Bildirim
FUJİFİLM S2950 KULLANICILARI (57. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: mulugol
İşte güzel bir resim, ama 100x100'den büyük resme izin vermediği için bir şeye benzemiyor :(
Mesele mi ? Fotoğraflarla bu kadar uğraşıyor ama şu fotoyu 100x100 yapamıyor muyuz yani
Hemen yaptım mesela... Hala mı bir şeye benzemiyor ?
Bu mu iyi duruyor,
yoksa bu mu ?
/>
-
Bunlarda benden arkadaşlar makinamı alalı 1 hafta olmadı , ilk fotoğraf çekme deneyimim umarım beğenirsiniz :)
http://www.flickr.com/photos/79449589@N03/7112263429/in/photostream
http://www.flickr.com/photos/79449589@N03/7112263421/in/photostream
http://www.flickr.com/photos/79449589@N03/7112263417/in/photostream
http://www.flickr.com/photos/79449589@N03/6966174066/in/photostream
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: jiddi
quote:
Orijinalden alıntı: mulugol
İşte güzel bir resim, ama 100x100'den büyük resme izin vermediği için bir şeye benzemiyor :(
Mesele mi ? Fotoğraflarla bu kadar uğraşıyor ama şu fotoyu 100x100 yapamıyor muyuz yani
Hemen yaptım mesela... Hala mı bir şeye benzemiyor ?
Bu mu iyi duruyor,
yoksa bu mu ?
/>
Yani demek istediğim boyut küçük olduğu için bir şeye benzemiyor. Ama tabi ki diğerlerinden çok daha güzel :)
Bu arada benim bulduğum resim de fena değil hani :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mulugol -- 25 Nisan 2012; 18:26:30 >
-
buda benden arkadaşlar makineyi yeni aldım daha öğrenme aşamasındayım birkaç deneme yaptım yorumlarınızı bekliyorum
-
@mulugol
Sizin imzadaki şu büzüştürülmüş ile kıyaslanamaz bile. Gayet şahaneve orijinal. Sizden başka kullanan görmedim, ne güzel işte !..
-
@ressamsefer
Gayet güzel bir fotoğraf. Net, arkaplan flu... daha ne olsun. Faklı kompozisyon çalışmalarınızı da görmek isteriz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 25 Nisan 2012; 23:34:03 > -
Beğenmenize sevindim manuel ayarları öğrenmeye çalışıyorum arka planı flu... yapabildim ama bana sanki araba net değil ve renkler biraz soluk gibi geldi eski makinemle kıyasladığımda(Minton mdc2000 9 yıllık basit makinem ) sanki o daha canlı fotoğraflar çekiyor gibi belkide makineyi öğrenmem gerekiyor.
Bunlarda diğerleri
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ressamsefer -- 26 Nisan 2012; 0:02:04 >
-
-
buda sonuncu mintonla çektiğim fotoğraf
-
-
@ressamsefer
imageshac.us sitesinde bir hesap açıp fotolarınızı oraya yükleyip paylaşırsanız hem tam boy yada istediğiniz ebatta paylaşabilirsiniz (ki bu detayları görebilmemiz açısından da iyidir), hem de buranın kısıtlı yükleme imkanlarına mahkum kalmamış olursunuz, ayrıca oraya yüklediğiniz fotoğrafları her yerde paylaşabilirsiniz. Makinanın renk ayarlarında "vivid" falan gibi bir şey olabilir yada "canlı renkler" gibi, artık ne ise... F-Mode'da varmış vivid colors(canlı renkler) seçeneği. -
selam arkadaşlar. bende 2 gun once s2950 aldım. fıyatına gore (399) kamoanyada oldugu ıcın guzel bır cıhaz dıye aldım. haftasonu test edecegım bakalım.
yalnız fujı de calısan arkadasım bu modelın mercegının catladıgını o yuzden 2960 modelının uretıldıgını soyledı. bu konu hakkında bılgısı olan ve deneyımı olan varmı? -
-
-
-
-
Orijinalden alıntı: lewoci07
Orijinalden alıntı: mmadmurat
portre cekımlerınde kısıyı netleyıp (sızın sıyah beyaz fotodakı gıbı) dıger yerlerı flu cekmeyı hangı ayarda yapıyoruz. 2 gun oldu bende s2950 alalı. tesekkurler
arka planı flu yapmak için yüksek diafram gerekli. bu makinede zoom yaptıkça diafram degeri artıyor. yani kişiden uzaklaşıp fazla zoom yapmanız lazım. netleştirme kipini kişinin üstüne getirip yarım deklanşör basın kişiyi netleyip çekin. ben o fotoda kendim photoshoptan yapmıstım
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X