Şimdi Ara

FUJİFİLM S2950 KULLANICILARI (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.755
Cevap
15
Favori
144.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ahmetortac

Arkadaşlar demin bende s2950 sipariş ettim iyi mi yaptım bilmiyorum beni aydınlatın.

kotu ettin artık resim çekme tutkun olacak :) guzel kareler yakaladıkca baglanacaksın makinaya. biz bir haftadır beraberiz ve her gecen gun daha iyi işler cıkarıyoruz. hayırlı olsun.
  • Benide aranıza alırsanız iyi olur dostlar daha acemiyim kamera 3 güne elimde olcakmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: madbey

quote:

Arkadaşlar demin bende s2950 sipariş ettim iyi mi yaptım bilmiyorum beni aydınlatın.

kotu ettin artık resim çekme tutkun olacak :) guzel kareler yakaladıkca baglanacaksın makinaya. biz bir haftadır beraberiz ve her gecen gun daha iyi işler cıkarıyoruz. hayırlı olsun.

arkadaşıma kesinlikle katılıyorum. yanlız bir konu hariç resim çizilir, fotoğraf çekilir. ;) aramıza hoşgeldin
  • Arkadaşlar sizden bişey isteyebilirmiyim?

Bu makineyi yeni aldim ama görüntü kalitesinde bi sorun var sizin çektiğiniz fotoraflar çok net
    benimkiler ise karincali ve bulanik.

diyeceğim. sizdeki standart ayarlari bana yazarmisiniz daha kaliteli fotograf çekmek istiyorum sizin gibi

ayarlari lütfen yazarmisiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihatyildirim

quote:

Orijinalden alıntı: madbey

quote:

arkadaşıma kesinlikle katılıyorum. yanlız bir konu hariç resim çizilir, fotoğraf çekilir. ;) aramıza hoşgeldin

Sağolun dostlar
  • alan arkadaslar makıneyı 5 yada 7 mp de kullanın kaliteniz artıcaktır biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: desperadomert

Arkadaşlar sizden bişey isteyebilirmiyim?

Bu makineyi yeni aldim ama görüntü kalitesinde bi sorun var sizin çektiğiniz fotoraflar çok net

diyeceğim. sizdeki standart ayarlari bana yazarmisiniz daha kaliteli fotograf çekmek istiyorum sizin gibi

Eğer örnek bir fotoğraf atarsan, hangi modda çekildiğini yazarsan daha iyi yardımcı olabilirim. Ayrıca forumda vewww.bascek.com da faydalı bilgiler mevcut, incelemeni tavsiye ederim.

• gunaydın ıyı haftalar 2950 kullanıcıları. pazar gununuz nasıl gectı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanlevent

alan arkadaslar makıneyı 5 yada 7 mp de kullanın kaliteniz artıcaktır biraz

mp yi nasıl düşürüyoruz peki aydınlatır mısınız lütfen ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihatyildirim

quote:

Arkadaşlar sizden bişey isteyebilirmiyim?

Eğer örnek bir fotoğraf atarsan, hangi modda çekildiğini yazarsan daha iyi yardımcı olabilirim. Ayrıca forumda vewww.bascek.com da faydalı bilgiler mevcut, incelemeni tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    quote:

Otomatikte çekiyorum.
    şuan fotograf yükleyemiyorum.

ama s m l ve mp ayarlari var hangisini kullanmami tavsiye edersiniz.

makinem Fujifilm FinePix S2950

çok kırıcı bişey güvenerek aldiğin makine net değil çözünürlüğü iyi değil.

yardimci olursan sevinirim.

• ben kullanma klavuzunu okumustum ıyı kotu bıraz yardımcı oluyor. suan makıne yanımda degıl ama aksma gıdınce bakar nereden yapacagını soylerım. hayırlı olsun bu arada.
  • quote:

quote:

Otomatikte çekiyorum.

ilk kullanımın söyle olsun.
    Makineyi P modunda kullan ve isoyu 200 e sabitle.
    isoyu sakın otomatikte bırakayım deme.

Bunu yap makineden en üst kaliteyi alırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: AKINLASINN

quote:

quote:

Otomatikte çekiyorum.

ilk kullanımın söyle olsun.
    Makineyi P modunda kullan ve isoyu 200 e sabitle.
    isoyu sakın otomatikte bırakayım deme.

Bunu yap makineden en üst kaliteyi alırsın.

Dediğiniz kısmen doğru. Ancak ortam aydınlatmasına göre, yapılan zoom'a göre ve çekilen nesnenin hızlı hareket edip etmediğine göre dediğiniz iso200 ayarı her zaman istediğiniz sonucu vermeyebilir. Çünkü dediğiniz ayarda, aynı mekanda, makine sıfır zoomda iken ve belli bir miktar zoom yapılmışken çekilen fotoğraflar arasında fark göreceksiniz.

Bu makine ile iyi fotoğraf çekmek için enstantene, diyafram vb ayarların ne anlama geldiğini bilmek lazım. Bu ayarları biraz kaptıktan sonra bir miktar deneme yanılma yöntemiyle istediğiniz gibi fotoğraf çekmeye başlarsınız.

•  FUJİFİLM S2950 KULLANICILARI

FUJİFİLM S2950 KULLANICILARI

isolar yüksek olunca kumlanma olmuş tabi :) ama iso arttırmadan da havada kuş yakalanmıyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmadmurat -- 30 Nisan 2012; 15:53:04 >
  • @mmadmurat
    Kuşu anladık havada uçuyordu da garibim adam da mı uçuyordu ? Iso coşkusu vermiş de vermişsiniz adama.
  • arkadaşlar diyafram ayarları nereden yapılıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

@mmadmurat
    Kuşu anladık havada uçuyordu da garibim adam da mı uçuyordu ? Iso coşkusu vermiş de vermişsiniz adama.

yok hocam o isodan degil shopta keskinlik arttırdım ondan oldu :)
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.