Şimdi Ara

FUJİFİLM S2950 KULLANICILARI (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.755
Cevap
15
Favori
144.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eğitim şart. Güzel denk gelmiş.
    Fotoğraf çekmenize mani nedir ? Makina var değil mi ? Pili de var mı ? E ne duruyorsunuz fotoğraf yapsanıza ! Yok mu evde biblo, meyva, oyuncak, ufak tefek objeler ? Dizin bir masaya, zemine-arkaplana koyun bir fon(şart değil) çekin fotoğraflarınızı !
  • Guzel fotograflar cekiyorum. Buradan da paylasim yaparim dslr alip kasilmaya gerek yok makinemiz iyi is goruyor
    Bu arada hepsiburada ile ilgili benimde ilk ve tek ve son alisverisim lg ses sistemi oldu aldim arizali cikti degisim icin hb sitesinden bir muhattap bulamadim d medya telefonu saatlerce bekletti kimseyle gorusemedim allahtan LG satis sonrasinda mukemmel hizmet veriyor aradim servisi geldiler aldilar yenisini getirdiler bozuk olani goturduler birdaha hepsiburadan alis-veris mi ASLA!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

@fotografya
    Fotoğraf çekmenize mani nedir ? Makina var değil mi ? Pili de var mı ? E ne duruyorsunuz fotoğraf yapsanıza ! Yok mu evde biblo, meyva, oyuncak, ufak tefek objeler ? Dizin bir masaya, zemine-arkaplana koyun bir fon(şart değil) çekin fotoğraflarınızı !

çektim zaten

öğrenecek çok şey var gerçekten. fotograf dünyası bir umman, biz belki bir damlasını bile öğrenmek için ne kadar zaman geçcek belli değil ama hiç önemli değil fotoğfarı çok seviyorum.

kullanıcılar olarak sabırlı olmakta fayda var bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: fotografya

quote:

@fotografya

çektim zaten

öğrenecek çok şey var gerçekten. fotograf dünyası bir umman, biz belki bir damlasını bile öğrenmek için ne kadar zaman geçcek belli değil ama hiç önemli değil fotoğfarı çok seviyorum.

kullanıcılar olarak sabırlı olmakta fayda var bence.

http://forum.donanimhaber.com/m_55149644/mpage_1//tm.htm#55149644 burdan ilan bakabilirsin

2nci el bölümünde makina tertemiz 3 günlük daha

acil satiliktir nakit ihtiyacindan dolayi

• bilgi ekleyelim arkadşlar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Timsah-16

quote:

Orijinalden alıntı: nickiniyerim

Timsah-16 bursa carrefour bimeksten aynı fiyata aldım bende. çanta lens kapağı fln da vadı içinde. hala satışı devam ediyor mu bilmiyorum ama oraya bak istersen.

Çok saol

makinenizi bimeksten alırsanız fujifilm garantisi mevcut. örneğin hızlı al, gold gibi yerlerden alırsanız ürününüz fujifilm garantisi altında olmaz.

hatırlatmak istedim sonra kimse mağdur olmasın

fujifilmin ilgili duyurusunu okumak için aşağıdaki linke tıklayın

http://www.fujifilm.com.tr/duyuru.aspx

şu yanlışa düzelteyim goldan aldım ben fujifilm garantisi var...ve 450 lira makine...dedim 400 her yerde niye bu fark dedi biz 1 senelik elden düşmeye,çalınmaya sigorta yapıyoruz sigortayı iptal etmek isterseniz dediğiniz fiyata gelir dedi...bende ordan aldım makineyi sigortalı

• fırından taze çıktı sıcak sıcak:
     FUJİFİLM S2950 KULLANICILARI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prokopi -- 3 Aralık 2011; 22:54:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Oblomòv

Peki bir kaç yerde fotoğraf kalitesinin düşüklüğünden bahsedilmiş , bana 400 liralık bir makinede kalite düşüklüğünden bahsediliyor olması garip geldi.

Yani ? Zaten 400 lira elbette öyle olması gerek mi demek istiyorsunuz yoksa e 400 liralık makina daha ne olsun mu demek istiyorsunuz. Her şeyin kalitesinden bahsedilebilir, edilemez mi yani ? Bir ürünü almakla mantığınızı yitirmeniz de bana çok garip geliyor. Öyle değil mi ama şimdi ? 1 liraya çakmak da alsa kişi kalitesinden elbette bahsedebilir bunun neresi niye garip olsun ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Oblomòv

Peki bir kaç yerde fotoğraf kalitesinin düşüklüğünden bahsedilmiş , bana 400 liralık bir makinede kalite düşüklüğünden bahsediliyor olması garip geldi.

Yani ? Zaten 400 lira elbette öyle olması gerek mi demek istiyorsunuz yoksa e 400 liralık makina daha ne olsun mu demek istiyorsunuz. Her şeyin kalitesinden bahsedilebilir, edilemez mi yani ? Bir ürünü almakla mantığınızı yitirmeniz de bana çok garip geliyor. Öyle değil mi ama şimdi ? 1 liraya çakmak da alsa kişi kalitesinden elbette bahsedebilir bunun neresi niye garip olsun ?

Dostum birincisi ben makineyi almadım sx130 ile arasında kalıyordum pek fazla bilgim olmadığı o ara yazmışım bu mesajı , üşenmeden bu makine ile çekilmiş bir sürü fotoğraf inceledim hakikaten fotoğraf kalitesinin düşük olduğunu hissettim.En azından renk canlılığı , netlik gibi konularda sx 130 'un gerisinde bilemem gerçekten öyle midir.Benim gözüme öyle geldi.Sonra araştırmalarım beni ikinci el dslr makinelere yönlendirdi ama fiyat konusunda , fotoğraf çekimi için zaman ayırma , yanında taşıma gibi sıkıntılar olacağından dolayı vazgeçtim .Şuan bir makinem yok , ikinci el veya kampanyalı sx 130 almayı düşünüyorum uyarsa.

• Tamam... yani şimdi bilgilendiniz değil mi ? Konu aslında Fujifilm S2950 ile ilgili olsa da bu mantık her yerde aynı mantıktır. Şimdi siz bilgilendiniz makina hakkında 400 liralık veya 12.400 liralık bir makinede kalite düşüklüğünden bahsedebilir misiniz yoksa hala edilemez mantığında mısınız ? Öyle ya, bugün konu edilen fotoğraf makinasıdır yarın bir gün konu edilen misal bir arabadır. Anlatmak istediğim bu idi. Yoksa özellikle bu makina kalitesiz fotoğraf çekiyor diye bir şey söyleme çabasında değilim. Fiyatını da az biraz bilerek konuşuyorum. Bu fiyata çok iyi fotoğraf çeken makina yok zaten. Var da biz mi söylemedik :) Üreticiler de çok iyi biliyorlar bu işi. Daha iyi fotoğraf istiyorsan daha çok para ödeyeceksin diyorlar aslında.
  • quote:

Daha iyi fotoğraf istiyorsan daha çok para ödeyeceksin diyorlar aslında.

Benim demek istediğim buydu aslında.S2950 piyasaya ilk çıktığında 700 küsür liradan çıkmış , çekilen fotoğraflara bakıyorum bu sadece s2950 için geçerli değil bu fiyatta olan tüm makinelerde tam boyutlu fotoğraflar çok kötü gözüküyor.
  • Makinayı dogubank esnafı hala 650 liradan satıyor teknosa 599 liradan satıyor s2960 adıyla 2950 satıyor
  • Dostlar bu konu s2950 kullanicilarinin bilgi paylasimi icindir makine kiyaslama fiyatlandirma gibi konular baska yerde tartisilabilir konuyu kirletmeyelim...
  • arkadaşlar BEN MAKİNANİN EKRANİ İÇİN KORUYUCU ALİCAM 16TL BULDUM GİTTİ GİDİYORDA SİZCE İYİMİDİR ALİYİMİ ? YOKSA ALMİYİMİ TAVSİYE BEKLİYOM LCD EKRAN İÇİN

LİNKhttp://urun.gittigidiyor.com/fotograf-kamera/fujifilm-s4000-s3200-icin-lcd-koruyucu-3-inc-48747059?pnv=1#product-information

CEVAPLARSANİZ SEVİNİRİM ?
  • HD-DOĞAN sen makineni satmıyormuydun ?

bu arada kaç gündür uğraşıyorum flu çekim yapmayı beceremedim. sanırım yeni makine alan herkes ilk bu flu çekimle uğraşıyor

haftasonu okuldaki eğitim için 3 tane fotograf çekmem lazım ama benim hiç vaktim yok. haftasonu çekmek lazım en iyisi başka zaman zaman olmuyor
  • quote:

HD-DOĞAN sen makineni satmıyormuydun ?

bu arada kaç gündür uğraşıyorum flu çekim yapmayı beceremedim. sanırım yeni makine alan herkes ilk bu flu çekimle uğraşıyor

haftasonu okuldaki eğitim için 3 tane fotograf çekmem lazım ama benim hiç vaktim yok. haftasonu çekmek lazım en iyisi başka zaman zaman olmuyor

satiyorum ama satamadim :( şarjli pil ve şarj aleti alicam öneri lazim ?
  • şarjlı pil ve şarj aleti için lütfen bu konuyu inceleyiniz detaylı bilgiler var. bundan sonraki pil tavsiyeleri için ilgili başlıktan soru yöneltilsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_11309414/mpage_1/key_/tm.htm
  • Arkadaşlar öncelikle makinemizin hepsiburada.com'daki kampanyası bitmiş ve şuan 750 TL. Firma hakkında birçok eleştiri yapmışsınız oluşan teknik sorunlardan firmayı nasil sorumlu tutuyorsunuz anlamıyorum. Garanti konusundan bahsetmişken bir öneride bulunayım. Aldığınız ürün arızalı çıktığında hepsiburada yerine direk en yakın teknik servisle görüşmeniz sorunların çözümünü kısa yoldan halletmenizi sağlar...
  • O fiyata kim alır ! Kesin şu an stoklarında yok o sebeple o fiyatı koymuşlardır. Yeniden stoklarına girdiğinde 400-500 lira aralığında satışa koyarlar.

Makinayı yurtdışında 150 dolara satıyolar ve bu fiyata satıp kar ediyorlar !!! Hadi Türkiye'de sen sat 250 dolara, yine etmez 750 lira.
    -
    http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=A4676098&dgc=SS&cid=39715&lid=1003769
    -
    http://www.amazon.com/dp/B004HO58NO/ref=asc_df_B004HO58NO1810446/?&creative=394997&creativeASIN=B004HO58NO&linkCode=asn
    -
    Bunlar da yerli siteler :
    http://www.cimri.com/fujifilm-finepix-s2950-fotograf-makinesi

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.