada ürünleri o ucuz fiyattan gönderdiler. Bence şu ana kadar sorunsuz bir firma.

Benim makinaya gelince maalesef s5700 hala tedarik sürecinde bekliyor. Umarım yarın tedarik edip kargolarlar, yoksa ilk olumsuz deneyimimi yaşıyacam gibi geliyor sevgili hepsiburada.com la
  • sizlerin sorun yaşamaması gayet güzel.Ama yaşanan sorunu da bu şekilde tepkili karşılamanız ilginç!!
  • Walla bugün bende sorun yaşadım ve siparişimi iptal ettim. Müşteri hizmetlerini eğitmeleri lazım. Siparişimi 6 mayıs tarihinde verdim, henüz tedarik aşamasında duruyor, 3 iş günü içinde kargoya verilir yazıyodu acaba tedarik süreci ne kadar sürecek" diye yazdığım cevaba gayet ukala bir cevap yazdılar bende sinir oldum ve siparişi iptal ettim. Nazik olamayı öğrenmeleri gerek, sonuçta tedarik süreci uzayınca bunu sormamın en doğal hakkım olduğunu düşünüyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.