Şimdi Ara

FUJİFİLM S2950 KULLANICILARI (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.755
Cevap
15
Favori
144.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6 aydır bu makineyi kullanıyorum ve önceki kompakt nikon makineme kıyasla gayet memnunum. fiyat / performans olarak başarılı bence. fujifilm tr kendi internet outlet mağazasını açmış, daha iyi fiyatlı ve garantili ürünler için bakmakta fayda olabilir:http://www.fujifilm.com.tr/haberler/haber.aspx?h=25
  • quote:

Orijinalden alıntı: gidemedim
    Selam,

Bende de aynı durum vardı, sonra biraz araştırınca bu durumun cihazın ışık toplama süresi ile alakalı olduğunu gördüm, M modunda 200/f3.1 yapınca bir sorun olmadan 1 saniye süreler içinde fotoyu çekiyor ve 1 sn. sonra tekrar çeker duruma geliyor, farklı farklı modlarda deneyin göreceksiniz sorununuz düzelecek.

Selam...
    Buradaki "ışık toplama süresi"nden kast ettiğiniz şey nedir ? Uzun pozlamadan mı bahsediyorsunuz ? Arkadaş(lar)ın şikayeti ve inceleme sitelerinde de okuduğum durum bilhassa flaşlı çekimlerde peşpeşe 2 flaşlı çekim yapmak istediğinizde makinanın sizi ikinci poz çekimi için 7 saniye kadar beklettiği durumu. Yoksa uzun pozlamada, ışık az olduğu durumlarda flaşsız fotoğraf çekerken haliyle ISO artacak, pozlama süresi artacak ve bunu mu tabir ettiniz bilmem amma dediğiniz "ışık toplama süresi" gayet normal bir durum olacak kullanıcı için de.

• biligilere devam arkadşlar
  • @gidemedim

cevabın için teşekkür ederim.

Bu makinada yapabileceklerim kesinlikle canon sx 130 dan çok daha fazladır. örneğin panoramik çekim gibi.
    Daha önceki mesajımda belirttiğim gibi görüntü kalitesi ve işlemci hızı ilgimi çekmişti. ayrıca iki pille çalışması, manual ayarlara izin verebilecek kapasiteye sahip olması ama aynı zamanda cebine koyup taşıyabilmen hoşuma giden detaylardı. s2950 alırken o cihazda kampanyada olsaydı yine fujiyi alırdım çünkü fujiyide alırken hiç anlamıyordum fotoğraf işinden. ve fujinin görünüşü kullanıcı yorumları çekilmiş fotoğraflar çok iyiydi. ufak ufak öğrenmeye başlıyorum ve şimdi tercihim canondan yana olurdu. belki biraz daha öğrendiğim zaman yine fikrim değişir:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagkrose

@gidemedim

cevabın için teşekkür ederim.

Bu makinada yapabileceklerim kesinlikle canon sx 130 dan çok daha fazladır. örneğin panoramik çekim gibi.
    Daha önceki mesajımda belirttiğim gibi görüntü kalitesi ve işlemci hızı ilgimi çekmişti. ayrıca iki pille çalışması, manual ayarlara izin verebilecek kapasiteye sahip olması ama aynı zamanda cebine koyup taşıyabilmen hoşuma giden detaylardı. s2950 alırken o cihazda kampanyada olsaydı yine fujiyi alırdım çünkü fujiyide alırken hiç anlamıyordum fotoğraf işinden. ve fujinin görünüşü kullanıcı yorumları çekilmiş fotoğraflar çok iyiydi. ufak ufak öğrenmeye başlıyorum ve şimdi tercihim canondan yana olurdu. belki biraz daha öğrendiğim zaman yine fikrim değişir:)

aynen bilgi için tşk ler

bende bu makine yeni aldim güzel yani ama alişamadim özl leri

• quote:

Orijinalden alıntı: windser

Merhaba arkdaşlar, uzun süredir DH forumunu takip etmemekteyim. Bende s2950 kullanıcısıyım(3 haftadır) ve deneyimlerimi bundan sonra forumda aktif olarak sizinle paylaşabilirim. Kamerayı yeni alacak olan arkadaşlara tavsiyem, HepsiBurada'dan değilde GittiGidiyor dan almalarıdır. Geçen günlerde GG'da çanta hediyeli olarak gördüm ancak HB de çanta hediyesi yok.

Şuan kamera beraberinde kullandığım ekipmanlarım:
    http://urun.gittigidiyor.com/elektronik/flash-fc-515-alkalin-ni-mh-ni-cd-sarj-kiti-43252166
    http://www.ebay.com/itm/SONY-2700mAh-AA-NiMH-Rechargeable-Battery-x4-FREE-S-H-/310322074279?pt=US_Batteries&hash=item4840a312a7
    http://www.sanalmarketim.com/urun/34bd81deb12d944a2d9a302002602c65/ENERGIZER-2450-Mah-Sarjli-Kalem-Pil-AA-4lu-Bilister--

İlerleyen günlerde çektiğim, çekmeye çalışacağım yarı profesyonel resimleri paylaşacağım.

Herkese merhaba,
    dün itibari ile aranıza katılmış bulunuyorum.
    öncelikle windser arkadaşım ebay.den aldığın piller eline ulaştı mı bende bu cihaz için pil alıcam ama ne alsam karar veremedim sizce hangi pil daha iyi ebay mi sanalmarketimden gelenler mi?

bir kaç deneme de benden gelsin
    öncelikle arka fonu flu yaparak çekim yapmayı bende istiyordum deneme-1:
     FUJİFİLM S2950 KULLANICILARI

F: 3.1
    ISO: 100
    makro kapalı
    M modu

ayrıca panorama çok hoşuma gitti tam aradığım şey salonum:
     FUJİFİLM S2950 KULLANICILARI

F: 3.1
    ISO: 800
    panorama modu

• Ark cihaz satmak zorundayim maddi durumlardan dolayi alicak olan varsa 4 günlük cihaz daha çok az kullanildi KLİF Hafiza karti hepsi var içinde..:

İlanimdan detaylara bakabilirsiniz.
  • Merhaba arkadaşlar bu fotoraf makinesini almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz okadar çok şey yazılmışki olumlumu olumsuzmu çözemedim.

Birde Bu fotoraf makinesinin pili kendi pilinimi şarj ediyoruz yoksa kalem pil mi takıyoruz?
    Daha önceki makinemde kalem pilli vardı ve 1 saate pil bitiyordu pil şarj etmekten bıkmıştım
  • @Zip
    Bütçeniz nedir ?
    Eski makinanızda sorun oluşmuş. Yoksa öyle bir durum hiçbir makina için normal değil. Bir ara Canon a570-a580 serisinde öyle bir pil sorunu vardı hatırladığım kadarı ile... Şu anda mevcut makinalar içinde herhangi bir makinada böyle bir sorun olduğunu duymadım.
  • BEN MAKİNAMİ SATİYORUM LÜTFEN İLANLARA BAKİNİZ.... SİFİR KADAR TEMİZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

@Zip
    Bütçeniz nedir ?
    Eski makinanızda sorun oluşmuş. Yoksa öyle bir durum hiçbir makina için normal değil. Bir ara Canon a570-a580 serisinde öyle bir pil sorunu vardı hatırladığım kadarı ile... Şu anda mevcut makinalar içinde herhangi bir makinada böyle bir sorun olduğunu duymadım.

Cevap için teşekkürler. Hp fotoraf makinesiydi eski cihazım.

Aslında bütceme uygun bir cihaz. Ama ben arada Video çekimide yapmak istiyorum

Mesela ben şişketimde güvenlik ağları, halısa filesi vb.. gibi mamuller üretiyorum ve montajını yaptığım yerlerde fotoraf çekip web siteme koymak. ve montaj dan bitime kadarda videoya çekip bunuda web siteme koymak istiyorum. Bu işimi gören bi cihaz yeterli bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: HD-DOĞAN

BEN MAKİNAMİ SATİYORUM LÜTFEN İLANLARA BAKİNİZ.... SİFİR KADAR TEMİZ

ilanlara nerden bakıyoruz? bulamadım.
  • quote:

keşke bir link ekleseydin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gidemedim

quote:

Orijinalden alıntı: ilgazim185

Yalnız benim bir sorum olacak. Ben videoyu hd çekmeyi işaretledikten sonra 9 sn sonra video otomatik kaydediyor yani videolar 9 sn'lik. kart 4gblık. video diğer 640 ve 320 seçince ise istediğin kadar çekiyor. Bu hd de neden 9 sn anlamadım. Ayar mı yapmak gerekiyor? Yardım lütfen. Birde fotoğrafları burada nasıl paylaşıyoruz?

Selam arkadaşım,

Kimse cevap yazmamış olmamasından yola çıkarak senin sorunun muhtemelen hafıza kartın, ucuz kalitesiz bir ürün aldıysan cihazın HD kayıt yaparken hızına ulaşamıyordur o yüzden cihazın destekelmiş olduğu hafıza kartından alırsan sorunun ortadan otomatik olarak kalkar.

Sorununun çözümüne katıkı olur inşallah

Öncelikle cevabın için teşekkür ederim. Bekle bekle sıkıldım. Forumda bilgi paylaşan yok sadece almak isteyenler var amacının dışına çıkan bir yer olmuş sanki. Sorulara cevap alınamıyor. sadece 1-2 arkadaş sürekli cevap veriyor diğerleri vermiyor.
    hafıza kartımda micro sd hc yazıyor sony den çıkma ama değiştirici aparatı vardı sd için onunla taktım. Başka hali hazırda kart yok ama dediğini deneyeceğim teşekkürler.

• Yakın bir arkadaşıma da aynı cihazdan almayı düşünüyoruz. Ama arkadaşım, gg de fujinin resmi outletinde teşhir ürünlerinin satışını görmüş. Fujifilm Finepix HS20EXR, 1499 TL yerine 875 TL 'Ye Orijinal Taşıma Çantası Hediyeli olarak satılmakta piyasa değeri 1500 TL olan malı almak mantıklı 2 yıl garantili ama bu teşirde çizik kırık vs. garantiye giriyor mu sizce almak mantıklı mı? Başkasının el değdiği ürün çizik kırık olmadıktan sonra mantıklı ama aksi olursa? birde adres için uyarı yazıları var acaba ürünü geri almıyorlar da ondan mı yazmışlar.Cevaplarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilgazim185 -- 1 Aralık 2011; 20:04:42 >
  • Fotoğraflara bakarken zoom butonunu sola itiyoruz.3-4 farklı şekilde önizleme moduna geçiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AKINLASINN

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_55149644/mpage_1//tm.htm#55149644 burdan ilan bakabilirsin

2nci el bölümünde makina tertemiz 3 günlük daha

acil satiliktir nakit ihtiyacindan dolayi

• quote:

quote:

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_55149644/mpage_1//tm.htm#55149644 burdan ilan bakabilirsin

400 demişsinde sıfırı 399TL hatta ben 295 e aldım ayrıca 8gb hafıza kartı 25 30TL kılıf ise 20 TL orjinali 39 TL Amacım satışını engellemek yada sana karşı olan bi önyargımdan değil sadece yorumluyorum yanlış anlaşılmasını istemem! Ama bu şekilde davranmanızı anlamış değilim sıfırı daha ucuzken satabileceğini düşünüyormusun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan18 -- 2 Aralık 2011; 11:50:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozan18

quote:

quote:

quote:

400 demişsinde sıfırı 399TL hatta ben 295 e aldım ayrıca 8gb hafıza kartı 25 30TL kılıf ise 20 TL orjinali 39 TL Amacım satışını engellemek yada sana karşı olan bi önyargımdan değil sadece yorumluyorum yanlış anlaşılmasını istemem! Ama bu şekilde davranmanızı anlamış değilim sıfırı daha ucuzken satabileceğini düşünüyormusun ?

ben 400TL sadece makimayi aldim geri kalanlar extra ha konuda belirttim pazarlik payi azda olsa var...

makinanin sifir dan bi farki yok isteyen alir isteyen almaz satiş fiyatim bu

• quote:

ben 400TL sadece makimayi aldim geri kalanlar extra ha konuda belirttim pazarlik payi azda olsa var...

makinanin sifir dan bi farki yok isteyen alir isteyen almaz satiş fiyatim bu

Umarım istediğin fiyata satabilirsin
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.