Şimdi Ara

FUJİFİLM S2950 KULLANICILARI (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.755
Cevap
15
Favori
144.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu resimlerde önemli olan makine değil ama cep telefonu ile de olur. Önemli olan yöntem.
    Bir kaç mesaj üstte yazdım.
  • İstanbul'da gün batımı..

FUJİFİLM S2950 KULLANICILARI
  • sevgili arkadaşlar konu sahibi olarak baya bir uzak kaldım forumdan lütfen kusura bakmayın. vize sınavları bir yandan lys sınavına hazırlık derken internete doğru düzgün giremiyorum bile. ama görüyorumki çok güzel paylaşımlar yapılmış özellikle AKINLASINN çalışmaları acayip olmuş :)

şu sınavları bitireyim inşallah muhteşem bir şekilde döneceğim foruma hoşçakalın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fotografya -- 20 Nisan 2012; 16:48:08 >
  • Allah öğrencilere yardım etsin inşallah.
    Öğrencinin çilesi bitmez. Tek biten şeyi, cebinde ki harçlığıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AKINLASINN

Allah öğrencilere yardım etsin inşallah.
    Öğrencinin çilesi bitmez. Tek biten şeyi, cebinde ki harçlığıdır.

aynen öyle valla acayip katılıyorum yeri geliyor cebe harçlık girmiyor .
  • Selam arkadaşlar,ilk fotoğraf makinam olarak aldım bende.Dün elime geçti ve ilk çektiğim bir kaç resmi paylaşmak istiyorum sizlerle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecrtman -- 21 Nisan 2012; 1:42:37 >

• devamı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecrtman -- 21 Nisan 2012; 1:48:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ecrtman

Çok güzel kompozisyon tebrikler
  • Şu fotoğraflara bakar mısınız? Ne kadar güzel.

• Arkadaşlar artık ben de sizdenim :) Makinam elime dün geçti. Bence makina güzel manuel ayarlarının olması süper zaten. Bu fiyata bu makine piyasaya göre çok uygun. Bu arada makinamıhttp://www.hizlishop.com/urun/fujifilm-finepix-s2950-14mp-18x-optik-3-lcd-dijital-fotograf-makinesi.aspx burdan aldım. Güvenilir bir site ve en uygun burası satıyor. 2 günde elime geçti. Fotoğraf çektikten sonra da paylaşacağım inşallah :)
  • Hayirli olsun. Bekliyoruz paylasimlari. Su an forumda en cok takip edilen dslr like makine. Almayi dusunenlere iyi fikir olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmadmurat

quote:

Orijinalden alıntı: ecrtman

Çok güzel kompozisyon tebrikler

Teşekkür ederim :)
  • foto makinesini satan varmi ? pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: s2950

Arkadaşlar artık ben de sizdenim :) Makinam elime dün geçti. Bence makina güzel manuel ayarlarının olması süper zaten. Bu fiyata bu makine piyasaya göre çok uygun. Bu arada makinamıhttp://www.hizlishop.com/urun/fujifilm-finepix-s2950-14mp-18x-optik-3-lcd-dijital-fotograf-makinesi.aspx burdan aldım. Güvenilir bir site ve en uygun burası satıyor. 2 günde elime geçti. Fotoğraf çektikten sonra da paylaşacağım inşallah :)

Size ve Fujifilm marka makine almayı düşünen tüm arkadaşlara küçük bir uyarı. Direk olarak "Fujifilm Türkiye" sitesinin linkini veriyorum. Ben bunu gördükten sonra makineyi Gold Bilgisayar'dan sizin aldığınız fiyata 12 taksit ve 4 ay ertelemeli aldım.

MUTLAKA OKUYUN.

http://www.fujifilm.com.tr/haberler/haber.aspx?h=22

• Öncelikle herkese merhabalar.

Gruba dahil olmak istiyorum

Makineyi 3 gün önce Gold bilgisayardan inceleyerek aldım. Yorumları okudukça otomatik çekim modundan çok da fazla bişey beklenmemesi gerektiğini anladım. Gördüğüm bir kaç fotoğrafın özellikle s2950 ile çekildiğine inanmakta güçlük çekiyorum. Eğer gerçekse bu fiyata makineme aşık oldum diyebilirim
  • kumlar kumlar kumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leopard2 -- 23 Nisan 2012; 19:59:31 >
  •  FUJİFİLM S2950 KULLANICILARI

• s.a arkadaşlar bende geldim makina daha bugun elime geçti bi kac makro yaprık ama ayarları bulamadık daha :) hizla gelicem aranıza insallah. bana da öğreticeksinz demi cok guzel foto cekmeyi :)
  • Arkadaşlar bir şey diyeceğim ve soracağım.
    Şu imzanıza koyduğunuz makinanın fotoğrafı bozuk değil mi ? Mümkün değil mi oraya daha düzgün bir makina fotoğrafı koymak ? Bir de herkes aynı fotoğrafı koymuş, orantısı bozuk bir fotoğraf. Bir kişi de çıkmamış, ben aynı şeyi kullanmayacağım diyen galiba yada ben göremedim bunca zaman. Eminim google'da bu makinaya ait yüzlerce görsel mevcuttur.
    -
    Mesela :
  • İşte güzel bir resim, ama 100x100'den büyük resme izin vermediği için bir şeye benzemiyor :(
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.