Şimdi Ara

FUJİFİLM S2950 KULLANICILARI (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.755
Cevap
15
Favori
144.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 750 tlye çıkarmaları sadece bi satış stratejisi. ellerinde yoktur diyorsanız zaten ellerinde olmayan ürünleri satıyorlar ki tedarik süreci diye bir süreci beklemek zorunda kalıyorsunuz. şu anda tekrar 399 tlye düşmüş durumda birkaç saat sonra bakalım nasıl mi makine olduğunu çok merak ediyorum. kargoya verilmiş en kısa zamanda elimde olacak inş. mutlaka paylaşımlarım da olacaktır o zaman
  • Arkadaşlar forumu özellikle sabote eden arkadaşlar var. Ya bu forum alanların paylaşım yaptığı yer değil mi? Ben aldım evet ve memnunum da...Siz almadıysanız yada fazla para verip başka model aldıysanız kendi tercihiniz ama kimse kimseye aldığı maldan ötürü "enayi" yaftası takmasın çok ayıp. Bence artık nasıl kullanılır ve fotoğraf nasıl verimli alınır onun için kullanalım.
    Alamayan yada almak istemeyenler de gereksiz yere forumu kirletmesinler. Aldık işte da! Var mı ötesi...
  • Hazımsızlığı olana soda ısmarlıyim ! Fakat bu hazımsızlık soda ile geçecek bir hazımsızık değildir.
    Kimsenin babasının forumu değil ya ! Öyle olduğunu zanneden mi var yoksa ? Bilgi değil mi bu ürünün piyasa fiyatını söylemek ?! Bilgi değil mi alacak olanı uyarmak, özelliklerinden bahsetmek ?! Bilgi değil mi önceki sayfada paylaşılan flu foto çekimi videosu ?! Hazımsızlık edeceğine, bu başlığı kirleteceğine, forumda bilgi paylaşana kirlilik deyip kendi yaptığın pisliği haklı çıkaracağına becerebilseydin de bir kelime bilgi paylaşsaydın ya !!!
    quote:

Orijinlalinden aldım : ilgazim185 - Arkadaşlar forumu özellikle sabote eden arkadaşlar var. Ya bu forum alanların paylaşım yaptığı yer değil mi? Ben aldım evet ve memnunum da...Siz almadıysanız yada fazla para verip başka model aldıysanız kendi tercihiniz ama kimse kimseye aldığı maldan ötürü "enayi" yaftası takmasın çok ayıp. Bence artık nasıl kullanılır ve fotoğraf nasıl verimli alınır onun için kullanalım.
    Alamayan yada almak istemeyenler de gereksiz yere forumu kirletmesinler. Aldık işte da! Var mı ötesi...

Neden enayi yaftasını kendine yapıştırıyorsun ? Neden birinin makinayı senden 20-30-50 lira ucuz alması seni rahatsız ediyor ? İşte bu hazımsızlıktır. Kaldı ki bu verilen bilgiler bir başkasının bilgi vermesini engelliyor mu, bir mani mi oluyor. Biri yazarken diğeri sırada mı bekliyor ! Hazım edemiyorsan hazımsızlığına çare ara. Gelip bilgi paylaşımına mani olarak başkalarının hakkını yeme girişiminde bulunma, forumu terörize etme. Forumda bir başlık açıldığında o başlıkta sadece o ürün sahipleri konuşur ötekilere laf üşmez diye bir kural yoktur. Kural koyacaksan git açtığın forumda koy. Bir ürün hakkında konuşmak için o ürüne sahip olmak düşüncesine sahip olanlardan isen bu zihniyetin de aynen "Yumurtanın nasıl olduğunu anlamak için TAVUK olmak gerek" mantığı. Tavuk olmak tercihiniz olabilir ama ben insanlık görevim olarak insanlarla bilgi paylaşırım buna da mani olmaya çalışan her kim ise sadece ne olduğunu kanıtlar böyle, başka da bir şey değildir yaptığı.
    -
    Ayrıca bu ürünü almamış ama almayı düşünenler çıkabilir ileride. Bu sebeple ürünü almamış olup bu başlığı bulup gelip ürünü kullananlara fiyatını, özelliklerini, kusurlarını ve iyi yönlerini sorması da çok doğaldır. Bu sebepledir ki verilen bir fiyat bilgisi de insanlar için önemli ve iyi bir bilgidir. Fakat sizin gibi hazımsızlar için öyle olamaz. Siz bu bilgiyi "kirlilik" olarak adlandırır, kendi varlığınızı ve bilgi paylaşanları durdurma çabanızı temizlik olarak görecek kadar ne olduğunuzu göstermekten geri duramazsınız değil mi ? Umarım bu başlığı tekrar özellikle sabote etmez ve kirlilik yaratma çabanızı sürdürmezsiniz.

• jiddi yorumlarına katılıyorum. makinem bugun elime ulaştı. karar aşamasında ve makine seçiminde araştırma yapacak herkesin karşısına çıkan bi başlık burası. teknik bilgiler fiyat kıyaslamaları makine kıyaslamaları fotoğraf paylaşımları vs... burada olup da faydalanmadığım tek bilgi olmadı. buranın sayesinde makinayı elime aldığımda hiç yabancılık çekmedim. herkese paylaşımlarından dolayı çok teşekkür ederim. en kısa zamanda ben de ilk fotoğraf denemelerimi yüklerim.
  • arklar makinadan ses gelmiyor sesi açtigim halde ses ayarlari nasil aciliyor bunun ? menüden açtim ama ses yok hala makinada napiyim şimdi ?
  • menüde çekim sesi yazar deklanşöre bastığın zaman cıkan sesi ayarlar . birde gösterim sesi yazıyodu sanırım çektiğin videoları izlerken ki sesi ayarlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackducati

menüde çekim sesi yazar deklanşöre bastığın zaman cıkan sesi ayarlar . birde gösterim sesi yazıyodu sanırım çektiğin videoları izlerken ki sesi ayarlar

baktim ama yine olmadi nasil yapcaz abi ? tam olarak nereden ayarlancak
  • ben sony 2 ikili pil şarj cihazi + 2500 wat ve 2700wat pil aldim ama pek bişe anlamadim işik devamli turuncu yaniyor hiç sönmüyor şarj da iken varmi anlayan ark lar ?

ÜRÜN BUhttp://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?Categoryid=87951&Productid=ft112124

incelerseniz sevinirim SİZCE BU ÜRÜN İYİMİ ?
  • işlem sesi, çekim sesi,gösterim sesi bu üçünüde aç tuşlara bastığında veya fotoğraf çektiğinde de ses cıkmıyosa makinayı fabrika ayarlarına sıfırlamayı dene
  • quote:

işlem sesi, çekim sesi,gösterim sesi bu üçünüde aç tuşlara bastığında veya fotoğraf çektiğinde de ses cıkmıyosa makinayı fabrika ayarlarına sıfırlamayı dene

tm bi deneyim onu fabrika ayarlarina nasil sifirlicam nerden olcak o işlem abi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

O fiyata kim alır ! Kesin şu an stoklarında yok o sebeple o fiyatı koymuşlardır. Yeniden stoklarına girdiğinde 400-500 lira aralığında satışa koyarlar.

Makinayı yurtdışında 150 dolara satıyolar ve bu fiyata satıp kar ediyorlar !!! Hadi Türkiye'de sen sat 250 dolara, yine etmez 750 lira.
    -
    http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=A4676098&dgc=SS&cid=39715&lid=1003769
    -
    http://www.amazon.com/dp/B004HO58NO/ref=asc_df_B004HO58NO1810446/?&creative=394997&creativeASIN=B004HO58NO&linkCode=asn
    -
    Bunlar da yerli siteler :
    http://www.cimri.com/fujifilm-finepix-s2950-fotograf-makinesi

Özür dilerim foruımu birkaç gündür takip edemiyorum bugün yazdıklarını gördümde sana bir bilgi vereyim dedim.

SAHTE / TAKLİT / REFURBISHED ( YENİLENMİŞ ) ÜRÜNLERE DİKKAT
    22.06.2010

Son aylarda Fujifilm Türkiye olarak YETKİLENDİRMEDİĞİMİZ bazı satış noktalarında düşük kaliteli Fuji fotoğraf makineleri değişik yollardan ithal edilmekte, aynı zamanda ABD veya Singapur'dan ithal edilen REFURBISHED ürünler ( Teknik servislere gelen ve tamir edilerek yenilenen ), piyasada "İndirimli" olarak gösterilmekte ve çok düşük fiyatlarla “yeni ürün” şeklinde satılmaktadır. Ayrıca bazı noktalarda Fujifilm tarafından üretilmeyen TAKLİT / SAHTE ürünler, üzerine "Fujifilm" markası yazılarak piyasaya sürülmektedir. Bahsi geçen REFURBISHED ve SAHTE ürünler Fujifilm Türkiye'nin garanti kapsamı altında servise alınmamaktadır ve kontrolsüz olarak üretilen / satılan bu ürünlerin sebep olabileceği maddi hasarlardan (yangın, bilgisayar problemleri, TSE onaysız elektrik adaptörlerinden kaynaklanan hasarlar, pil sorunları, vs..) ve sağlık problemlerinden (kanserojen madde kullanımı, pil patlamalarından kaynaklanan yaralanmalar / yanıklar, vs...) Fujifilm Türkiye sorumlu tutulamaz.

Fujifilm Türkiye tarafından yetkilendirilen satış noktaları :

- Tüm "FUJI IMAGE PLAZA" bayileri
    - TEKNOSA Mağazaları
    - ELECTROWORLD Mağazaları
    - EVKUR Mağazaları
    - TESCO / KİPA Hipermarketleri
    - REAL Hipermarketleri
    - BİMEKS Mağazaları
    -www.hepsiburada.com (internet yetkili satıcısı)
    - Gittigidiyor Fujifilm Türkiye Resmi Outlet Mağazası (Outleet Ürün satıcısı)

vermiş oldugun linklerdeki ürünler garanti kapsamında degil al da gör bakalım ne oluyor eve fiyat 400 e geri çekilmiş sebebinide söyleyim fuji gittigidiyor üzerinden açmış oldugu outlet mağzası aynı fiyattan yararlanıyor hepsiburada

http://dukkanlar.gittigidiyor.com/Fujifilm_Resmi_Outlet_Magazasi/

Kaynak :http://www.fujifilm.com.tr/haberler/haber.aspx?h=22

• quote:

Orijinalden alıntı: HD-DOĞAN

quote:

işlem sesi, çekim sesi,gösterim sesi bu üçünüde aç tuşlara bastığında veya fotoğraf çektiğinde de ses cıkmıyosa makinayı fabrika ayarlarına sıfırlamayı dene

tm bi deneyim onu fabrika ayarlarina nasil sifirlicam nerden olcak o işlem abi ?

Menüye giriyosun sol tusla fotograf sekmesine alt tusla set kısmına geçiyosun orada fabrika ayarlarına dön cinsinde bişey yazar tam hatırlamıyorum uygula diyosun bukadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan18

quote:

Orijinalden alıntı: HD-DOĞAN

quote:

Menüye giriyosun sol tusla fotograf sekmesine alt tusla set kısmına geçiyosun orada fabrika ayarlarına dön cinsinde bişey yazar tam hatırlamıyorum uygula diyosun bukadar.

fabrika ayarina döndürdüm yine ses yok çikmadi + ilk aldigimda sesi vardi çok ilginç

• Bu gün iki tane yeni pil aldım 4 lü.. İkiside makinaya taktıktan 1 dk sonra boş gözküyor bunu sebebi ne olabilir. Makina pil seçiminde AA modunda..Edit: Sorunu buldum Bu ürünün fabrika çıkışndaki bir serisi böyle hatalı üretilmiş.. Umarım Denk gelmezsiniz ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rikimaruu -- 9 Aralık 2011; 17:31:24 >
  • sx130 teknosada yanıyor
    ben ne hallere düştünm be (:
  • Az önce uzun uğraşlar sonunda çektiğim ay fotoğrafı , Not: tripodu çıkarmaya üşendim tripodsuz çekimdir yani :D

FUJİFİLM S2950 KULLANICILARI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslantr810 -- 9 Aralık 2011; 18:08:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atmaca57

sx130 teknosada yanıyor

pişmansın sanırım s2950 aldığından. teknosada 500 tl gözüküyor fiyat buna yanıyor diyorsan vatanda yüzde 25 lik indirimle 450 tl ye geliyor.

düzeltme:

vatanda canon sx130 299 tl ye gözüküyor. teknosada aynı fiyata satacakmış. vay be sx130 vatandan 450 tl ye sipariş verip iptal ettirmiştim sonra fujiye gelmiştim. fujinin yanına sx130 uda alsam mı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fotografya -- 9 Aralık 2011; 23:51:14 >
  • @ aslantr810 bu fotoğrafı hangi modda ve ayarlarda çektin ?

bende uğraştım ama bir türlü güzel ve net bir ay fotoğrafı çekemedim. elle çekimde hep titreme oluyor net bir şekilde çekemiyorum. p modunda denemeleri yaptım belki ben yanlış bir şey yapıyorum. birde makine ile gece dışarda ayı çektiğim fotoğraflara bakayım diyorum hemen çektikten sonra açılması biraz zaman aldı nedense. arka arkaya bir çok fotoğraf çekmek istediğimde çok yavaş kaldı makine beni açıkcası üzdü. yoldan geçen insanları çekeyim dedim zoom u kullanarak ama hiçbirisini de net yakalayamadım. başka ortam ve şartlarda da denemek lazım aslında nasıl sonuçlar verdiğini görmek açısından.

birde ev içi çekimlerde hangi modda ve ayarlarda kullanmamız gerek tecrübeli arkadaşların yardımlarını bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fotografya

quote:

Orijinalden alıntı: atmaca57

sx130 teknosada yanıyor

pişmansın sanırım s2950 aldığından. teknosada 500 tl gözüküyor fiyat buna yanıyor diyorsan vatanda yüzde 25 lik indirimle 450 tl ye geliyor.

düzeltme:

vatanda canon sx130 299 tl ye gözüküyor. teknosada aynı fiyata satacakmış. vay be sx130 vatandan 450 tl ye sipariş verip iptal ettirmiştim sonra fujiye gelmiştim. fujinin yanına sx130 uda alsam mı acaba

sen ne diyorsun kardeş ilk göz ağrım sx130'dur almak için çok uğraştım ama uygun bir fiyata bulamadım şimdi görünce üzülüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: fotografya

@ aslantr810 bu fotoğrafı hangi modda ve ayarlarda çektin ?

bende uğraştım ama bir türlü güzel ve net bir ay fotoğrafı çekemedim. elle çekimde hep titreme oluyor net bir şekilde çekemiyorum. p modunda denemeleri yaptım belki ben yanlış bir şey yapıyorum. birde makine ile gece dışarda ayı çektiğim fotoğraflara bakayım diyorum hemen çektikten sonra açılması biraz zaman aldı nedense. arka arkaya bir çok fotoğraf çekmek istediğimde çok yavaş kaldı makine beni açıkcası üzdü. yoldan geçen insanları çekeyim dedim zoom u kullanarak ama hiçbirisini de net yakalayamadım. başka ortam ve şartlarda da denemek lazım aslında nasıl sonuçlar verdiğini görmek açısından.

birde ev içi çekimlerde hangi modda ve ayarlarda kullanmamız gerek tecrübeli arkadaşların yardımlarını bekliyorum.

Hocam a modunda f11 'de çektim. aynı zamanda full zoom ve kendi karelendirme zoom'unu kullandım , daha önceki çektiklerimden çok daha iyi sonuç aldım. Dün şansıma ay da çok fotojenikti :)

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.