Şimdi Ara

FUJİFİLM S2950 KULLANICILARI (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.755
Cevap
15
Favori
144.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mmadmurat

FUJİFİLM S2950 KULLANICILARI

Siyah beyaz fotoğrafta yeşil rengi nasıl verdiniz açıklayabilir misiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mulugol

İşte güzel bir resim, ama 100x100'den büyük resme izin vermediği için bir şeye benzemiyor :(

Mesele mi ? Fotoğraflarla bu kadar uğraşıyor ama şu fotoyu 100x100 yapamıyor muyuz yani
    Hemen yaptım mesela... Hala mı bir şeye benzemiyor ?
    Bu mu iyi duruyor,

yoksa bu mu ?
    />

• quote:

Orijinalden alıntı: s2950

quote:

adobe photoshop cs5 programından. önce fotoğrafı siyah beyaz yapıyorsunuz snr silgi aracını alıp kıyafeti siliyosunuz sadece sildiginiz yerler renkli oluyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: s2950

quote:

adobe photoshop cs5 programından. önce fotoğrafı siyah beyaz yapıyorsunuz snr silgi aracını alıp kıyafeti siliyosunuz sadece sildiginiz yerler renkli oluyor.

teşekkürler ;)) Uygulayacağım ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

quote:

Orijinalden alıntı: mulugol

İşte güzel bir resim, ama 100x100'den büyük resme izin vermediği için bir şeye benzemiyor :(

Mesele mi ? Fotoğraflarla bu kadar uğraşıyor ama şu fotoyu 100x100 yapamıyor muyuz yani
    Hemen yaptım mesela... Hala mı bir şeye benzemiyor ?
    Bu mu iyi duruyor,

yoksa bu mu ?
    />

Yani demek istediğim boyut küçük olduğu için bir şeye benzemiyor. Ama tabi ki diğerlerinden çok daha güzel :)

Bu arada benim bulduğum resim de fena değil hani :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mulugol -- 25 Nisan 2012; 18:26:30 >

• buda benden arkadaşlar makineyi yeni aldım daha öğrenme aşamasındayım birkaç deneme yaptım yorumlarınızı bekliyorum

• @mulugol
    Sizin imzadaki şu büzüştürülmüş ile kıyaslanamaz bile. Gayet şahane ve orijinal. Sizden başka kullanan görmedim, ne güzel işte !..
    -
    @ressamsefer
    Gayet güzel bir fotoğraf. Net, arkaplan flu... daha ne olsun. Faklı kompozisyon çalışmalarınızı da görmek isteriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 25 Nisan 2012; 23:34:03 >
  • Beğenmenize sevindim manuel ayarları öğrenmeye çalışıyorum arka planı flu... yapabildim ama bana sanki araba net değil ve renkler biraz soluk gibi geldi eski makinemle kıyasladığımda(Minton mdc2000 9 yıllık basit makinem ) sanki o daha canlı fotoğraflar çekiyor gibi belkide makineyi öğrenmem gerekiyor.
    Bunlarda diğerleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ressamsefer -- 26 Nisan 2012; 0:02:04 >

• Arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katıldım. Makineyi 3 gün önce aldım ve çekmiş olduğum fotoğrafları paylaşmak istedim. Sanırım makine hakkında öğreneceğim çok şey olacak.

• buda sonuncu mintonla çektiğim fotoğraf

•  FUJİFİLM S2950 KULLANICILARI

• @ressamsefer
    imageshac.us sitesinde bir hesap açıp fotolarınızı oraya yükleyip paylaşırsanız hem tam boy yada istediğiniz ebatta paylaşabilirsiniz (ki bu detayları görebilmemiz açısından da iyidir), hem de buranın kısıtlı yükleme imkanlarına mahkum kalmamış olursunuz, ayrıca oraya yüklediğiniz fotoğrafları her yerde paylaşabilirsiniz. Makinanın renk ayarlarında "vivid" falan gibi bir şey olabilir yada "canlı renkler" gibi, artık ne ise... F-Mode'da varmış vivid colors(canlı renkler) seçeneği.
  • selam arkadaşlar. bende 2 gun once s2950 aldım. fıyatına gore (399) kamoanyada oldugu ıcın guzel bır cıhaz dıye aldım. haftasonu test edecegım bakalım.

yalnız fujı de calısan arkadasım bu modelın mercegının catladıgını o yuzden 2960 modelının uretıldıgını soyledı. bu konu hakkında bılgısı olan ve deneyımı olan varmı?

FUJİFİLM S2950 KULLANICILARI Pierre lotide can sıkıntısı :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmadmurat -- 26 Nisan 2012; 18:25:55 >

• quote:

FUJİFİLM S2950 KULLANICILARI Pierre lotide can sıkıntısı :))

portre cekımlerınde kısıyı netleyıp (sızın sıyah beyaz fotodakı gıbı) dıger yerlerı flu cekmeyı hangı ayarda yapıyoruz. 2 gun oldu bende s2950 alalı. tesekkurler

• Orijinalden alıntı: lewoci07

portre cekımlerınde kısıyı netleyıp (sızın sıyah beyaz fotodakı gıbı) dıger yerlerı flu cekmeyı hangı ayarda yapıyoruz. 2 gun oldu bende s2950 alalı. tesekkurler

arka planı flu yapmak için yüksek diafram gerekli. bu makinede zoom yaptıkça diafram degeri artıyor. yani kişiden uzaklaşıp fazla zoom yapmanız lazım. netleştirme kipini kişinin üstüne getirip yarım deklanşör basın kişiyi netleyip çekin. ben o fotoda kendim photoshoptan yapmıstım

• Bunlarda bu günden bakalım beğenecek misiniz ? =)

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.